בקרוב... גשמוטי, דנה ואני נעלה את האתר שלנו, תוכלו למצוא את התמונות בגדול - לא גדול - ענק!
D doosie New member 7/11/02 #34 בקרוב... גשמוטי, דנה ואני נעלה את האתר שלנו, תוכלו למצוא את התמונות בגדול - לא גדול - ענק!
ת תאומות אולסן מעריצה New member 7/11/02 #39 והתמונות הם לא מהאתר שרשום על התמונ ה למרות שגם שם יש תמונות נדירות
ל לינור18 New member 7/11/02 #40 למעריצה אני לא עושה תחרות או משהו כזה אני רק שמתי את התמונות שכולם יהנו מהם פשוט קיבלתי אותם ממשהי שיש לה אתר והיא ביקשה ממני לא לתת את התמונות או מאיפה לקחתי אותם. ודרך אגב את יכולה להגיד לי מאיפה את השגת את התמונות מאיזה אתר הם?
למעריצה אני לא עושה תחרות או משהו כזה אני רק שמתי את התמונות שכולם יהנו מהם פשוט קיבלתי אותם ממשהי שיש לה אתר והיא ביקשה ממני לא לתת את התמונות או מאיפה לקחתי אותם. ודרך אגב את יכולה להגיד לי מאיפה את השגת את התמונות מאיזה אתר הם?
ת תאומות אולסן מעריצה New member 7/11/02 #43 אני גם לא עושה תחרות רק אמרתי כדי ש לא יחשבו שכל פעם שמים אותם תמונות ללינור18 להגיד לך את האתר באישי?
אני גם לא עושה תחרות רק אמרתי כדי ש לא יחשבו שכל פעם שמים אותם תמונות ללינור18 להגיד לך את האתר באישי?
ל לינור18 New member 7/11/02 #45 למעריצה את יכולה לתת לי את האתר באישי אם את לא רוצה שכולם ידעו אני ישמח לתת לך את האתר שממנו אני לקחתי את התמונות
למעריצה את יכולה לתת לי את האתר באישי אם את לא רוצה שכולם ידעו אני ישמח לתת לך את האתר שממנו אני לקחתי את התמונות
ת תאומות אולסן מעריצה New member 7/11/02 #46 טוב אבל אני יתן לך ואת תיתני לי כי זה אתר מללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמונות באישי
ת תאומות אולסן מעריצה New member 7/11/02 #49 זה לא היה מהאתר אבל זה כן וללינור אני בטוחה שזה אותו אתר כי עכשיו ראיתי את כל התמונות ששמת גם מלפוטו שוט
זה לא היה מהאתר אבל זה כן וללינור אני בטוחה שזה אותו אתר כי עכשיו ראיתי את כל התמונות ששמת גם מלפוטו שוט
א אני רואה כפול New member 7/11/02 #50 מור ולינור אתן יכולות לשלוח לי את הכתובות של האתרים מהם לקחתן את התמונות
א אני רואה כפול New member 8/11/02 #54 ההתעלמות שלך היא בכוונה../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif