שרשור E3 חברים- שרשרו לכאן.

aaamar

New member
תמונות של האקסבוקס סלים החדש

אומרים אגב שעם דיסק קשיח של 2TB הוא יעלה 450$
לפחות לפי ההדלפה הנ"ל

evilplate

New member
ריקור נראה מזעזע?

http://thisgengaming.com/wp-content/uploads/2016/06/recore-1.jpg
&nbsp
קצת הגזמת אני חושב.
&nbsp
לי דווקא נראה מבטיח מאוד, גראפית הוא נראה בסדר גמור, וזה שמשתמשים שם בכל מני אייטמים כמו שהיא עושה כדי לפתוח את הדלת מביא VIBE של משחק הרפתקאות חידות כמו זלדה, שזה תמיד דבר טוב.

התמונה נראת מחריד אחי, איך אתה לא רואה את זה :).

דווקא אתה שאתה הכי רגיש כאן לחשיפות עם IQ גרוע.גם פלטת הצבעים הזו משעממת בטירוף, משחק מדברי מדי.

אני גם בטוח שהם מנסים ללכת על משחק סטייל זלדה שזה נחמד אבל לדעתי הם הולכים לפשל בענק.

זה לא מחשיד בעיניך, שהמשחק יוצא בספטמבר ועדיין לא ראינו גיימפלי? רק את התמונה הזו וCGI כל הזמן?

לא יודע למה אתה עושה הקלות למייקרוסופט עם המשחק הזה.

evilplate

New member
ה IQ מעפן ללא ספק

אבל זה לא כזה רע והפלטת צבעים מתאימה לאווירה של המדבר, לא יודע מה לאמר לך זה לא שעפתי מהגראפיקה אבל לא קיבלתי בחילה וזה שהוא נראה כמו ניסיון זלדה שכזה זה דווקא מעודד, לא יוצרים פה עוד משחק פעולה חסר מוח. (לא שיש לי בעיה עם אלו אבל כיף שיש גיוון)
&nbsp
והם מחכים ל E3 בשביל הגיימפליי, אם היום אחרי המסיבה לא יראו אותו אז תהיה לך נקודה, אני לא עושה הקלות אתה עושה החמרות ;)

חחחח אולי זה מנגנון הגנה שלי בתת מודע.

אולי אני רוצה שלאקסבוקס וואן יהיו חרא אקסקלוסיבים כדי שארגיש נוח עם זה שאני מפסיד אותם.

אני רוצה לחשוב שאני מעל זה, אבל אולי אני לא.

בכל מקרה, יהיה מעניין לראות גיימפלי היום באמת, למרות שאני לא אופטימי (שקוף)
בכלל יש הרגשה שאם מייק לא תוציא איזה שפן מהכובע, אז סוני הולכת לטאטא איתם את הריצפה.

evilplate

New member
חחח לפחות אתה כנה

גם אני מקווה שיהיה חרא בלבן רק שאני משחק אותה אובייקטיבי עד אז

&nbsp
וכמעט בדוק שסוני הולכת לפרק את MS, אלא אם כן MS תשלוף משהו הזוי כמו הסקורפיו, אבל אין מצב שהם יכריזו גם על הסלים וגם על קונסולה חדשה.

evilplate

New member
נראה טוב אבל לא ממש כמו בטריילר ששמת מעל

אנצ'רטד 4 עדיין נשאר המלך הגראפי בעיני :)

meishar84

New member
הראשון זה קמפיין השני זה מולטי

ואנצ'רטד מדהים !!!!!!
יום רביעי 5.5 שעות ולא הייתי מסוגל לשחרר

evilplate

New member
החשיפה היתה מתוך המולטי לא?

גם שם נראה הרבה יותר טוב.

לא שהגיימפליי הסופי מכוער, ממש לא, נראה מעולה, פשוט לא נראה כמו איזה CGI כמו שהטריילרים גרמו לזה להראות.
אני בטוח שתהנה ממנו רצח כחובב BF, נראה כיפי מאוד.

אגב הטריילר מולטי של טיטאנפול 2 גם נראה ממש טוב, גם גראפית שיפור ענקי מהראשון שהיה cross gen, שווה לך לבדוק אותו.

meishar84

New member
החשיפה הייתה גם סינגל וגם מולטי

הסרטון הראשון מהסינגל והשני מהמולטי..

אותי מה שמעניין זה מתי הNeo יוצא כי אני מאוד ארצה להיות עם Neo במקום ה4 מתי שBF1 יוצא.

meishar84

New member
דווקא השמועות אומרת אמצע סוף ספטמבר

משחקים שיוצאים מה1 באוקטובר יחוייבו לתמוך בניאו, אלו שיצאו בספטמבר יחוייבו לתמוך בניאו לאחר ההשקה.
&nbsp
השאלה היא בכלל כמה הneo יהיה משמעותי לעומת ה4? תמיכה מלאה ב1080p בלי נפילות פריימים, טקטסטורות יותר עשירות ועומק תמונה יותר גבוהה.

evilplate

New member
זה שלא מציגים אותו ב E3 זו נורה אדומה

שמועות זה שמועות, חלקן יכולות להיות נכונות (כמו זה שבכלל הקונסולה קיימת, משהו שאנחנו יודעים חודשים בזכות השמועות עוד לפני שסוני אישרה) וחלקן לא.
&nbsp
אני מקווה שיהיה שיפור ל CPU כי הוא עדיין חלש בדומה לפס4, אם יהיה שיפור שם אז בכלל מדובר במפלצת אבל גם בלי שיפור, וגם בלי להבין בדברים טכניים, רק תסתכל על המספר, הכרטיס של ה NEO יהיה 4.2 TF, הכרטיס של ה PS4 הוא 1.84 TF, חתיכת שיפור משמעותי.
&nbsp
אני מקווה גם שישפרו את ה CPU כי הוא צוואר בקבוק רציני על הקונסולות הנוכחיות אבל לפי השמועות הוא נשאר קרוב לכח של הפס4 לצערי.

עטלפוני

New member
סתם הוצאת קיטור כללית - כל ההדלפות האלה ממש חרא

אני לא מדבר על הפורום הזה, אני מדבר בכלליות על אתרי המשחקים/חדשות/רדיט וכיו"ב.
&nbsp
תערוכה שנתית ענקית, כולם מצפים לה ומסוקרנים - אז למה אותם אנשים שכביכול הכי רוצים להנות בה הורסים לעצמם את הכל ? פוסטר פה, טיזר שם, מישהו שצילם ברחוב פסל שהניחו - מובן. אבל כמעט כל חדשה שיצאה כבר ידעתי. זה מרגיש שהשנה זה יצא מכלל שליטה.
&nbsp
בוא פשוט נסגור את התערוכה, וזהו. שכל חברה תעלה עמוד באינטרנט עם טריילים ותמונות וסוגרים עניין.
&nbsp
קצת מרגיז, וקשה מאוד לברוח מזה (מהחשיפה להדלפות).

PlayGirl3

New member
לדעתי ב-80% מהמקרים זאת הדלפה מכוונת

מנסים לייצר עניין. יודעים שכל "הדלפה" כזו מביאה כותרות בכל אתרי הגיימינג והמילה הדלפה היא קליק-בייט רציני.

עטלפוני

New member
אני מסכים שחלק מזה מכוון, אבל קשה לי להאמין ש 80 אחוז..

בטח לא לדברים הגדולים באמת. אם לא תפתיע את הקהל שלך הרושם יהיה שלילי.

למעלה