שרשור תמונות של אנשי הפורום!

שרשור תמונות של אנשי הפורום!

תעלו תמונות ככל האפשר בננות...! הבתמונות שלכם=> לכאן בלבד! שכל אחת תצרף: שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: הבויז שלי: משו להוסיף:

או קעע אז אני ראשונה...

שם: אורנית(אורן) גיל:12 וחצי כיתה:ז' מקום מגורים:לוד (אם תמצאו חור על המפה=> זה שם! הבויז שלי:אדמו'שלמות שלי מדהים מקסים אהובי מושלם שלי! משו להוסיף:בלוג שירא בלוג: הבלוג של אורייניתו'ש והנה אני=>לפרגן חברים!=>חחח=>

רוצות תמונה שלי?? ובקשה קטנה.......

שימו לי תמונה של כל אחד מהבויז עם פרטים (מי שיודעת). שיהיה לי לידע כללי. ולא לדאוג-לא התאהבתי בהם. סורי. חחחחח.

אני יודעת שבאיזה שהו מקום

התאהבת בבויז!! כי אי אפשר שלא!!!!

בנות,אני לא התאהבתי סורי!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. יש לי אהוב אחר. די נו לא להיפגע. יש אחד חמוד לדעתי-רק אין לי מושג מה שמו. חחחחחחחח. קיצור,הנה אני. תהנו!!!!!!!!!!!

חח...זה השחקן של מכבי חיפה אם אני

לא טועה...נדמה לי חיים רביבו...תקני אותי אם אני טועה חח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מאמי

זה לא חיים רביבו. זה עידן טל. אבל יפה שידעת שהוא במכבי חיפה. התמונה צולמה בבי"ח,לפני חוש וחצי. כשעברתי ניתוח בחיפה.

מאמי , בחיי, אני בת 20.

עוד חודשיים וחצי....אני פשוט מאוד נמוכה(1.50) ופנים צעירות. התמונה צולמה בבי"ח בחיפה לפני חודש וחצי כשעברתי ניתוח.

לענברוש!!!

אני חולה על הגיים בויז
אבל הדם שלי הוא ירוש ושל כל המשפחה..
לי למזלי יש פרוטקציות בחיפה אז אני הולכת לראות אותם כמעט כל משחק..
כייף לי אהה.. כל המשפחה שלי חולה על חיפה אבל אני חולה על הגיים בויז אני פשוט מתה בלעדיהם..חח..

והנה לכם תמונה שלי ושל חופיתו'ש...

חופית זאת הנמוכהה... ואני הענקים.. נכון שאני נראית יותר גדולה?1אז לא- היא יותר גדולה ממני בחודשיים=[... וזה שלא שאני ענקית, זה שהיא קטנטונת!!!

למעלה