שרשור E3 חברים- שרשרו לכאן.

שרשור E3 חברים- שרשרו לכאן.

אני מציע גם שכשתגיע התערוכה של סוני נפתח לה שרשור נפרד משלה מהשרשור הזה.

PlayGirl3

New member
The Walking Dead טריילר ראשון לעונה 3

במה קלמנטיין הסתבכה הפעם?
היא נראית יותר טוב ככל שהיא מתבגרת.

הם גורמים לwatch dogs 2 להיראות כל כך מעפן.

חבל מאוד שמטבע הדברים watch dogs 2 יקבל הרבה יותר תשומת לב ממאפיה 3, למרות שמאפיה 3 הרבה יותר ראוי לה.

ככה עושים משחק מעניין שמנסה גם להעביר איזושהי ביקורת חברתית על התקופה שלו.

eran_le

New member
ל Watch dogs יש פוטנציאל מצויין, הבעיה עם ubisoft

היא שבשנים האחרונות, לדעתי בכל אופן, הם מוציאים משחקים לא מלוטשים מספיק. יש להם יופי של רעיונות, מהטריילרים נראה כאילו הולך לצאת דבר מדהים, ובסוף המשחק הסופי די מאכזב יחסית לציפיות כי משיקולים כלכליים (אני מניח) קיצרו תהליכים וזמן.
כך גם Watch dogs - יכל להיות משחק מדהים, ובסופו של דבר קצת התאכזבתי. כבר אין לי יותר מדי ציפיות מ WD 2, והטריילים המופרכים שלהם כבר לא עובדים עלי.
&nbsp
חבל שהם לא עוברים למוד פיתוח דומה לשל Naughty dog למשל, או עוד יותר קיצוני של Rockstar - לעבוד על משחק עד שיהיה ממש, אבל ממש טוב, גם אם זה אומר 3 שנים פיתוח במקום להוציא משהו שהם יודעים שהוא לא מושלם אחרי שנה.

כן, עכשיו דוויז'ן שלהם סובל מנטישה של גיימרים על גרסת הPC.

אנשים נוטשים את המשחק כל יום בכמויות מטורפות בגלל באגים/חוסר איזון/מערכות משחק שבורות.

כרגע זה לא ממש ידוע מה המצב בקונסולות אבל יש מצב גדול שהוא דומה.

ליובי באמת יש שיווק גאוני אבל כמו שאתה אומר, הם הצליחו לעבוד עלינו פעם פעמיים ועכשיו אנחנו באים עם ניסיון ויודעים לא לאכול את הלוקש.
הקזואלים עדיין אוכלים את הלוקש בגלל זה המשחקים של יובי מוכרים כל כך טוב.

יובי ממש על הפנים כי יש להם כבר 3 סדרות שהן להיטי ענק far cry, AC וwatch dogs.

הם באמת יכולים להרשות לעצמם שלפחות אחת מ3 הסדרות האלו תזכה לליטוש חסר תקדים.

זה באמת מה שקיוויתי שיהיה עם watch dogs 2 קיוויתי שנראה משחק המשך
שהוא מלוטש בצורה מדהימה מהקודם כי כבר לא חסרות ליובי סדרות שמדפיסות לה כסף.

אבל איזה, הם לא מעונינים בליטוש ולא כלום.

רק שהקזואלים יפסיקו לקנות AC וFAR CRY בכמויות שהם קונים אז יובי יקבלו את הכאפה שלהם.

הבעיה היא שהרבה פעמים, גם גיימרים הארדקור כמונו קונים את המשחקים שלהם, בגלל יובש ומבצעים, ואנחנו תורמים לבעיה :(.

8 דקות גיימפלי של דיסהונרד 2.

כמו שאמרתי בשרשור הקודם, זה נראה משחק מאוד נחמד אבל כזה שאקנה בהנחה רצינית.

הסיבה? נראה כמו משחק שיכל לצאת לדור הקודם/תקופת היובש של הPS4.

עכשיו כשהPS4 עלה על הגל ואנחנו מקבלים השנה משחקים כמו דאוס אקס HD והיטמן 6, אז ההתלהבות מהמשחק הזה ירדה לי.

