שרשור EMA!

Aarieli

New member
יאווווווווווו איזה כייףDDD:

יווואווו הם היו כאלה חמוודיםם[כרגילל!!!!]^^[חוץ מזקנים שלהם:(] אני כ"כככככככככ מאווווווווווושרררררררררררתת!! אני קפצתי על אחוווותייי והיא כל מה שהיא רצתה זה שהם ישירוו:( עוד 20 דק יש מאוחחריי הקלעיםP: בעע טוקיו הוטל זכוו! *באלי להקיאא!* ד"א הם לא שרו נכון><? טוב קצת חפרתיי...=\ בייי ד"א מזלט על הבת דודההה..P:

i am777

New member
../images/Emo13.gifכתבו על 30(בקטנה)בעיתון ידיעות!../images/Emo13.gif

סרקתי את התמונה... ציטוט: "ולהקת 30 סקנדס האמריקאית בלבוש מעודכן" חח

A Modern Myth

New member
איך הם התלהבו מהחולצות ../images/Emo6.gif

תודה על הסריקה

ShAhArnavonXD

New member
כל הכבוד! ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif

הרבה זמן לא נכנסתי ואני מצטערת על כך..אני באטרף של לימודים ואין לי זמן לכלום. אני גאה ושמחה לראות ש30 לקחו את שני הפרסים ובאמת מגיע להם כל הכבוד שבעולם. נחמד גם שהם הופיעו עם חולצות של אובמה..זה ה-סטייל
נקווה שהם ימשיכו ככה ויתגלו אלינו קצת יותר...

30stm boo

New member
אומנם זה לא ממש קשור אבל...

אני רוצה להראות לכם תמונה שמשקפת את כל מה שרציתי לעשות אחרי שראיתי שהם זכו...
אז למי שלא הבין כל מה שרציתי לעשות זה לקום ולתת לג'ראד חיבוק! והתמונה הזאת הכי דורשת חיבוק ,לא?? בקיצור- לילה טוב!!

איכ. עם הזקן והשיער הזה

והמראה המג'ויאף הזה שהוא היה איתו פעם לא הייתי נוגעת בו אפילו עם מקל. זה נראה כאילו הוא לא התקלח חודש

adiiiXD

New member
../images/Emo6.gif

לא הייתי נוגעת בו בלייזר... הוא היה שורט לי את כל הפרצוף עם הזיפים האלה

30secondstostav

New member
אני לעומתכן..

הייתי הולכת לחבק אותו ומחביאה מאחורי סכין גילוח =] ואז מתנפלת ורוצחת לו את הזקן המטומטם הזה! D:

אני אשמח לעשות זאת לתומו

אך לא באמצע חיבוק,אלא חיבוק מסוג אחר. אם את מבינה למה אנוכי מתכוונת
אוח איזו סוטה אני

30secondstostav

New member
XDDD אל דאגהה

אני מבינה בדיוק למה את מתכוונת והיי, אסור להתכחש נכון? XDDD

30secondstostav

New member
lucky yoouuu

אל דאגה כ-ש-ה-ם יבואו לישראל נוכל להוציא לפועל את תוכניותינו הזדוניות. האמת, אולי כדאי לקוות שהם לא ישארו עם זה עד שהם יבואו לפה :S

etmiys

New member
הממ..../images/Emo3.gif

טוב, אני לא ראיתי את הטקס, לצערי, כי איזה קטע- הייתי בבסיס.. אבל למחרת ראיתי את הכתבה בידיעות, וממש ממש ממש התלהבתי (והתמונה עכשיו גם תלויה לי בחדר בבסיס..).. ואני יודעת שזה קצת באיחור, אבל היה לי חשוב לשתתף בשמחתכם ושמחתם, ולהגיד שאני מאוד מאוד מאוד גאה בהם!!! וכמובן, להכריז בשמחה שסופסוף קיבלתי את החולצ והסוויטשירט שלהם שהזמנתי, ואני המאושרת באדם!!!

למעלה