שרשור תמונות

Hinamori

New member
איסהאנה *

קוראים לסגנית שלה איסאנֵה ולאישתו של ביאקויה היסאנָה~ אולי, אבל רק כי חייבים למצוא לשתיהן שיפ XD זאראקי לא מזיין אנשים, הוא הורג אותם י.י;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זאראקי יכול לזיין ואז להרוג~

או להפך! כמו באקי צ'אן :> (הדמות, הדמות ~_~;;;) ו, לא. אונוהאנה אואבת אותא D:~! ולאישתו ה_מתה_ של ביאקויה. חעחעחעחחע. ^__________^ ו. היטסוהינה זה פשוט לא, הם חברים ממשממשממשטובים!~ אבל אם את רוצה שיהיו ביחד, ניחא, אוקיטאקה במילא עם שונסוי.

Hinamori

New member
XDDDDDDDDDD

מצטערת זה פשוט מצחיק, כלומר, היטסוגאיה הולך והורג אנשים בשבילה והם רק ידידים טובים, ואחרי זה את אומרת שאוקיטאקה עם שונסוי רק כי הם למדו ביחד ? XDDD את לא רצינית, נכון ? @_@

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הוא לא הרג שום אנשים~

וכן, יש חברים ממש טובים שהיו עושים את זה אחד בשביל השני. ואוקיטאקה ושונסוי לא רק "למדו ביחד", אז לפני שאת צוחקת על השיפים שלי תסתכלי על הגמד והבכיינית שאת שמה ביחד ושיקלי את מילותייך ~_~

Hinamori

New member
אז מה עוד הם עשו ?../images/Emo58.gif34

למדו ביחד והם חברים טובים מאוד. מה עוד אמרו עליהם חוץ מזה ? ואם את היית עוברת את מה שהינאמורי עברה גם את היית בוכה. או שאת אומרת לי שהיית שמחה ומאושרת אחרי שמצאת את האדם שאת מעריצה מת ? אני לא אסביר לך למה היטסוהינה זה הרבה יותר טוב משונסוי/אוקיטאקה מהסיבה שאם הינאמורי הייתה בן היית מסכימה איתי. -.-

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אוקי, סבבה ~_~

וזה לא אם הייתי בוכה או לא, זה זה שהיא חשדה בחבר הילדות שלה והאמינה לאייזן במקום לו, זה דבר כזה צבוע ומגעיל לעשות. ואני לא מעריצה בני אדם o_O אולי מעריכה אותם מאוד. ואם הינאמורי הייתה בן עדין לא הייתי מסכימה, תתפלאי, זה כבר קרה לי עם דמויות ושיפים ~_~ ואני לא צריכה שתסבירי לי, אני עדין לא אחשוב כמוך, וזה לגיטימי ובסדר גמור.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ואגב, אם הינאמורי תהיה עם בן

זה יהיה אייזן, למרות שהוא הומו והוא של אנבי D: וגם אדוארד. ואנבי. והמון בישים נוספים. ואנבי אדוארד זה יאמי ~ ... למרות שסנה והירומה כל כך הרבה יותר שיקסיים~!!!!!!!!1 ארגגגגגגגג. ((אמ. כן. זוהר אצלי ~_~))

למה צבוע ומגעיל? ../images/Emo58.gif ל61

את מורידה מערכו של מה שהיה אייזן בשביל הינאמורי... חשוב לזכור שאז היא לא ידעה שהכל תרמית. היא ראתה באייזן מעין דמות אב נערצת ואהובה מאודמאוד (זה הובהר היטב ואי אפשר לפספס את זה), ובמצב של טראומה ומצוקה שהיא נמצאה בו אחרי שראתה אותו פחות או יותר משופד על הקיר בתוספת נחמדה של ליטרות סביבו ועליו, השיפוט שלה לא היה במיטבו - למרות שבגלל זה נוצר לה סטיגמה של בכיינית, זו הייתה התגובה היותר אמיתית למצב כזה. סביר להניח שהינאמורי גם הרגישה נבגדת אחרי שגילתה את הריגת אייזן כביכול על ידיי היטסוגאיה, חבר הילדות שלה. הכאב בגלל המוות של אייזן והאמון והאהבה לאייזן היו גדולים מכדי לחשוב שאיייזן, אייזן! (שוב, הדגשה על מה שהוא היה בעיניה) עבד עליה. אם כבר צבוע ומגעיל זה גין שנטש את ראנגיקו. רק לא לקפוץ עם אייזן/גין. אייזן הוא דמות מעצבנת עם מניעים מעפנים ואלא אם תהיה בעתיד איזו העמקה דרסטית בדמות שלו, כל שיפ איתו יהיה קקי בעיני. וגם הוא. קקי בלבן. -אוצר קללות עשיר-

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הוא לא היה דמות אב נערצת.

היא הייתה מאוהבת בו. ו, נו, תיאוריה נחמדה. אני חושבת גם שאם היא מאוהבת בו זה יותר הגיוני שהיא תעדיף אותו על חבר הילדות שלה. וגין לא נטש את ראנגיקו, הוא פשוט הלך בלעדיה~ ^^. ואני לא אוהבת אייזן גין.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כשאת תשיימי את זה על עצמך

אני אשקול זאת ^_^

לאו

אף פעם לא ראיתי את האהבה (בלשון עבר) של הינאמורי לאייזן כרומנטית וגם לא אראה. -מראה פיסת רצפת עזריאלי שנכתב עליה בירוק וונדליזם 'היטסוהינה'- וזו לא הייתה תיאוריה אלא הדרך שאני לפחות פירשתי את הקאנון.

אחרת עם מי נתווכח?

(לא שאני מפחיתה מערכה של החתולה שלי כבת שיחה אינטיליגנטית)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif עם האלה מ360 D:

(ולפחות שלך לא לועסת לך את האצבעות. ;<)

מה קרה

הם לא נכנסים להגדרה של "אנשים שונים"? או "אנשים"?
נדמה לך שלך יש צרות עם החתולה? שלי מוכנה לנהל רק שיחות נפש ("הו, נלי, יצור אומלל שלי", "רעו"), ליטופים לא באים בחשבון בשום פנים.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif החתול D:

"יוקי, שלום!" "מראאאאאאאאאו." *מלטפת את יוקי על הראש ובצוואר וזוכה לליקוק מלשון מחוספסת ולעיסת חיבה* "איה T_T" "מיאו!" *מבט תמים* והיום הוא ישב עליי חצי שעה והשיר עליי שערות שמספיקות לשטיח של 3X3, ולעס לי כל אצבע בנפרד וליקק לי את הזרוע עד להרס העור המסכן שלי ;< ...אבל לפחות יש לו עיניים יפות. ;;

למעלה