שרשור תמונות

FTM\MTF..

אם הייתם רוצים ללכת לים או לבריכה,עם מישהו שלא יודע שאתם FTM\MTF מה הייתם עושים? איך הייתם הולכים? ומה בקשר לחלק העליון...

נגה א

New member
אם הוא/היא

כבר מנותח/ת אז אין בעיה. אם יש לך עדיין חזה אז פשוט נשארים עם חולצה, לא נראה לי שיש עוד מה לעשות...

Tipesch

New member
בגד ים חוסם שמש לילדים

אם יש לך חזה קטן, זה יעבוד יופי, אבל עולה המון סתם חולצה לא עוזרת כי כשנכנסים למים רואים את הצורה של החזה חוץ מזה זה בטח קצת פאדיחה להיות אחרי גיל 15 וללבוש בגד ים חוסם שמש של ילדים, אבל אולי תתחילו אופנה!

DarlingAdam

New member
אני מצטער שלא עניתי,

אבל לשחות עם ביינדינג זה די מעצבן, ומעבר למה שאתה אמרת, על מכנסי-בגד-ים של בנים וחולצה מעל, אני לא ממש יודע באמת מה לעשות, מלבד לספר ולהגיד, שאתה בן עם ציצים. *מושך בכתפיים*. אם הייתי יכול לעזור, הייתי עוזר, אבל אין לי מה לומר :(

natali0106

New member
לגבי ההפך אתם יודעים??? (לנגה)...

לגבי ההפך נגה אז גם פה יש שיטות טובות. גם שלא הייתי מנותחת הייתי הולכת עם בגד ים ואף אחד לא היה רואה כלום... יש שיטות טובות ועם את רוצה ללמוד את מוזמנת... אני יכולה ללכת עם חוטיני ואף אחד לא יחשוד שיש לי "חבילה" "רצינית" שם...

נגה א

New member
חחח לא תודה

אני ממש אבל ממש לא מתכוונת להתקרב אפילו לחוף הים במילניום הקרוב כנראה. אין לי מה לחפש שם....

SheKnowHe

New member
שאני הולכת לים אני לובשת

מכנסוני ים ואף אחת לא חושד אפילו

אבא גאה

New member
ביום שבו

מתחילים להתייחס בכבוד לעצמינו יתחילו להתייחס בכבוד אלינו. לקסיקון, למודי עברית, עדיני נפש, פילוסופים, מרצים, מורים ללשון - כל אלה זה קללות? ויש כמובן גם את החופש את יכולה לכנות את עצמך קוקסינלית וכוסית ומה שלא תרצי, אבל איך אפשר לכעוס אח"כ על מי שלא מתייחס אלייך כאל בן/בת אדם/חוה אלה כאל זיון?

natali0106

New member
אתם יודעים מהי לשון המילה קוקסינל??

אתם יודעים מה לשון המילה קוקסינל??? קוקסינלית או קוקסינליות היא לא קללה ולא העלבה, למה כולנו מפחדים מהמילה הזו???

אבא גאה

New member
קוקסינל זה "פרת

משה רבינו" בצרפתית... ומה שכתבתי לא מתייחס למילה "קוקסינל" אלא לכבוד עצמי בכלל. דרך אגב, בשפה יש הרבה מילים שהמקור שלהם הוא בלתי מזיק אבל השימוש במילה הפך להיות פוגע מאוד עד "לא מקובל" כלל. לדוגמא "ניגר" אף אחד לא בא לטעון שזה בא מהגזע הניגרו ולכן זה לא פוגע, פשוט לא משתמשים. ובכלל מקובל למצוא מילה שאין לה קונוטציות שלילייות וכך לקבע מעמד מסויים בעיני החברה. ובאותו הנושא- אין שום רע בעיני בהומור שחור ככל שיהיה, כל עוד זה בין חברים אין לי בעיה עם אף סוג של הומור אבל מה שמותר להומואים להגיד על הומואים אבור להטרואים ומה שמותר לשחורי-עור להגיד אסור ללבנים וכו'....

natali0106

New member
ועם תקרא להומו ככה הוא יעלב???

נכון שהמילה קוקסינליות יש קונוטציה שלילית אבל איני צריכה להיפגע שמישהו אומר זאת. למה הומואים לא נפגעים מהמילה הומו??? למרות שיש לה קונטציה שלילית???

