שרשור תמונות

Sonata Of Tears

New member
קרוסדרסרים יפנים

אהמ, יודע שזה סתמי לפתוח דיון בישביל זה ,אבל אני פשוט חייב להראות לכם ידעתם שביפן מנהג הקרוסדרס אצל גברים הוא דבר מאד נפוץ? כמעט כל להקת פופ יפנית של זכרים ברוב ההופעות והקליפים והצילומים מתלבשים,מאופרים - ונראים כמו נשים,ואני חייב להודות שהם ממש ממש מדהימים,והם גם לא MTF או דבר דומה,אפילו בקשר להומוסקסואליזם אני בספק,אולי בי סקסואלים כי זה IN אבל תראו בכל מקרה,זה פשוט מדהים.

הילוש...

New member
אחת הקוקסילניות היפות בארץ.!

אני חייבת לציין שאחת הטרנסקסואליות היפות בארץ אם לא בעולם זו דניאלה החמודה, המועמדת לנערת הפלייבוי, היא פשוט מהפנטת ביופיה, ומוכיחה שקוקסינליות יכולות להיראות סופר נשים וסופר פצצה. כמה תמונות לדוגמה מתוך קולקציית התמונות של דניאלה לאר"הב.

אבא גאה

New member
כוסית? ../images/Emo12.gif

זה נשמע לי ביטוי משפיל בין אם האשה היא ביולוגית, מוגדרת או מתלבטת.

DarlingAdam

New member
גם לי.

זה ביטוי שאני ממש לא אוהב. כמו גם המילה "קוקסינלית". ועוד כמה דברים.

אורי 0

New member
מה לעשות

שיש טרנסיות וחברים שהלשון האקדמית היא לא ממש בשבילן, ו"קוקסינליות" ו"כוסיות" כן? שמעתי כמה פעמים טרנסיות משתמשות בביטויים כאלה. (מפגש קפקא, לפני שנה בדיוק, ערמה של טרנסיות מגיעה ואומרת: "כל כך הרבה קוקסינליות!") ואם בטעם אישי עסקינן, פלייבוי ושאר פורנו הם לא ממש משוש נפשי. אבל מי אני שאקלקל את השמחה.

natali0106

New member
../images/Emo85.gif לכל העדיני נפש...

לכל הפילוסופים, המרצים, ומורי הלשון... מאז ומתמיד המילה קוקסינליות הייתה המילה השולטת או היחידה בשביל 100% הטרנסיות בת"א עד שאתם הגעתם... אינני מבינה מה קורה פה??? אחד מתקן את השני אחד יורד על השני בשביל להראות כמה אתם נשים (או גברים) או למודי עברית??? יש מה ללמד את ה"קוקסינליות" הוותיקות זה נכון אבל אני מבטיחה לכם עד שתהיו נשים או גברים "מושלמים" שחיים פול טיים המילה טרנסיות תכנס ללקסיקון של העברית היפה...

ויש לי שאלה..

מה אפשר לעשות שהולכים לים\בריכה,עם מישהו\י שלא יודע\ת שאני FTM? או שפשוט לא הולכים.

FreakOnALeash

New member
תנסה להסביר

אבל כמה שיותר במונחים שיהיו ברורים לה, שהיא תבין שזה אתה וזה מצבך ואתה לא מתבייש... תסביר לה שאתה לא 'בעצם בת', אלא שאתה 'בעצם בן', רק שרתה עוד לא חופשי לשנות את עצנך בהתאם לזה... העיקר תשדר להם שלא מפריע לך שאתה שונה, ותאמין לי הטון יותר חשוב, כל עוד אתה משדר משהו טוב, אנשים יעזבו אותך לנפשך. עזר לי באלפי מצבים. אה, וכמו שנאמר קודם, לך עם בגד ים בוקסר+חולצה.

FreakOnALeash

New member
למה אף אחד לא מגיב לזה?...

זה קצת יותר חשוב מההודעות הסמנטיות שלגם על מושגים.

למעלה