שרשור E3 חברים- שרשרו לכאן.

אבל אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לאתרים כאלה בE3 :)

הבחירה להיכנס ולהיחשף לספוילרים היא שלך :) אם באמת היית רוצה את חווית הE3 הטהורה היית יכול לדאוג שתקבל אותה.

אפילו הבחירה אם לפתוח שרשורים/כתבות שמפרטות על הדלפות היא שלך.

איינסידרים/שמועות/הדלפות, תמיד היו בכל E3 למי שרצה למצוא אותם.

אישית, אני חושב שהתערוכה של מייק הולכת להיות חרא, וההדלפה לא שינתה בזה כלום, גם אם לא הייתי יודע כלום הייתי יוצא מאוכזב ממנה בסופו של דבר, כמו שהתאכזבתי מהתערוכה של בטסדה.

המטרה של פורום גיימינג/אתר גיימינג היא לעסוק במשחקים, במי שמפתח אותם בשמועות בכל תחום שיש לו נגיעה לגיימינג. אין סיכוי שאתר נורמלי ירשה לעצמו לעצום עין על הדלפות :).

עטלפוני

New member
אני שונא שאומרים את זה :)

האחריות היא של האתר, לא שלי.
&nbsp
עורך תוכן טוב יכול לרכז הדלפות באיזור מסויים, ולא לעשות כותרת ראשית + תמונה שאין דרך לברוח ממנה. גם כמה זמן לפני אני צריך להפסיק לקרוא ? יומיים ? שבוע ? חודש ? שעה ? אתמול סתם נכנסתי לאתר שבכלל מתעסק במובייל, וראיתי את הידיעה על הסלים. זה היה קצת מבאס.
&nbsp
אני מפריד בין אתרי תוכן גולשים כמו neogaf (שבאמת לא נכנסתי באופן יזום) לבין אתרי חדשות/סיקורים.
&nbsp
בלי קשר, אני לא חובב ספויילרים גם בסרטים/ספרים/סדרות. לא אבין הנאה של מישהו לקלקל חוויה למישהו אחר.
&nbsp
אני לא חושב שהיא תהיה חרא, כי יהיה בה לשמחתי הרבה דיבורים טכנים על תוכנה/חומרה שאני מאוד אוהב. כל דבר נוסף יכול להיות רק בונוס מבחינתי. סביר גם שנקבל הערב עידכון בטא למערכת, וזה תמיד כיף :)

אתה קצת רוצה לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה :)

גם להנות מהיתרונות של אתרים מסוימים וגם להתלונן שהם הורסים לך את ההנאה.
אתרי חדשות מחויבים לעצמם לפני שהם מחויבים לנו, אנחנו לא משלמים להם את המשכורת.

בדיוק כמו שאתה לא נכנס לאתר כמו ניו גאף בגלל פחד מספוילרים. אתה צריך לדעת לא להיכנס לאתרי חדשות טכנולוגים באופן כללי, אם אתה לא עושה את זה, אז או שהספוילרים לא כאלה באמת הורסים לך, או שאתה יודע שאין לך איפוק עצמי עם הספוילרים ואתה רוצה שהאתר ישמור עליך מהסקרנות שלך
.

אישית? אני לא מבין מה הורס. זה לא שאנחנו רואים גיימפלי בהדלפות, אף אחד לא לוקח לנו את החוויה של לראות גיימפלי חדש שבחיים לא ראינו קודם, לרוב של משחקים שלא ראינו קודם.

חוץ מזה, אולי שמייק גורמת לנו בכוונה לחשוב שאנחנו יודעים הכל כדי להפתיע אותנו היום בערב? זהו שאנחנו לא יודעים :).

לדעתי תמיד יש סיבה לשבת לצפות בתערוכות הדלפות או לא :)

עטלפוני

New member
לא, אבל אתה כן מעלה מספר כניסות שמתרגם לעלות פרסום שם

אני לא רוצה עוגה ולהשאיר שלמה, אבל אני לא חושב שזה הזוי לרצות לקרוא סיקורים וניתוחים לתערוכה של ea אחרי שהיתה בלי לקבל מיליון ספוילרים לתערוכה של מיקרוסופט שעוד לא היתה. זה הכל :) אפשר לעשות איזור באתר להדלפות, ולהמשיך לפרסם כתבות וסקירות על מה שכבר נחשף. כרגע אני צריך להיות בלימבו של לא לגמרי לדעת מה היה בתצוגות הקודמות, ע"מ לא לחשוף לי יותר מדי מהתצוגות הבאות, וזה קצת מרגיז.
&nbsp
צרות עולם ראשון, כן ? אבל עדיין צרות :)

זו עדיין גישה של "אתם חייבים לי" מצדך

אתם= אתר החדשות שנכנסת אליו.
אתה רוצה להנות מהניתוחים שלהם וגם שישמרו עליך מכל משמר מספוילרים.

