לא, שלי!!!!11111
B BlackEyedSpirit New member 18/3/06 #137 הינאמורי אוהבת את הינאמורי ? OO;;; אני חושבת שהתבלבלת בין הינאמורי להיטסו ^^;
ל לבנדר א New member 18/3/06 #170 תראו, הנה בישיות לסביות מאממות. 3> אפשר לרגע לפרוק? תודה. ביקי הגדול! שוטטתי לתומי בF.N ומצאתי ביאקויה\יאצירו! O_____O;; ורנגיקו\נאנו M!!!!!!!!!!!! *נתקפת צמרמורת* ואני חושבת שגם היטסו\קארין. 00 אני צריכה חיבוק. ;-;
תראו, הנה בישיות לסביות מאממות. 3> אפשר לרגע לפרוק? תודה. ביקי הגדול! שוטטתי לתומי בF.N ומצאתי ביאקויה\יאצירו! O_____O;; ורנגיקו\נאנו M!!!!!!!!!!!! *נתקפת צמרמורת* ואני חושבת שגם היטסו\קארין. 00 אני צריכה חיבוק. ;-;
מ מלפפון ים 1 New member 18/3/06 #186 אשכרה את מצאת פמסלאש בפאנדום בליץ' שהוא לא אחד מפאנפיקי היורוסוי שאפשר לספור על אצבעות יד אחת ולא הבאת לי? -מבט נבגד- אני שבועות מקטרת על חסרונם של פאמסלאשים בפאנדום בליץ'.
אשכרה את מצאת פמסלאש בפאנדום בליץ' שהוא לא אחד מפאנפיקי היורוסוי שאפשר לספור על אצבעות יד אחת ולא הבאת לי? -מבט נבגד- אני שבועות מקטרת על חסרונם של פאמסלאשים בפאנדום בליץ'.
F Fay Wood New member 18/3/06 #174 אוקי. זה כבר מתחיל להפחיד ../images/Emo168.gif (למרות שהביאקויה/יאצ'ירו היה יותר Oס) *חיבוק* X.X
V Violettecat New member 19/3/06 #192 מרוקנת את כל תיקיית - רנג'י /רוקיה. כי מישהו חייב לעשות את זה ^^