שרשור תעודות

Nanobot

New member
תקיף וגס?!

כלל וכלל לא! מדוע אתה חושב כך? אני אומר שהמילה 'לא' נמצאת יותר מדי בשוליים של הטקסט כך שאפשר לפספס אותה בקלות, במיוחד מי שקורא מהר. לרגע חשבתי שאמרת שמערכת החינוך אכן נותנת כלים... אני רק אמרתי שקל לא לקרוא נכון, כמו ש-SpyKid ואני עשינו.

../images/Emo45.gif

כמוני
סתם

Nimst

New member
האמתי שזה סתם מיתוס

כל העניין שלאיינשטיין היתה תעודה לא-משהו.. זה מיתוס.

sagima

New member
את בטוחה?

כי ראיתי את זה פעם גם באיזה סידרת דוקומנטרית... הוא היה תלמיד בינוני לכל היותר בגלל שהמקצועות הלא "מדעיים" לא עינינו אותו, היה אפילו איזה מורה שלו שאמר שלא יצא ממנו כלום.

Nimst

New member
הצטיין במתמטיקה ופיזיקה

המיתוס שאני תמיד שמעתי הוא שהוא קיבל ציון נמוך במתמטיקה בתעודה, ואחרי זה קראתי שזה סתם שטויות.

Nanobot

New member
והנה זהותו:

יוזף דגנהרט, המורה לדקדוק יווני בבית הספר התיכון באראו שבשוויץ, אמר: "לא יצא ממך שום דבר" וגם "נוכחותך בכיתה פוגעת קשות בכבוד שרוחשים לי התלמידים". אפשר להבין מכך שלא כל כך הצליח בלימודים, יחד עם זאת שהממוצע שלו עמד על 4.91 מתוך 6, מעט מתחת לממוצע. בנוסף, כידוע לי אמר פעם איינשטיין עצמו שהיה תלמיד גרוע, יש האמורים כי הגזים והיה תלמיד בינוני בלבד. המקור לציטוט:" E=MC² סיפורה של התגלית הגדולה בהיסטוריה", דיוויד בודאניס, הוצאת כתר, ע"מ 14-15, הערות 2-3. המקור המקורי הוא: 1953, Philipp Frank, Einsten: His life and times, trans. George Rosen.

מילה של ויקי מול מילה של מרצה ב-TTC

המורה ב the teaching company בקורס על תורת היחסות טוען שגם המורה למת' של איינשטיין לא ניבא לו עתיד.... תלמיד מוצלח שמקבל מאיות לא מכנים כלב עצלן. גם אם הוא באמת עצלן

SpyKid

New member
גם אם

גאונות גוררת ציונים גרועים, זה לא אומר שציונים גרועים גוררים גאונות

הציונים שלי בתיכון היו סבירים

אז כנראה שגם אם זה נכון וגם אם לא - אין סיכוי שאני גאון

למעלה