מה דעתכם עליו אבל? הרבה יותר מעניין לקיים דיון, מאשר לשמוע רק את הדעה שלי.

הדמו של DOOM4 זמין לONE/PS4 עכשיו. שוקל 6 ג'יגה.

אגב רק לי הPSN מקרטע לחלוטין בPS4 בתפריט המשודרג? הPS4 כבר קרס לי פעם אחת תוך כדי שיטוט בהם.קצת הדאיג אותי, מקווה שזה לא רק אני.

PlayGirl3

New member
לא כל כך אהבתי

הפיזיקה במשחק הזה נראית שבורה. הקפיצות שלה, התנועות של האויבים... משהו שם לא מסתדר. האנימציות כשהיא הורגת אויבים נראות לי לא טוב.
מה שכן נראה שיש לה הרבה כוחות מגניבים ומקוריים.
אני גם אל מתכוונת לקנות אלא אם יתנו ממש בזול. הבנתי גם שמקבלים איתו את הרימאסטר של הראשון? עוד לא יצא לי לשחק בו.

כן יש משהו sluggish בטירוף לגבי האנימציות האלה והכל.

משהו לא חלק בשיט שממש מוציא מהאווירה, הייתי מצפה מגרפיקה כזו לרוץ ב60FPS על הפס4 ובטח שעל הPC שבטח מריץ את ההדגמה הזו.

עוד משהו שקצת נמאס לי מכל התקופה הזו של אמצע המאה ה19 /תחילת המאה ה20.
אני מרגיש שהיו לנו יותר מדי משחקים שהולכים על האווירה הזו הישנה הזו. א
מה שכן, אני מסכים לגמרי שהכוחות שלה מגניבים במיוחד האבק הזה שהיא עושה והיכולות שלה לגרום לאויבים לשכוח שראו אותה. יש פה אחלה פוטנציאל למשחק

שאפשר לשחק שוב ושוב כמו היטמן ולעבור שלבים בדרכים שונות, אבל לא יודע אין לי קליק עם המשחק כרגע.

אה ובנוגע לקודם.

הבנתדי שמקבלים אותו רק אם קונים את המהדורה המיוחדת? מניח שזה פוסל אפשרות שנקבל אותו בפלוס לPS4.

אגב, כל המשחקים שקיבלת מהפלוס עד היום (כולל דיסהונרד) לא מצדיקים חידוש של הפלוס רק בשביל לשחק בהם? לא נשארו לך משחקים מהפלוס?

PlayGirl3

New member
לא נשאר לי כמעט כלום

המשחק האחרון שנתנו ורציתי לשחק בו היה לפני יותר משנה- יאקוזה 4 (פברואר 15). מאז אני לא זוכרת שהיה משחק שרציתי, ממש עצוב.
המשחק היחיד שעולה לי לראש שעוד לא הגעתי אליו זה אנצ'רטד של הויטה שהתחלתי אותו ממש מזמן אבל לא הייתי בתקופה טובה ותמיד הייתה לי כוונה לחזור אליו ואיכשהו זה לא קרה למרות שאני ממש אוהבת את הסדרה והקצת ששיחקתי בו היה מדהים. בכל מקרה, אני יכולה כמובן לקנות אותו היום בגרושים.
את dishonored הראשון לא רציתי לשחק כי אמרתי שאם כבר אני אשחק אותו על ps4 מתישהו. בטח גם יוציאו איזה חבילה דיגיטלית מוזלת של 1+2 מתישהו.

איוול, מה אפשר לצפות מהמשחק מבחינת עלילה?

לפי דעתך? איך היה הקודם בהיבט הזה? נראה שיש בחירה אפשר לשחק אבא או את הבת שלו? המשחק הזה סיפק בכלל את הסחורה בתחום הזה?

evilplate

New member
עלילתית מאוד בינוני

מה שנחמד שם זה העולם, האווירה וה LORE שיצרו, לראות את הפוסטרים, לקרוא פתקים ודברים של התקופה, העיצוב של המבנים והאיזורים וכל המסביב.

מבחינת סיפור, דיאלוגים (לא שהם רעים במיוחד אבל לא מעניינים) וכו' הוא היה בינוני מינוס.

