שרשור
ות

PlayGirl3

New member
פרסונה 5 יוצא ב-15 בספטמבר

ביפן, עדיין לא הוכרז מתי במערב. אני מקווה שזו תהיה בכורה עולמית.

אפשר לצפות כרגע בשידור חי בשידור המיוחד-
https://www.youtube.com/watch?v=1QGxvmDc1wU&feature=youtu.be

זה לא יהיה :( אטלוס אמריקה

אמרו שזה התאריך ליפן בלבד :( אוף

בטח לנו זה יגיע במרץ אפריל 2017.
הם יותר מדי מפחדים להתחרות בפפ15 במערב. חבל כי הייתי קונה את זה לפני פפ15 בלי למצמץ
נ.ב אהבתי את הטוויסט של השרשור חדשות

sky121

New member
לא

אתה יותר מדיי נותן כבוד רב ונישא ל-FF15.

לדעתי, הכל מתחיל ונגמר בכסף. ביפן המטבע המקומי יקר יותר משאר שערי המט"ח אחרים.
בגרסת הסטנדרט המשחק יעלה 8800 ין שזה בערך 82 דולר (לא כולל מיסים מקומיים). מול 60 דולר בארה"ב, אז אתה רואה שצרכנים יפנים, יעדיפו לקנות משווקים אחרים וזולים. מה שיביא לאובדן רווחים. לכן יש לך זמן אקסלוסיבי.

אל תשכח את מקרה Persona 4 Arena. שהושק ביפן בארה"ב כמעט באותו זמן, והיה בעל נעילה אזורית מלאה. אירופה קיבלה את המשחק, כמעט 10 חודשים אחרי.

יש הרבה הגיון בדבריך אבל פפ15 הולך לרסק את פרסונה במכירות

לא רק במערב גם ביפן עצמה.אין לי ספק שמה שאתה אומר מהווה שיקול מבחינת סגה ואטלוס אבל לדעתי האישית זה שיקול משני. היסטורית, פיינל פנטזי מוכר ביפן 2 מליון עותקים. מתי פרסונה התקרב לזה ביפן בכלל? יש לך נתונים?.

זה סקאלה אחרת לגמרי של פופלאריות ובמערב המצב הרבה יותר לטובת פיינל פנטזי.
פפ, נחלש במערב מאז פפ13 וזה נכון שהסדרה הזו כבר לא מושכת כל כך הרבה גיימרים כמו בעבר, כי עכשיו יש אלטרנטיבות כמו Maכss effect ופולאאוט ומשחקים שהמערב יותר מתחבר אליהם, אבל עדיין.
בשביל המערב בכללי פיינל פנטזי זו הסדרה הכי אהובה בז'אנר הJRPG
למרות שאני כידוע לא חושב ומרגיש ככה אני יודע שאני לא מייצג את המערב בעניין הזה.

sky121

New member
ושכחתי עוד משהו מעצבן

שיותר קשור לשוק האירופאי.
http://www.mcvuk.com/news/read/nis-america-cuts-ties-with-persona-publisher-atlus/0165969

ואני קיוויתי שSega תגרום לזה שהמשחקים יגיעו יותר מהר :(

זה לא כזה עניין בPS4 כי אפשר לייבא את פרסונה 5
(אבל אני עדיין רועד מפחד שהPS4 יזרוק לי את הדיסק באמצע גריינד או קרבות בוס)

זה יותר מבאס בגזרת ה3DS והניידות כי יש עכשיו את SMT 4-2 שהוכרז כבר לאמריקקים האלה ולנו אין אפילו שום תאריך :(.

PlayGirl3

New member
מבחינת ציפייה למשחק, כבר קראתי ששניהם באותה רמה ביפן

בכל מקרה, פיינל פנטזי 15 צריך למכור 10 מליון עותקים כדי לעמוד בציפיות שהציבו לו ופרסונה 5 מספיק שימכור מיליון אחד ואטלוס יצחקו כל הדרך אל הבנק.
אם מסתכלים על זה ככה, למי נראה לך יש יותר סיכוי?

http://www.kotaku.co.uk/2016/03/31/final-fantasy-15-needs-to-sell-10-million-copies-to-succeed
http://personacentral.com/the-persona-series-has-sold-over-6-million-copies-worldwide/

PlayGirl3

New member
ה-jrpgs הכי מצופים ביפן לפי מגזין Famitsu

http://kotaku.com/the-most-anticipated-games-in-japan-1761450315

מספר הצבעות כמעט זהה ל-3 המקומות הראשונים

3. Persona 5 (PS4) 830 votes
Previous Week: #4 (636 votes)
Two Weeks Ago: #2 (651 votes)

2. Dragon Quest XI (3DS) 845 votes
Previous Week: #2 (693 votes)
Two Weeks Ago: #1 (763 votes)

1. Final Fantasy XV (PS4) 890 votes
Previous Week: #1 (784 votes)
Two Weeks Ago: #3 (613 votes)

הנתונים שלהם לא נכונים.

