שרשור תעודות

איפי1

New member
למה?

אצלנו גילו שלבנות הרבה יותר קל ללמוד את זה... אולי זה כדי שהבנים לא ירגישו נחותים?

איפי1

New member
או

כי כתוב שכל המלמד בתו גמרא כאילו לימדה טיפלות? מה שכתוב למעלה זוהי דעה, לא דרך חיים... קצת חבל שבגלל זה לא תלמדי גמרא... (כי יש עוד דעות מוזרות בגמרא...-כגון "פורענות לא באה לעולם אלא בשביל עמי הארץ") לא צריך להתייחס לכל דבר שכתוב כמו להלכה. צריך לבדוק לפי ההיגיון מה צריך לעשות.

או

כדי שהבנות לא ירגישו נחותות, אז אומרים שיותר קל להן, לעודד את החלשים..

איפי1

New member
P :

או שלא, כי אצלנו לבנים יותר קל במתמטיקה, אבל לבנות יותר קל בגמרא...

איפי1

New member
לא נעלבתי...

באמת מה חשוב יותר, שאלות מוסריות, או מספרים??? XP

מספרים.. ../images/Emo13.gif

שאלות מוסריות אפשר לעשות בזמן הפנוי אם את נהנית מזה, מספרים יתרמו לך יותר בעולם המודרני. חוץ מזה, מתמטיקה זו אמת (ניתן לטעון שזו אמת אוניברסילית, גם ללא קיום האדם ש"מצא" אותה, אבל זה כבר דיון פילוסופי). גמרא, הלכה, וכל דבר שקשור באמונה באלוהים - הוא בגדר אמונה ודעה בלבד.

איפי1

New member
../images/Emo9.gif טוב, טוב,

אני אפסיק להתווכח, אין לי תשובה לזה...

o0o lolipop o0o

New member
גמרא....

יש מקצועות שלבנות אסור ללמוד לפי ההלכה ובין המקצועות האלה הם גמרא אף פעם לא התעמקתי למה ומדוע אבל יש לזה הסבר נרחב אם תרצי אנסה להרחיב ומצןא מקורות.....

iknow

New member
ישנה תופעה פסיכולוגית ידועה

שנקראת שיכנוע עצמי. היא נובעת כתוצאה מדיסוננס בין מה שאני עושה, לבין התמורה שאני מקבל על כך. כאשר אני עושה משהו שבעיניי לא מעניין או לא כיף כמעט ללא תמורה (חיצונית או פנימית), אני אשנה את דעתי בנוגע למה שאני עושה ואתחיל לחשוב שזה דווקא מעניין מאוד וכיף גדול. התוצאות שהתקבלו בניסויים שנעשו בתחום הזה פשוט מדהימות. אני ממליץ לגלגל קצת לכל מי שלא מכיר.

iknow

New member
אני לא יודע אם אתה צוחק או לא

אבל אתן לך להינות מהספק.

iknow

New member
הוא לא מתקשר לתעודה שלך

הוא מתקשר להודעה אליה הגבתי.

יותר טוב מאיינשטיין

התעודה של איינשטיין נראתה הרבה פחות טוב, למיטב ידיעתי. כולל במת'.

sagima

New member
וזאת רק עוד הוכחה

לכך שמערכת החינוך (בכל העולם) לא מסוגלת למצא את התלמידים ה"מחוננים" ו/או לתת להם תמריצים להצליח, וחבל שכך.

iknow

New member
מערכת החינוך צריכה לדאוג גם

למצוא לך תמריצים לעסוק במשהו שאתה טוב בו? אני מבין שאתה אוהב שעושים בשבילך את כל העבודה. המקסימום של המקסימום שמערכת החינוך צריכה לעשות היא להביא לך את כל הכלים הדרושים לך להצליח (וזה אכן לא נעשה, וחבל שכך). את התמריצים אתה אמור למצוא לבד.

למעלה