שרשור תמונות של אנשי הפורום!

ALinuuushkA

New member
אניייי:)

שם:אלינה גיל:17 כיתה: יא' מקום מגורים: ערד!=\ הבויז שלי: אושרי! משו להוסיף: אני לא באמת מעריצה,אני סתם דלוקה לאושרי על התחת;)

ספירולה

New member
ואני :p

שם: ספירולה גיל 16 עוד יומיים. . . . כיתה: י' עיר: מודיעין my game boy---> אושרי, ללא ספק המממ משו נוסף? תחייכו, מחר יהיה יותר גרוע :p

raziela

New member
עונהה =]

שם: רז גיל: 14 וחצי כיתה: ט' 2 כבודדדד מקום מגורים: ליד ים המלח-חפשו במפה הבויז שלי : א-ו-ש-ר-י
כי שלמות זו לא מילה גסה! משו להוסיף: זה פשוט א=ח=ל=ה פורוםםםםם

ALinuuushkA

New member
לא ממש

לא אישית בכל אופן.. למה,תגידי כבר מאיפה את..:) ערד וים המלח זה לא כזה רחוק,כמו שאת בטוח יודעת..

raziela

New member
בטח שאני יודעת :)

לומדים איתי מלא ילדים מערד..באים ללמוד בעין גדי.. מה זה משנה איפה אני גרה? העיקר שאני כאן!

עונההה =]]

שם:קארינו'ש חמיי גיל:16 כיתה"י'4 [אקדמייה תיכונית ט'חחח] מקום מגורים: אור עקיבא סיטיי..ט'חח.. ;]] הבוייז שלי: א=ש=ר=י!! כאילוו..!! כי שמיכיי=>זאת לא מילה גסהה =]] משהו להוסיף:אושריי חיימשיליי אני לאהוב אותךך פוראוורררר =]] מואהה ענקיתתתתת

עונה../images/Emo13.gif

שם:בר חמי גיל:12 וחצי כיתה:ז' מקום מגורים:מעלות הבויז שלי:אושרי כמובן!!
משו להוסיף:אושרי מאוהבת בך חיי--->זה לא סתם אולי אתה האור בחיי

עונה..:]

שם: חופית זרח גיל: 12 וחצי כיתה: ז' מקום מגורים: לוד.. הבויז שלי: המ[א]לך שלי=->א ו ש ר י!
משהו להוסיף: אוהבת לירקוד, וכמובן את אושרי שלי!!

חופית סורי!...הוא נשוי!!!...לברו'ש.

חח תראו את אילן היוסחין שלי... בר- אחותי- אושרי בעלה של בר- גיסי- אדם בעלי- גיסה של בר.. חח הבנתן?!

עונה...

תמונה שילי==>..בעעע כיעור אחד גדול!! שם:שיראלוווש :)) גיל:בחופש..14.. כיתה:ח' מקום מגורים:יבנההה ;] הבויז שילי:אושרייי שייליייייי....אוהבת אותך יפיוף!!!! משו להוסיף:אוהבת לרקודדד...ובמיוחד תשירים של הבויז המושלמים!! נ.ב ירדנוש הבובעעעע..עיצבה ליי..אוהבת אותך יפיופהה!!!

ALinuuushkA

New member
את חמודה..

אבל איזה אבסורדי זה שאת רושמת בהודעה "בעע אני מכוערת" או משהו כזה ובתמונה רשום "שלמות"

ALinuuushkA

New member
את חמודה..

אבל איזה אבסורדי זה שאת רושמת בהודעה "בעע אני מכוערת" או משהו כזה ובתמונה רשום "שלמות"

shachari

New member
איזהה שטויותתתת ..

אתת ממשש חמודהה
עםם הצמותת חיחי איזהה מאמיי

למעלה