שרשור תמונות שלכם

HoReSeT

New member
לצביקה...

כן.. ליקוקים..ליקוקים.. היית מת ש"ילקקו" לך כמו ש"מלקקים" לערן... אז סתום!

נכון!!!!

לאב דה פורום!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif תאמיני לי שמלקקים לי

לא מעט! אז שששששששששששששששש פשוט פה בפורום בגלל שאני קצת מתלהב אז בגלל זה שונאים אותי! אבל תאמינו שאם מראש הייתי בא לפורום ואומר...שלום אני חדש פה ושם תמונה היו לפחות 20 הודעות שהיו מלקקים לי גם! פשוט בגלל הקנאה פה אנשים שונאים אותי! אבל רק בגלל הקנאה!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif אני חושב ש......

מישהו שנראה כמוני (מושלם) לא יכול לקנא באף אחד! ובאמת....אני לא אריב איתך יותר! הנושא נסגר! נקודה.

HoReSeT

New member
חחחחח...

טוב..טוב... עלק מושלם.. לך שב בצד יא מוחרם שיורד על אחרים... אתה נראה כמו איזה עדיף שאני לא יגיד אז סתום תפה ואל תירד על ערן.. זהו!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif ממה שאני מבין!

את מקנאת בי! חחח אומללה! אני נראה מדהים! בלי שום קשר לערן! אני חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני שווהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני גבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אני מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ו..... את קנאיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif מה עשיתי../images/Emo35.gif

רק אמרתי שאני מושלם
(שזו האמת) בכלל לא העלבתי את ערן!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif אני מעדיף לא להתפרסם פה

מסיבה שכל בן אדם שני מעדיף לא לפרסם תמונה! אבל לידידים שלי מהפורום אני כן שולח תמונות והרבה! והם אומרים עלי שאני מושלם! באמת! אז ששששששששששששששששששששששש

HoReSeT

New member
טוב.. טוב..

אני לא יהרוס את השירשור בלקלל אותך... עלקקק יפההה.... בונא אתה רציני מחריד ת'נשמה!!!! ואני יקנא בך?!?!?!?!?! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... זה באמת היה מציק... אל תגיב להודעה הזאת.. אני מעדיפה לגמור עם זה.. רציתי רק לענות לך ולגמור שיחה

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif ק-נ-א-י-ת!

אין לך מה להגיב? הא
את מקנאת בי! כי אני מ-ו-ש-
-ם!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאבל צביקה בדוגרי.....

למה אתה לא רוצה לפרסם תמונה?! כאילו- מה כבר ייקרה?!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif תקשיב

נניח לידידים שלי מהפורום אני כן שולח תמונה! אין לי בעיה עם זה! גם נניח עם חודש לא נריב אז אני אשלח גם לך תמונה! אבל תמיד תמונות ששמים ככה סתם בפורום מגיעות לאתרי סקס ולא בא לי להיות אחד מאלה!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifמה?!?!

טוב שלא אמרת!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעע
קרעת אותי עכשיו! איזה אתרי סקס?! מה אתה בסדר?! טוב... זאת זכותך.......

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif בוא נדבר במסנג'ר../images/Emo70.gif

OK? וכל השאר............ס-ת-מ-ו ק - נ - א - י - ם

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifהנה תמונה שלו......

אבל אל תשימו לב למה שכתוב בצד- זה היה בתקופת הריב
אני לא שמתי את זה כדי לריב..

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif פסדר...ערן הבנתי!

ובלי קשר........ אני נראה מ-ד-ה-י-ם וכל מי שיחלוק עלי יעשה את זה רק מקנאה!

למעלה