אני טועה
A apl New member 8/12/03 #83 זה לא נכון שמריב של נשים יוצא מסע חורמה...המינימום זה ללכת מכות למרות שאומרים שאישה לאישה שטן,זה לא תקף לגבי כולן...
זה לא נכון שמריב של נשים יוצא מסע חורמה...המינימום זה ללכת מכות למרות שאומרים שאישה לאישה שטן,זה לא תקף לגבי כולן...
I ilana4ka New member 8/12/03 #84 חח האמת היא שהפעם אני מעדיפה להשאר ניטריילית. לא להביע דיעה. חח רק לצחוק
ב בעעעעעעעעעע New member 7/12/03 #10 מצאת יהלימים או משו שם? .. אני רואה שאתה מחפש חזק טוב אם תמצא תגיד לי
H HyPeR SoNiC New member 7/12/03 #7 שרשור תמונות מצטער אם יש כזה כבר, אבל אני סקרן לגבי איך אתם נראים... אז חשבתי לעשות שרשור שבו כל מי שרוצה ישים את התמונה שלו... תמונה שלי מצורפת להודעה הזאת..... גם בלינק וגם כקובץ... נקווה שלפחות אחד מהם יעבוד....
שרשור תמונות מצטער אם יש כזה כבר, אבל אני סקרן לגבי איך אתם נראים... אז חשבתי לעשות שרשור שבו כל מי שרוצה ישים את התמונה שלו... תמונה שלי מצורפת להודעה הזאת..... גם בלינק וגם כקובץ... נקווה שלפחות אחד מהם יעבוד....
ה הצהובונת New member 7/12/03 #8 ../images/Emo25.gifמתוק שלי!!!../images/Emo25.gif היי חמוד!! זאת אני!!! הצהובה שלך... לכולם... המממ אורן סיפר לי על הפורום והחלטתי להירשם גם... המממ לצרף גם תמונה..?
../images/Emo25.gifמתוק שלי!!!../images/Emo25.gif היי חמוד!! זאת אני!!! הצהובה שלך... לכולם... המממ אורן סיפר לי על הפורום והחלטתי להירשם גם... המממ לצרף גם תמונה..?
H HyPeR SoNiC New member 7/12/03 #9 הייייי בייבי!!!!! ../images/Emo140.gif חחחחחח איזה כיף שנרשמת!!! כולם להכיר, זוהי החברה שלי הדס... אולי תשימי באמת תמונה? בכל זאת, זה שרשור תמונות
הייייי בייבי!!!!! ../images/Emo140.gif חחחחחח איזה כיף שנרשמת!!! כולם להכיר, זוהי החברה שלי הדס... אולי תשימי באמת תמונה? בכל זאת, זה שרשור תמונות
I ilana4ka New member 7/12/03 #21 כן אחי נראה לי... שפיפל מתביישים. אבל אין ממה. אני שמתי את התמונה שלי, אחי מהשרשור שמעליי גם, ורק עוד מישהו. איפה כולם? יאללה
כן אחי נראה לי... שפיפל מתביישים. אבל אין ממה. אני שמתי את התמונה שלי, אחי מהשרשור שמעליי גם, ורק עוד מישהו. איפה כולם? יאללה