שרשור תמונות של אנשי הפורום!

אז ככה:

שם:ספירושש גיל:15 כיתה:ט' מקום מגורים:תלל אביבבב הבויז שלי:אדם יוסף המושלם שלי אחח אם הייתי עכשיו לידי חחחח סתם =] משו להוסיף:לכל הבנות של הפורום חולה עליכם יפות שלי =]]

עונהה

שם:שירה גיל:14 כיתה:ח' מקום מגורים:חולון הבויז שלי: בארוררר שאדם המושלם שלי!!! משו להוסיף:אין חוץ מזה שאני שרופה דרוסה על הגיים בויז!!!! ~תמונה בקרוב~

אורטל 13

New member
עונה

שם:אורטל גיל:14 כיתה:ח' מקום מגורים:חולון הבויז שלי:שרון סנדלר החתיך משהו להוסיף: שאני מאושפזת חולה חולה חולה על הגיים בויז ובמיחוד על שרון ואדם וגם ערן. יאאלה בייי לכולם

OoנויoO

New member
עונה...

שם:נוי גיל:11 וחצי חחח כיתה:ו' מקום מגורים:ראשון הבויז שלי:אושרייי תמונה בקרוב $#%$#%$#%#%$#%$#$%#%#%$

עונהה

שם:מור גיל:13 וחצי כיתה:ח מקום מגורים:חולוןןן הבויז שלי:ב=ר=ו=ר שאושרי המושלם הזהההההה משו להוסיף:אממ אם אושרי נכנסס אז רק תדע שאני מתה עלייךךךךך

עונה

שם:ירדן לוי גיל:עוד 21 יום 14 כיתה: ח' מקום מגורים: תענכים [ ישובים לייד עפולה ] הבויז שלי: אושרי כפרעליךך מלך שלי אוהבתת המוןן !. משו להוסיף:הפורום פצצה ואתן עוד יותר חח חולעיכן !!.. אין לי מושגג איך להעלות פה תמונהה כי התמונות שאני שמה תמיד גדולות או מש'ו אבל אני ינסהה...שוב

אני=]

הבתמונות שלכם=> לכאן בלבד! שכל אחת תצרף: שם:צופית גיל:עוד 5 ימים וחצי שעה 13 כיתה:ז' מקום מגורים:פ"ת הבויז שלי:שרוןןןןןןן חיים שלי!!! משו להוסיף: שרוןן אהבת חיי מי אוהבת אותך יותר ממני???????

הילה כהן

שם:הילה כהן גיל:16 וחצי כיתה:י"א מקום מגורים:קריית ים הבויז שלי:אושרי נו באמתת משו להוסיף:גיים בוייז==> זה המישחק שלי

טוב אני ....

שם:בר סנדלר גיל:13 כיתה:ח-1 אם אפשר לקרוא לה כיתה חעחעח מקום מגורים:ראש העין<-- לכל חור יש שם... הבויז שלי:שרון המושלמון שלי ואז ערן ואז אושרי ואז אדם ואז אביחי משו להוסיף:שרון אתה כוסון שרון אתה חלום ואני חולה לך על הצורה המושלמת שלך ואני חולה עלייך חבל שההפרש ביננו זה 7 שנים....:{

anastasia14

New member
עונההה

שם:אנסטסיה גיל:14 כיתה:ט מקום מגורים:חרמש>>>אני יודעת אתם לא מכירים בשמרון לא הבנתן חיד חדרה משהו כזה!!!!!חחח הבויז שלי:כמובן איך לא ערנוששש משו להוסיף"ערן חולה עלייך

לשירן דחוףףףף....!!!!

את מהקומונה של לירן"המקום שלנו" לשעמר יוצאי ראש גדול
אם כן אז את מכירה את יובל ואדווה נכון
אני ממש רוצה להיכנס לקומונה שלכם אבל אני לא יכולה להגיע תמיד למפגשים טוב סורי על הטרדה אולי ניפגש בקומונה ביי.. ובבקשה תעני לי..

אני..!

שם:עדן גיל:13 וחצי מקום מגורים:כרכור חולה על הגיים בויז..ביחוד אדם אבל לפי דעתי כולם מולשמים.. שלחתי תמונה מצחיקה ביום הלדת של ידיד שלי שמעתי על עצמי את המנורות הצבעוניות וצילמו אותי חח..

למעלה