יהה, יש גם את לימור לבנת!! ואחמד טיבי פנוי
מ מכה אפוֹרהה New member 1/8/03 #40 יהה, יש גם את לימור לבנת!! ../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif ואחמד טיבי פנוי
א אבי של אף אחד New member 1/8/03 #41 אז זהו שלימור ואני יוצאות היום.. היא לא רוצה שידעו אז לצורך העיניין היא ליאור ולצורך העניין(2)- היא= הוא ולצורך העניין(3) סתם בא לי לכתוב לצורך העניין 3
אז זהו שלימור ואני יוצאות היום.. היא לא רוצה שידעו אז לצורך העיניין היא ליאור ולצורך העניין(2)- היא= הוא ולצורך העניין(3) סתם בא לי לכתוב לצורך העניין 3
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/8/03 #49 גע רגע...../images/Emo129.gif רומזים שאני פילגשששששששש? רועי לא סיפרת לי
מ מכה אפוֹרהה New member 1/8/03 #38 אורלע? ומה איתנו? ../images/Emo7.gif פתאום אתמול נעלמת. עשית מה שרצית, וברחת. לקחת ממני את הgood stuff. אבל עדיין איי לוב יו
אורלע? ומה איתנו? ../images/Emo7.gif פתאום אתמול נעלמת. עשית מה שרצית, וברחת. לקחת ממני את הgood stuff. אבל עדיין איי לוב יו
B BryNicky New member 1/8/03 #43 חחחחחחח../images/Emo6.gif גמני אותך מאמי! חח לא ברחתי.. אני לא בורחת..
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/8/03 #48 אורלע../images/Emo35.gif../images/Emo129.gif היי אורלע זו אנייייייי ואני התחתנתי עם רועייייייי
B BryNicky New member 2/8/03 #52 לה, מה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif חח כבר אמרתי שאני נורא אוהבת לענות בשם אנשים אחרים?? חחחח אם לא אז אני ממש מצטערת שבלבלתי אותכם עם כל הבלה בלה שלי.. חח תזכרו..! אני לפעמים מדברת בשם אנשים אחרים.. ראו הוזהרתם!! אני והיציאות שלי.. *אל תגידו שאני לא יצירתית*
לה, מה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif חח כבר אמרתי שאני נורא אוהבת לענות בשם אנשים אחרים?? חחחח אם לא אז אני ממש מצטערת שבלבלתי אותכם עם כל הבלה בלה שלי.. חח תזכרו..! אני לפעמים מדברת בשם אנשים אחרים.. ראו הוזהרתם!! אני והיציאות שלי.. *אל תגידו שאני לא יצירתית*
B Blizzard Beach New member 2/8/03 #60 לול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif הצחייקתם אותי .
מ מכה אפוֹרהה New member 3/8/03 #73 יובל מאחרר, בגלל הילדד.. ../images/Emo12.gif מנגנים הרבה, שרים במקהלהה
א אבי של אף אחד New member 3/8/03 #82 ןלחשוב שהאמנתי לך כשאמרת שאני הכי מיוחדת בעיניך ושאני האחת והיחידה P:
¥ ¥EleVatioN¥ New member 3/8/03 #84 ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gifנדפקתי../images/Emo129.gif