שרשור תמונות

אורי 0

New member
ובכן, מה דעתך על "כוסון"?

(לדעתי, מונח מדהים, עושה לכולנו ביתספר באיך מתפתחת שפה חיה)

FreakOnALeash

New member
אני מת על המונח הזה

תחשוב, זה reclaiming של שפה שבדרך כלל עולבת בנקבות גנטיות. אם היינו מוצאים מונח שמתאר זכרים לפי הזין שלהם (מה עם 'כלי' או 'תותח'?), יכול להיות שהם עוד היו נהנים מזה.
ועובדה שהרי אתה מביע סליגה קלה שבקלות מהמילה? מוכיח את התאוריה שלי.

FreakOnALeash

New member
אני מת על המונח הזה

תחשוב, זה reclaiming של שפה שבדרך כלל עולבת בנקבות גנטיות. אם היינו מוצאים מונח שמתאר זכרים לפי הזין שלהם (מה עם 'כלי' או 'תותח'?), יכול להיות שהם עוד היו נהנים מזה.
ועובדה שהרי אתה מביע סלידה קלה שבקלות מהמילה? מוכיח את התאוריה שלי.

נגה א

New member
אני זוכרת שמוקדם יותר השנה

בתחילת הקיץ בערך, שודרה תוכנית סיום העונה של פגוש את העיתונות עם שלי יחימוביץ' והיא ריאיינה את דנה אינטרנשיונל. דנה במשך כל התוכנית התייחסה לבנות "כמוה" במילה קוקסינליות או קוקסינלים. הכבוד שעוד איכשהוא היה לי לדנה באותו רגע ירד מאוד מאוד הרגשתי עד כמה היא לא מייצגת אותי אישית. תמיד חשבתי ומאז במיוחד שהיא לא האדם הכי חכם שיש והעובדה ש"החברה הסטרייטית" רואה אותה כמייצגת את "קהילת הטראנסיות" באופן אולי אבסולוטי מידי נראה לי די בעייתי. עוד דבר- ששלי יחימוביץ' לא תיקנה אותה ולא ראתה במילה קוקסינלית מילה פוגעת או מזלזלת אלא ראתה בזה כהגדרה המקובלת והנורמלית וזרמה איתה ככה לאורך כל הריאיון, זה הראה אני חושבת על האיכות(???) שלה כעיתונאית.

אבא גאה

New member
אולי שלי יחמוביץ' לא ידעה

ולא הבינה את המילה? אולי. בכל מקרה לגבי דנה, יש לי הרבה הערכה כלפי המוסיקה שלה ומה שהיא הצליחה לעשות בעולם ובארץ. מצד שני - בעיני היא לא מאוד נחמדה, לפני בערך 12 שנים יצא שדנה ואני היינו מעורבים בשיחות ארוכות לתוך הלילה כל לילה כמעט בטלפון, היא התחילה את הקריירה שלה ואני בכלל לא ידעתי במי מדובר, אבל דיברנו הרבה בטלפון - על הכל. לא יכולתי להזדהות בפניה (ואני גם לא בטוח שרציתי) אז. חודשיים אחרי שהשיחות שלנו יסתיימו ראיתי אותה יושבת בבאר שנקרא "WORKS" שהיה ממוקם בגן העיר, מישהו אמר לי שזוהי דנה והחלטתי להציג את עצמי בפניה. ניגשתי וכיוון שהיא היתה באמצע משפט חיכיתי בסבלנות שתסיים לדבר, היא סיימה, הסתובבה אלי ומבטא הכי פרחי ששמעתי עד אז אמרה "מה יש'ך אתה? מה אתה עומד פה כמו זין"? חייכתי ואמרתי : "אופס, סליחה חשבתי שאת מישהי שאני מכיר". ובזה נסתם הגולל, היא התקשרה עוד כמה פעמים אבל ביקשתי שיודיעו לה שאני כבר לא שם.

יוצא מזה שדנה כנראה מאד

נחמדה ומעניינת. אחרת, היא לא היתה מצליחה לקבל את תשומת לבך, לשיחות ארוכות לתוך הלילה כל לילה כמעט בטלפון. מה שכן, היא נטולת נימוסים , וכנראה מנסה לבסס מעמד ע"י התנהגות מתנשאת. חשבת שאולי היא התנהגה ככה מתוך מיגננה?

אבא גאה

New member
תשומת ליבי?

די הייתי חייב לשוחח איתה בטלפון (עבדתי), אבל בכל מקרה לא סבלתי מלדבר איתה.....היה לי דווקא נחמד. בזמנו הטרידה אותי מאוד המחשבה "למה היא התנהגה ככה" וגם העליבה אותי מאוד.....והיום כבר עבר לי

DarlingAdam

New member
האמת שאולי אפילו יותר

מהמילה "קוקסינלית" [שדרך אגב, כבר יצא לי למחוק הודעות של אנשים מהחוץ שהגיעו ואמרו שהם "מחפשים קוקסינל"], מפריעה לי המילה "מושלמת" שבאה לרמז שאנשים ונשים שלא עוברים שינוי פיזי או שעוברים שינוי פיזי "חלקי" הם איכשהו פחות טרנסים וטרנסיות, והגישה הזו הופיעה פה כבר כמה פעמים, לצערי. אם כבר מרימים דיון על שפה.

natali0106

New member
אדם...

כשאמרתי את המילה "מושלמת" התכוונתי לבחור או בחורה שעוברו את התהליך והשלימו אותו הן מבחינה נפשי והן מבחינה פיזית.

DarlingAdam

New member
כן...

סתפ תפסתי טרמפ על ההודעה שלך כי היא באה לי בזמן המתאים. מה שמפריע לי היא לא המילה אלא היחס, שאולי לא בא ממך אבל נמצא בגדול ב"קהילה", בארץ לפחות [אם כי נראה לי שגם במקומות אחרים].

FreakOnALeash

New member
האמת

אני יודע על לפחות שני אמנים מספיק כדי לומר שחלקם ביסקסואלים... נאמר לי שhide וsugizo היו מאהבים, ואת המוזיקה של hide (מבטאים את זה 'הידיי') אני מאוד אוהב. יש לו שירים מאוד מגוונים, וחלקם נשמעים כמו hair metal עם השפעות פסיכדליות...

למעלה