מה עשיתי? אני לאב יוו..
ב בוניטה בפיתה New member 1/8/03 #47 זאת כששירלי..../images/Emo66.gif שאלה אותי איפה שמים את הסרט\ מגן זיעה אז הסברתי לה שאפשר מעל המרפק ואיפה שבדרך כלל שמים צמידים..
זאת כששירלי..../images/Emo66.gif שאלה אותי איפה שמים את הסרט\ מגן זיעה אז הסברתי לה שאפשר מעל המרפק ואיפה שבדרך כלל שמים צמידים..
ב בוניטה בפיתה New member 2/8/03 #50 ואיך אם לא..../images/Emo66.gif האולסטאר שליייייי האולסטאר הכי מהממות בעולם במידה ש-ל-י-!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 2/8/03 #51 אויי הן כל כל שולטות../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif אבל עזבי אותך שלי צהובות צת מלוכלכות עם שרוכים קרועים אני מתה עליהןןןןן ושמתי להן שרשר בצד חיחי אממפ תמונה מאז שהן היו חדשות
אויי הן כל כל שולטות../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif אבל עזבי אותך שלי צהובות צת מלוכלכות עם שרוכים קרועים אני מתה עליהןןןןן ושמתי להן שרשר בצד חיחי אממפ תמונה מאז שהן היו חדשות
B BryNicky New member 2/8/03 #54 לי יש נעלי מיקי מאוס../images/Emo6.gif הם מזה מאמי אני מתה עלייהםםםםם רועי תביא את האיי סיק יו שלך עוד הפעם.. נראה לי שמשהו דפוק אצלי באיי סי..
לי יש נעלי מיקי מאוס../images/Emo6.gif הם מזה מאמי אני מתה עלייהםםםםם רועי תביא את האיי סיק יו שלך עוד הפעם.. נראה לי שמשהו דפוק אצלי באיי סי..
B Blizzard Beach New member 2/8/03 #61 יפיפיות../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif../images/Emo99.gif לי יש אנשים קטנים על נעלי הבית. בלעעע.
יפיפיות../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif../images/Emo99.gif לי יש אנשים קטנים על נעלי הבית. בלעעע.
T thebaby New member 2/8/03 #62 צבע נחמד אבל הן נורא נקיות../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif חדשות כאלה ואין עליהן ציורים או משהו. שלי מלאות בחתימות והן יפותתת שניה אני אצלם... וסליחה על האיכות
צבע נחמד אבל הן נורא נקיות../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif חדשות כאלה ואין עליהן ציורים או משהו. שלי מלאות בחתימות והן יפותתת שניה אני אצלם... וסליחה על האיכות
¥ ¥EleVatioN¥ New member 2/8/03 #63 המ אם דיברת אליי../images/Emo129.gif אמרתי שזה היה שהן היו חדשות הן כבר לא ומאגניבבבבב איזה צבע זה לא רואים כל כך טוב
המ אם דיברת אליי../images/Emo129.gif אמרתי שזה היה שהן היו חדשות הן כבר לא ומאגניבבבבב איזה צבע זה לא רואים כל כך טוב
T thebaby New member 2/8/03 #64 ארר ../images/Emo101.gif לא דיברתי אליך אבל עכשיו אני כן אדבר הצבע שלי הוא כזה אפור. מיוחד אין כמעט כאלה ארר הן ממש מלוכלכות ולא רואים תחתימות בתמונה איזה באסה טוב נו
ארר ../images/Emo101.gif לא דיברתי אליך אבל עכשיו אני כן אדבר הצבע שלי הוא כזה אפור. מיוחד אין כמעט כאלה ארר הן ממש מלוכלכות ולא רואים תחתימות בתמונה איזה באסה טוב נו
¥ ¥EleVatioN¥ New member 2/8/03 #65 ירוק אפור???../images/Emo129.gif מן כזה אפוררר יו זה כזה שולט לידיד שלי יש כאלה וזה פשוט צבע מקסים
מ מכה אפוֹרהה New member 3/8/03 #74 מדהימהה ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo12.gif היא כזאת חמוווודה