שרשור EMA!

adiiiXD

New member
אנחנו כולנו ענקיים

ניצחנו את מדונה !!!!! לא ייאמן

כה..! הייתי בטוחה שהיא תנצח..!

נתתי צרחה כששמעתי שהם ניצחו!!!.. ואמא שלי צחקה עלי.. חח

30secondstostav

New member
XDD

אבא שלי התעצבן שלקחתי לו את הטלוויזיה והוא היה חייב לראות את זה איתי כי לא היה לו משו אחר לעשות.. אז כשהם ניצחו ואני קפצתי ראיתי על פנוי חיוכון קטן XDDDD אההה זה היה כלכך יפפהההה חחח

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הם לקחו את 2 הפרסים! אני כל כך גאה! כל כך גאה! כל הכבוד כל הכבוד! חבל שהפסדתי חצי טקס. אבל נו, שידורים חוזרים. ולא לשכוח לצפות בסופ"ש יהיה הרבה 30 כי הם ניצחו בטקס! שלא לדבר שהנחו את חציו! אדיר!

המכנסיים של ג'ארד ממש מגניבות

והוא נראה ממש נחמד. תומו נראה כאיול הוא מאלקאידה. זוועות עולם פשוט.

i am777

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאאנייי לא מאמינההה!!!!

כמה זכינוווו!!! ועוד מול איזה אמנים!!! כל הכבוד! אחר כך הם כבר יקבלו את הביקורות. בינתיים !!!!!!!!
congratulations

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif אתם ראיתם את מה שאני ראיתי

או שאני פשוט מדמיינת ?! שירי מיימון ?

ריספקט לשירי מיימון

ועכשיו כמה תמונות לפני שאני עפה לישון.. יש לי מחר 9 וחצי שעות עבודה. מ7 וחצי בבוקר.. אז כמה וכמה תמונות והשאר למחר

A Modern Myth

New member
וווווווווווווווווואו

ג'ארד נראה טואוב. חח בהתחלה אני כזה "וואי מגניב יש לטומו חולצה של אובמה" ופתאום אני רואה גם את ג'ארד בחולצה תואמת
לטומו בכלל לא הולם זקן, שאנון נראה איש מערות טבעי אז זה מתאים אבל טומו? באמת, תגדל דעות ולא זקן
ממש ממש מתאים לג'ארד השיער הזה, הוא נראה צעיר יותר... וואו ואין דברים כאלה כמה ג'ארד חפר! טומו רק ניסה להשחיל מילה אחת וג'ארד כולו צועק יותר חזק למיקרופון
שאנון בכלל שתק כמו דג כל הטקס. ולמה לעזאזל הראו את הקליפ של שירי מימון ואז הודיעו שהיא זכתה במקום השלישי?
בכלללל מקרה- אני גאה בנו מאוד מאוד מאוד ואין עלינו ועל 30 בכל העולם הזה

../images/Emo85.gif ווואאיי אני כ"כ מאושררתתת ../images/Emo70.gif

הם זכו בשתיי הפרסים וזה ממש הגיע להם !! הם הנחו את הטקס ממש ממש טוב וג'ארד התלבד ממש יפה, אהבתי את החולצה האדומה והמשובצת והג'קט המגניב הזה !! הייתי בטוחה שלינקין פארק, פו פייטרס או מטאליקה ינצחו את טוקיו הוטל והם לא ניצחו, חוץ מזה השיר מונסון הוא שיר משנה שעברה ולא הבנתי למה שמו אותם עוד הפעם .. וואי צרחתי ששמעתי שהם זכו בשתיי הפרסים והם היו ממש חמודים שם איך שהם פירגנו לכולם !! וג'ארד נראה כ"כ טובב
וואי אבל טומו ושאנון חייבים להתגלח ! טוב זהוו חפרתי

ואחרון חביב

ונוסף גרסא יותר טובה של הסרטון מועמדות שלהם http://www.youtube.com/watch?v=NM0h4XfVs-0&feature=related

30secondstostav

New member
רק רציתי לומר..

שאתמול בלילה , כןכן אותו לילה ש30 זכו, נולדה לי בת דודה חדשה! זה כאילו היא חיכתה לעכשיו להיוולד! היא הייתה אמורה להיוולד כבר לפני שבוע :) ואני מאושרת חח מזל טוב לי! DDD:

למעלה