עדיין משחק מעולה כמובן, הטענה העיקרית שלי היתה לכך שלשחק התגנבות non lethal היה מעניש אותך ולזכרוני גם גרם לסוף רע וזו היתה הדרך הכי משעממת לשחק.

נאלצתי לשחק ככה כי לא רציתי להענש וזה העיב על החוויה, אבל משחק ממש טוב ואני מצפה מאוד להמשך למרות שהתצוגה שלו לא היתה כזו mind blowing מבחינתי אבל בסדר, אלו לא משחקי AAA עתירי תקציב ככה שלא ציפיתי ליפול מהרצפה, למרות שקיוויתי באיזשהו מקום שישפרו את האנימציות ושירגיש קצת יותר מלוטש.

רגע לא הבנתי....

רצית לשחק בלי להרוג אף אחד וזה העניש אותך? כי ככה אני אוהב לשחק משחקים כאלה.

או שאתה מתכוון להפך שרצית להשתמש בכוחות כדי להרוג לפעמים אבל זה היה מעניש?

חבל לשמוע שהעלילה לא חזקה, אבל זה רק אומר שבאמת אחכה למבצע במקום day one. די בטוח שאשחק במשחק מתישהו במחיר זול וטוב.

אגב, אתה הולך לנסות את הדמו של דום 4?

evilplate

New member
הם הענישו על כל הרג

גם אם אני רוצה לשחק התגנבות אבל כשאני חופשי להשתמש במלכודות וביכולות שהורגות אז היתה הרגשה שאסור, היית צריך ללכת ולחנוק כל אחד שעה עד שיתעלף כדי שהמשחק יהיה בסדר עם זה, זה נורא.

אני מקווה שישנו את זה הפעם, אם באותה תקופה לא יצא משחק חובה אני כנראה אקנה אותו על היום הראשון למרות שאובייקטיבית ההפקה הזאת לא שווה מחיר מלא, אבל זאת בת'סדה, לא מתפלא אחרי וולפנשטיין, TEW ופולאאוט 4, הם מזעזעים מבחינה טכנית בדור הזה.

רק דום שרץ על המנוע של id החדש הוא משחק מרשים מאוד גראפית יחסית למה שהוא עושה (נראה יותר טוב מכל המשחקים שלהם שרצים ב 30 פריימים :/) וב-ר-ו-ר שאני מוריד את הדמו :)

איזה דפוק זה, מענישים אותך על שימוש יצירתי במערכת שלהם.

הם יכלו לעשות כמו היטמן שיש לך דירוג בסוף כל משימה ולתת תמריצים מסוימים לסגנון משחק שקט, אבל לא לעשות סוף רע שיגרום לאנשים לצאת מהמשחק בהרגשה רעה.

אני בטח אחרוש על XCOM 2 בזמן שהמשחק הזה ייצא, אבל אני שמח מאוד שהגענו למצב שאנחנו יכולים לשים משחקים בבקלוג מרוב שיש לנו מבחר.

כן בטסדה פשוט מזעזעים מכל בחינה. אני מקווה שלפחות וולפנשטיין 2 יראה טוב,לא ראינו אותו היום אז לפחות שתהיה סיבה טובה.

לשחק בוולפנשטיין 2 שנראה די זהה למשחק ששיחקנו ב2014 יהיה קצת מעפן.

מיקרוסופט ממש מתבאסים שדלפה תערוכת E3.

כנראה שכל או כמעט כל התערוכה של מייק דלפה להם.
dead rising 4
אקסבוקס סלים (שבכלל לא דק, ועדיין נראה כמו טנק לעומת הPS4
)
המשך של אורי והיער האפל (יאי!! לא שאני אזכה לשחק בזה, אבל אולי בפנסייה שלי על PC )
Recore- המשחק של יוצר מגה מן דלפו תמונות שלו וכצפוי הוא נראה מזעזע.
הוא משחק שזז על מנוע יונטי. אתם זוכרים אולי איזה משחק רץ לאחרונה על מנוע יונטי וניסה לעשות משהו מורכב וקירטע? נכון, firewatch.

כרגיל כמו כל שנה, סוני היא התקווה שלנו לE3 מעניינת.

למעלה