אבא גאה

New member
כשאני אקרא להומו "הומו"

או מתרומם או FAG, או אוכל בתחת או אחותי או השד יודעת מה, הוא לא יעלב בדיוק כפי ששחור אחד שיקרא לחברו "ניגר" לא ייעלב. אבל כשצעדתי ברחובות בוסטון ומישהו הוציא את הראש מחלון מכונית נוסעת וצעק "פאג" - המממף, זה פגע בי. כשאני שומע את הבוסית שלי בעבודה אומרת "הוא כזה הומו" על מישהו - אני נעלב בשמו ומתקומם בפניה. מצד שני היא יכולה לומר לי "אתה רואה את ההוא? הוא הומו" וזה לא ייראה לי מעליב, תלוי כאמור - מי אומר ובאיזו נימה.

natali0106

New member
מסכימה איתך...

מסכימה איתך אבל נגעלת מ"היפים" האלה שחושבים שהם משהו מיוחדת ושחושבים שכל מי שמשתמשת במילה קוקסינלים או קוקסינליות אז הם ברמה נמוכה, ציטוט מפי אורי "לפני שנה במפגש בקפקא באו בנות ואמרו מזה כמה קוקסינליות" כאילו במה הוא מתפלא??? אתה יודע שיש המון בנות שבכלל לא יודעות מזה טרנסקסואליות אז זה סיבה לצחוק או להשפיל??? עדיף שאני לא יסתלבט על המון שאני מכירה פה... כי יש על מה... תאמין לי...

אורי 0

New member
תקראי שוב

אבאגאה, ואחריו אדם, טוענים ש"כוסית" ו"קוקסינלית" הם ביטויים משפילים. אני מעיר להם שזאת השפה שהרבה טרנסיות משתמשות בה, ושהמינוח האקדמי שאנחנו משתמשים בו לא מדבר אליהן. אמרתי משהו על רמה? מי שלא למדה באוניברסיטה לא מדברת אקדמית, כמו שמי שלא היתה בשבדיה לא מדברת שבדית. השתמשתי במקרה הזה (במפגש הענק בקפקא, לפני שנה) כדי להדגים שהביטוי הזה בשמוש. אני לא חושב שהסתלבטתי על מישהי. כך הן דיברו.

FreakOnALeash

New member
תגיד...

לא קשור ישירות, אבל אתה מכיר את קספר?!?! ראיתי הודעה שלך בגסטבוק שלו.. (ההודעה נשארה בפומבי מטעמים של 'fucking hell, איך קהילה קטנה כביכול כמט שלנו חוצה יבשות...,)

natali0106

New member
לאורי שתהיה...

אורי שתהיה טרנסקסואלית או "קוקסינלית" יהיה לך הזכות להעיר לאנשים!!! אתה לא טרנסקסואלית אלא קרוסדרסר אז בבקשה ממך הבנו את הרמז שלך שאתה חכם... אז בבקשה באוניברסיטה תעיר לאנשים פה יש קוקסינלים ואתה יודע מה זו אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורי 0

New member
אבל בכל זאת, מותר לך לקרוא

את מה שכתבתי! (לדעתי זה לא קשור לאקדמיה, ולא כל כך מסובך להבין את זה) נדמה לי שלא התווכחתי איתך, התווכחתי איתם (גם אדם וגם אבגאה לא טרנסקסואלים ככל הידוע לי...). אבל את ממשיכה לענות לי כאילו אני חושב כמוהם.

DarlingAdam

New member
זו השפה,

ואני יודע שיש אנשים שמתמשים בה. אבל זה שאני לא טרנסקסואל (שלא לדבר על קוקסינל) לא אומר שאסור לי להביע את דעתי. את המילה "כוסית" אני שונא גם כשהיא באה מכוסיות שהן נקבות גנטיות, גם כשהיא באה מגברים או זכרים. וגם לקרוס דרסר מותר להביע את דעתו, בלי קשר. אני לא חושב שאתה חייב שיהיה לך אחד (כוס, לדוגמה) כדי להביע דעה בנידון. אני לא נוטה להשתמש במילה הזו, ובד"כ אני גם לא מעיר לאנשים שכן מתשמשים בה, אבל אם מישהו מעיר, אני חייב להסכים איתו, כי זו גם דעתי. ויש הרבה אנשים שמשתמשים בשפה שאני לא אוהב, בין אם הם טרנסים או לא, ואני לא אוהב את השפה שלהם במידה שווה. מה לעשות. זו הבעת דעה, לא צנזורה. עובדה שאני לא אומר לאנשים לא להשתמש במילה הזו, אני לא מוחק להם את ההודעות, כמובן. אני פשוט מעז לומר שלא נוח לי עם המילה. בתור מישהו שיש לו אחד /*סרקזם*/ אני רק מביע את אי שביעות רצוני מהמונח.

למעלה