מה?עם השחור?
I ilana4ka New member 7/12/03 #22 אהה חח... כן נו די אירוני... בכל מקרה קלטתם שאני באמצע, זה מה שניסיתי להבהיר. חח
A Anna Karenina New member 7/12/03 #25 נויהל'ה, יא בובה..!! ../images/Emo24.gif מה דעתך על תמונה קצת יותר מעודכנת?? את הרי מהממת..! נודניקית!! וגם יש לך נעליים יפות!!
נויהל'ה, יא בובה..!! ../images/Emo24.gif מה דעתך על תמונה קצת יותר מעודכנת?? את הרי מהממת..! נודניקית!! וגם יש לך נעליים יפות!!
A Anna Karenina New member 7/12/03 #30 חיפשתי בעוד מקומות..! אבל היה רק Vans, והן גם היו מכוערות. לא נורא, בקרוב נאמץ לך אותן שוב. ותפסיקי כבר! את יפה!
חיפשתי בעוד מקומות..! אבל היה רק Vans, והן גם היו מכוערות. לא נורא, בקרוב נאמץ לך אותן שוב. ותפסיקי כבר! את יפה!
N NBGirl New member 7/12/03 #31 נו.. תעלי גם את תמונה. תראי גם לשאר החבר'ה איזה דוגמנית את עם המטר 70 שלך
E emh Member 10/12/03 #108 תגיד..... יש לך מושג מי זו הבחורה המבוגרת מאחורה שנראה כאילו היא מורידה איזה סטירה לילד שעומד לידה?
H HyPeR SoNiC New member 8/12/03 #46 בשם הצהובונת, שעכשיו אצלי.... אני שם את התמונה שלה אנשים!!! לשרשר תמונות!!!!!!!!!!!!!!!
B Broom rider New member 8/12/03 #47 יאללה בלאגן אני לא מתלבשת ככה בדרך כלל.. והשיער שלי יותר גלי (לא יותר מדי).