זו גישה קצת מפונקת של "אתם חייבים לי"

עטלפוני

New member
אני מבין, אבל בהחלט לא מסכים

מבחינתי זה לא עניין של "אתם חייבים לי" אלא יותר מראה (עבורי) על חוסר מקצועיות ורדיפה אחרי "לייקים". פחות מתחבר לסגנון הזה של עיתונאות רשת, שלצערי הופך לנורמה. אף אחד מהם לא חייב לי כלום, כמו שאני לא חייב להם כלום. ברור לי שעדיף להם להפסיד אותי כקורא ולהרוויח חמישים בני 12. סתם מבאס, אבל לא נורא יש דברים יותר גרועים בחיים מלוותר על אתר חדשות או לקרוא ספויילר לתצוגה בתערוכה.

PlayGirl3

New member
3 סרטוני גיימפליי של Tales of Berseria

רק למה זה כל כך דומה לקסיליה?

חשבתי מהיום אנחנו קוראים לו

כסיל-יה כי הוא משחק של כסילים איכזבת אותי.
זה נראה יותר מדי דומה לכסיליה באמת. הם יותר מדי ממחזרים גרפיקה וטקסטורות ואזורים שלמים עברו "העתק הדבק" מהמשחק ההוא לזה.

אם נדקדק אפשר גם להגיד את האמת שהגיבורה הראשית פה היא מילה שצבעה את השיער לשחור, ואז בכלל רמות המיחזור של כסיליה, מגעילות.

מהצד של נאמקו זה מאוד רווחי, במקום לעשות רימאסטר לכסיליה הם עושים את המשחק הזה, שבטח לא עולה להם כלום, ועושים אהמון רווח בגלל האשליה שזה משחק חדש.

בסה'כ הם איבדו אותי בהשקה גם עם המשחק הזה. נקנה שיהיה במבצע.
כי בתכלס, אפילו המשחק הטוסט טונה ההוא של סקוור נראה קצת יותר חדש מהמשחק הזה והוא זול יותר.

יש משהו קצת עצוב בזה שאנחנו אמנם מקבלים הרבה יותר משחקי תפקידים יפנים
בדור הזה מאשר בדור הקודם, אבל הרוב בדור הזה הם A או AA.

לפחות האינסידרים של סוני אמרו שני נו קוני 2 הוא לא משחק הJRPG של סוני שהם התכוונו אליו, אז אולי מהם תבוא הישועה בPSX או ביום רביעי.

PlayGirl3

New member
מהיום? אני קוראת לו ככה כבר חודש

ואף אחד לא זורם איתי. חשבתי כבר שאף אחד לא הבין למה אני מתכוונת.

אני מקווה שלפחות מבחינת עלילה ודמויות זה לא יהיה משחק ממוחזר. או שאולי חוץ מהחוף הזה איזורים אחרים יראו שונה.
אני לא חושבת שוולווט היא מילה עם שיער שחור. כל מה שדומה ביניהן זה השיער הארוך.
אני גם לא חושבת שטוסט-טונה נראה חדש יותר. הוא נראה כמו משחק מובייל, אי אפשר להשוות לבראסרי.

אני קורא לו ככה כבר מ2015.

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/194/179483186/מחשבים/קונסולות_משחק

היו אזורים ממש יפים מהמשחק הזה כמו זה שהיה מלא בפרחים לא זוכר אזור כזה בכסיליה. אבל עדיין ההרגשה הכללית של המשחק הזה בשבילי היא "been there done that"

זה לא אומר שזה לא יכול להיות משחק חמוד, פשוט לא משחק שמצדיק קנייה לבהשקה בשבילי. אולי יהיה עדיף לי אפילו ללכת על המשחק עם הדמויות שמתמזגות אם הוא יהיה במחיר זול יותר באותו זמן.
הוא לפחות נראה קצת שונה.

בנוגע לטוסט טונה, אכן זה נראה משחק מוביל אבל הוא מתומחר בהתאם, לא איכפת לי לשלם עליו 40 דולר, בשביל לקבל משחקיות כייפית בתורות.

עם בראאסרי ההרגשה היא שאני אקנה שוב משחק שאני יכול לשחק הרגע בPS3.

PlayGirl3

New member
אי אפשר לדעת

גם לכסיליה היה פוטנציאל גדול. הוא נראה מעולה אבל נפל על עלילה סתמית, דמויות מעצבנות ומערכת נוראית.
אם מה שהעתיקו זה את הסגנון הגראפי שלו, אין לי בעיה עם זה.
אם הדמויות גם יהיו מעצבנות כמו שם והעלילה תהיה לא מעניינת כמו שם והמערכת תהיה לא כיפית כמו שם - זאת בעיה.

הדבר שהכי מטריד אותי בינתיים זה המפות שהן כמו בכסיליה. שיחזרו כבר לימים הטובים של עולם פתוח כמו ווספריה, אביס וכו'. אפילו למשחק של הויטה יש כזה.

