טוב שיהיה...
א אני רואה כפול New member 10/11/02 #95 זה פשוט... סתם משהו מגניב... זה לא לייב להיות קשור... ובכלל זה כיף כשנותנים לך ח"ח (חייל חתיך)... הנה, תראי בעצמך- קבלי ח"ח אני רק רוצה להדגיש משהו: אני הבאתי את הקיצור הזה לפורום חחחחחחחחחח
זה פשוט... סתם משהו מגניב... זה לא לייב להיות קשור... ובכלל זה כיף כשנותנים לך ח"ח (חייל חתיך)... הנה, תראי בעצמך- קבלי ח"ח אני רק רוצה להדגיש משהו: אני הבאתי את הקיצור הזה לפורום חחחחחחחחחח
L linoosh New member 7/11/02 #25 ללינור../images/Emo70.gif יש לכם שם מ-א-מ-ם- גם לי קוראים לינור אני בת 11 כמעט מחולון (סתם לידע כללי)
ללינור../images/Emo70.gif יש לכם שם מ-א-מ-ם- גם לי קוראים לינור אני בת 11 כמעט מחולון (סתם לידע כללי)
M motib4 New member 7/11/02 #18 מת על התמונות האלה../images/Emo70.gif ../images/Emo29.gif קבלו תמונה סופר בלעדית.
ת תאומות אולסן מעריצה New member 7/11/02 #33 יש לי את כל התמונות שהיא שמה מאתר שהוא כבר שמור אצלי בדבר הזה ששומרים אתרים אז אני לא ישים עוד הפעם את התמונות אבל באתר הזה מצאתי גם עוד תמונות שאף אחד לא שם פה וגם שלינור 18 לא שמה פה
יש לי את כל התמונות שהיא שמה מאתר שהוא כבר שמור אצלי בדבר הזה ששומרים אתרים אז אני לא ישים עוד הפעם את התמונות אבל באתר הזה מצאתי גם עוד תמונות שאף אחד לא שם פה וגם שלינור 18 לא שמה פה
ל לינור18 New member 7/11/02 #32 לחמודונת12 אני לא יכולה להגיד כי זה לא מאתר מישהי נתנה לי אותם והיא אפילו לא שמה אותם באתר שלה עוד.