שרשור תעודות

o0o lolipop o0o

New member
שרשור תעודות

בס"ד אז איך התעודות שלכם??? נחמדות טובות או לא משהו????????. קבלו את התעודה שלי: תורה-100 נביא-100 דינים-100 משנה-95 פרשת שבוע-100 חסידות-100 אידיש-100 לשון והבעה-100 הסטוריה-100 גאוגרפיה-100 מדעים/כימיה-100 אנגלית הקבצה א'-100 אלגברה הקבצה א'-100 חינוך גופני-90 תעודה נחמדה אבל לא משהו איך שלכם??????

oribarak

New member
אחלה לגמרי

אני זוכר רק מקצועות חשובים...אני י'א מתמטיקה: 90 5 יחידות פיזיקה 92 5 יחידות כימיה 85 5 יחידות אנגלית, הוגשתי על 100 למודול E בעיקרון ממוצע 89.7777

o0o lolipop o0o

New member
ממוצע וציונים מעולים!

בס"ד כל הכבוד! הלוואי עלי כזאתי תעודה בכיתה י"א!!

תעודה מהממת ../images/Emo45.gif

כל הכבוד !! אתה דתי

איפי1

New member
אידיש??

אידיש????? לא יודעת איך התעודה שלי תראה... אני לא ממש משקיעה בלימודים, אצלי העיקר זה לעבור בלי להתאמץ יותר מדי, ולעשות חיים בדרך. אחרת משעמם בחיים.

o0o lolipop o0o

New member
כן אני לומדת יידיש

בס"ד כן לשמחתי אני לומדת יידיש כשפה שלישית בביה"ס אני חושבת שזאת שפה בעלת חשיבות גבוהה ולמרות שאני באה מעדות המזרח ואני לא משתמשת בשפה זו ביום יום אני חושבת שחשוב מאוד ללמוד אותה מה גם שהיא ממש קלה. ובקשר להשקעה בלימודים זה נתון לשיקולך לי למשל לימודים זה הנאה אז למה לא לנצל את שנות לימודי ולהשקיע בעף שאני מאוד אוהבת. אני בטוחה שאם תחשבי על זה לעומק את תשקיעי יותר בהצלחה!!!

איפי1

New member
אני דווקא די אוהבת ללמוד...

רק שכשאני חייבת ללמוד נושא ממש משעמם, אני מעדיפה לישון בשיעור או ללמוד משהו אחר באופן עצמאי על אותו זמן. אני שמחה שאת שמחה ללמוד יידיש... והלוואי שהייתי יכולה ללמוד יפנית באופן שוטף, אבל לצערי זה בלתי אפשרי כרגע... לא נורא. בכל אופן- אם את נשארת פה- אז ברוכה הבאה! (וגם אם לא)

ZeevRozenek

New member
האם את מכירה אתר אידיש?

אני מתכון לאתר שבו ממש כותבים באידיש. אולי איזה ירחון.

מה ה מצב

New member
חנון רציני אה?

אתם רואים למה אין לחנונים חברים? כי חסר להם 15 נקודות בכללל התעודה והם קוראים לה רק נחמדה ולא משהו... וברור שחינוך גופני יהיה הכי "נמוך" וגם אני למדתי אידיש בכיתות ג-ד ואז בתיכון היינו תריכים לבחור שפה שנייה צרפתית ערבית או אידיש. בהתחלה היו שם רק שלוש בנות אבל בגלל שלא ממש למדו בשיעור הזה דיי מהר כמעט כל השכבה עברה אליו....

o0o lolipop o0o

New member
כמה תיקונים קלים!

בס"ד מי אמר לך שאין לי חברות??? יש לי המון חברות ודבר שני אני ממש לא בכיתי על ה-15 נקודות אני רק חושבת שהייתי מסוגלת ליותר ודבר שלישי הייתה לי טעות בהקלדת הציונים בחיוך גופני קיבלתי 96% אז ככה שזה לא כ"כ נמוך משנה ואנגלית היו מעט יותר נמוכים וטוב לדעת שיש עוד בתי ספר שממשיכים במנהג הטוב שללמוד יידיש כבר בכיתות הנמוכות

מה ה מצב

New member
סליחה סליחה.

לא התכוונתי לומר שאין לך חברות, זו הייתה הערה כללית על חנונים, היא הייתה אמורה לשעשע במקצת אני מצטערת שנעלבת זו לא הייתה הכוונה. וגם אם אנגלית ומשנה יותר נמוכים זה לא אומר שהתעודה של נחמדה, אלא הרבה יותר. צריך להכניס פרופורציה בחיים. ואולי היית יכולה יותר מצד שני אף אחד לא מושלם וקצת יותר הזה הוא באמת קצת.

Nanobot

New member
והרי התעודה:

אנגלית: 89 טוב מאוד מתמטיקה: 99 מצוין ספרות: 93 טוב מאוד הבעה עברית: 96 מצוין היסטוריה: 97 מצוין תנ"ך: 95 מצוין מדעים: 100 מצוין פיסיקה: 93 טוב אוד ערבית: 100 מצוין מורשת ישראל: 83 טוב חינוך גופני: 90 טוב מאוד כיתה ז', הקבצות לא מצוינות כי זו כיתת "מופת" (כיתת מדעים), אנחנו (לכאורה) הקבצה "א-א". לדעתי, בכלל לא משהו אבל מרבית ההורדות הן בגין השתתפות בכיתה, לא בגין ידע ומבחנים. העיקר שאני יודע את החומר מאוד טוב...

מה זה זה

לא משהו ? חח, מעולה. בת כמה את ? :-| באמת טוב שאתם לומדים מתמטיקה ומדעים, חשבתי לרגע שכל הרשימה הזאת זה דברים של דת.

איפי1

New member
אצלנו יש מלא...

נ"ך תורה הלכה תושב"ע=גמרא=משנה מחשבת ישראל מבוא ודינים אישות דרך אגב-נראה לי ממש טפשי ללמוד נ"ך ותורה בנפרד... בסופו של דבר זו אותה הבגרות...

o0o lolipop o0o

New member
אני בת 14

בס"ד אני בת 14ואני מאוד שמחה שבבית ספר שלי יש המון מקצועות של דת!!!זה מאוד מעניין

איפי1

New member
כיף לך!

אני אישית לא אוהבת את כל המקצועות שקשורים להלכה (הלכה, מבוא ודינים, אישות...) אבל אני ממש אוהבת גמרא... אולי כי זה לא חומר יבש...

למעלה