הילד המגעיל ההוא לא מבשר טובות.

אני יודע שאת לא מרגישה כמוני בעניין אבל אני רוצה שיחזרו למערכת הקרב של לג'נדיה.
אהבתי גם את העיצוב דמויות שם (לא את איך שהם נראו במשחק עצמו זה היה מזעזע, את הדיוקנים שלהם)

בתכלס גם לי אין בעיה עם הסגנון הגרפי עצמו, במיוחד כי על הPS4 איכות התמונה נראת הרבה יותר טוב. אבל עובדה שלשנינו יש בעיה עם המיחזור של הסביביות, זה כן עושה הרגשה כאילו משחקים באותו המשחק וזה מרגיז, הרגשה כאילו מזלזלים בנו.

האמת הדבר שאני הכי רוצה בטיילס, זה טיילס שמתרחש ביפן או לפחות בעולם שלנו, נמאס לי לנסות לזכור את שמות היבשות/האימפריות/המדינות שהם מחרבשים כל הזמן.

הם לא חושבים שאם הם פשוט יקראו למדינות "יפן" "סין" "ספרד" העלילה הרבה יותר תזרום?

שהייתי נער זה לא הזיז לי היום אני מקבל כאב ראש כל פעם שאני מנסה להיזכר בשמות המדינות שהם ממציאים.

PlayGirl3

New member
אוי לא, לג'נדיה אחד השנואים עליי

מבחינתי העיצובים הכי יפים הם בווספריה/אביס.
גם לא מפריע לי העניין של השמות. כל עוד אני בתוך המשחק אני זוכרת, שנייה אחרי אני מוחקת את זה מהזיכרון.
הילד בבראסרי באמת נראה מעצבן, אני כבר שונאת אותו. שאר הדמויות דווקא נראות סבבה.

איזה טיילס הייתי רוצה שיעשו? כזה, רק אמיתי

אבל chloe כל כך יפה.

מת על העיצוב שלה. הבעיה עם לג'נדיה (וזו בעיה קשה בטירוף) שהגרפיקה של המשחק עצמו נוראית. כולם נראים ברביות או משהו כזה, בובות, וזה ממש ממש מוציא מהאווירה.אבל כמו שאני תמיד אומר אני תמיד אעדיף את מערכות הקרב ב2D.

אז את רוצה משחק טיילס שהוא crossover עם כל הדמויות עם תקציב AAA ?
זה יכול להיות ממש נחמד באמת,לראות דמויות כמו קלס ואחרים מהמשחקים הישנים במשחק מושקע זה יכול להיות נהדר.

PlayGirl3

New member
המשחק קרוס אובר הזה אמיתי דרך אגב, הוא פשוט לפלאפון

פעם ראשונה שראיתי את הפתיחה הזו הייתי בהלם איך לא הביאו למערב את המשחק המטורף הזה. רק מהסרטון פתיחה זה נראה מושקע ברמות על. ואז גיליתי שזה משחק פלאפון

כמו שאמרת, אני רוצה משחק כזה אבל מושקע. אפילו משהו בסגנון world of final fantasy/kingdom hearts.

זו הבעיה איתם אבל, הם תמיד עושים משחקי קרוסאובר מעפנים.

תראי למשל את משחק הטקטיקה הזה ל3DS שעושה קרוסאובר עם כל הדמויות, זה נראה כל כך לא מושקע, לא חושב שיש אי פעם סיכוי שהם יעשו קרוסאובר טוב.

ואיך לעזאזל משחקים טיילס בפלאפון רק המחשבה הזו עושה לי שרירים תפוסים.

אם כבר קרוסאובר וטיילס אני לא מבין איך הם לא עושים קרוסאובר עם פול מטאל אלכמיסט וכל מיני סדרות אקשן אחרות, זה יכול להיות גם מעניין וגם להוציא את הסדרה מהנישה שלה, במיוחד אם יעשו קרוסאובר עם האנימות הכי גדולות.

PlayGirl3

New member
22 דקות גיימפליי של מאפיה 3

אני לא בטוחה שאני רוצה לראות את זה. כבר הראו לנו כל כך הרבה מהמשחק שאני כבר חוששת ששום דבר לא יפתיע כשהוא יגיע.
אם מישהו רואה שידווח אם יש שם הרבה פרטי עלילה.

אנשים, אני בעד לפתוח שרשור חדש לתערוכה של מייק.

כשהיא תגיע, כדי שיהיה לנו יותר זורם ונוח להגיב. אבל מה שבא לכם כמובן :)

evilplate

New member
רעיון טוב, שווה לדעתי לפתוח שרשור חדש לכל אחת מהגדולות

שזו סוני ו MS בעיקרון :(
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
הגמר של מורטל קומבט X ב- ESL

לא קשור ל- E3. אבל חשבתי שיהיה נחמד לשתף

למעלה