אלה הנתונים הנכונים
1. [PS4] Final Fantasy XV – 1,081
2. [PS4] Final Fantasy VII Remake – 725
3. [PS4] Persona 5 – 671
4. [3DS] Dragon Quest XI – 641
5. [PS4] Dragon Quest XI – 577
6. [PS4] Dragon Quest Heroes II – 375
7. [3DS] Pokemon Sun/Moon – 355
8. [3DS] Ace Attorney 6 – 348
9. [PS4] Kingdom Hearts III – 294
10. [PS4] Tales of Berseria – 268

ההפרש בין פפ15 לפרסונה 5 מטורף!! אני לא מאמין שאתם מאמינים לזה שהם בכלל קרובים לאותה רמת פופלאריות זה אמיתי?

רוצים לשמוע עוד משהו? המצב במציאות אפילו יותר מפחיד, כי זה ברור לכל בן אדם שהמשחק שהיפנים באמת הכי מצפים לו זה דרגון קווסט 11 וכשהוא יגיע הוא ישאיר אבק חלקיקים גם לפפ15 וגם לפרסונה 5.

הסקר של famitsu דוגם רק גיימרים שהם סופר הארדקור. זה כמו שתבואו לפורום שלנו ותשאלו מה הJRPG הכי מצופה כאן, ברור לכם שאנחנו לא מייצגים את הקהל הרחב נכון?

ביפן אין בכלל תחרות בין פרסונה 5 לפיינל פנטזי וליד דרגון קווסט שניהם בכלל נחשבים ביפן משחקים קטנים.

בקישור ששמת מראים שסדרת פרסונה הגיעה ל3 מליון יחידות עד היום, פיינל פנטזי במשחק אחד שלה עושה ביפן כמעט את כל מה שסדרת פרסונה עשתה עד היום, מה יש להשוות כאן?

ונראה לך באמת שפרסונה 5 יכול להניב לאטלוס רווחים דומים למה שפפ15 יעשה?
זה לא נורמלי, אין מה להשוות בינהם. פרסונה 5 גם ביפן וגם במערב זה נישה.
לא מבין למה אתם מרגישים לא נוח עם זה, זו המציאות.

PlayGirl3

New member
איזה מצחיק אתה

זה בדיוק מה שכתבתי, שהרווחים לא יהיו באותו סדר גודל אבל לפרסונה 5 יהיה הרבה יותר קל להגיע ליעד שנחשב הצלחה (אם הסדרה כולה מכרה עד היום 3 מיליון עותקים ואטלוס מפרסמים את זה בהתלהבות) לעומת סקוואר שצריכים למכור 10 מיליון עותקים של פפ15 וכולנו יודעים שאין להם הרבה סיכוי. איזה משחק PS4 בכלל הצליח עד היום למכור 10 מיליון עותקים?

בכלל לא התייחסת לזה שההפרש מטורף בנתונים שהבאתי.

ברור שלא תתיחסו לזה כי זה מפרק את התאוריה שלכם לגמרי.
אז מה אם לפרסונה 5 יהיה יותר קל להגיע? מה הקטע? הרי זה ברור שפפ15 לא יצליח
להחזיר את כל מה שסקוור השקיעו בו הוא מפותח כבר 10 שנים, 10 שנים שסקוור זורקת עליו כסף, מתוכם 5 שנים זה פיתוח פעיל של מליוני דולרים בכל שנה, ובגלל המשחק הזה היא לא הוציאה את KH3 בדור הקודם.

אבל מה הקטע פפ15 זו תקלה זה דבר שלא קורה לסקוור הרבה,זה גם לא אומר שום דבר על הפופלאריות.

אנחנו לא מקבלים את פרסונה 5 בספטמבר כי אטלוס מפחדים שסקוור יקרעו אותם לגזרים, תזכרו מתי פרסונה 3 ו4 זכו להצלחה שלהם במערב או ביפן, שכבר לא היתה שום תחרות מפיינל פנטזי.

אני לא מאמין שבכלל אפשר להתווכח על זה שפיינל פנטזי זו סדרה הרבה יותר פופלארית ביפן ובמערב, אין מה להתווכח פה זו האמת.

את יכולה אולי להגיד שפרסונה 5 יהיה יותר פופלארי במערב מטיילס ודרגון קווסט וnier וסטאר אושן וכל מיני JRPG נישתיים.

אבל בכלל לא מדובר בתחרות לפיינל פנטזי לא ביפן ולא במערב.

פרסונה פופלארי במערב ברמה של פייר אמבלם החדשים וזה דבר מאוד מכובד.
אבל אתם עושים מזה כאילו הכוחות פה שווים.

מדובר פה בדוד מול גוליית, רק שפה לדוד אין סיכוי עם הרוגטקה שלו.

PlayGirl3

New member
אני לא אומרת שזה לא נכון

אבל לא חושבת שפפ15 יכול לפגוע קשות במכירות של פרסונה ברמה שיזיזו את התאריך יציאה בגללו. זה משחק נישתי שפונה לפאן בייס החזק שלו בניגוד לפפ15 שכבר שנתיים מפרסמים כל חצי תמונה וסרטון לא ערוך כדי לנסות לגרום לעוד אנשים להתעניין בו.
מה שאני אומרת הוא שהתחרות כאן היא לא אחד נגד השני, אלא כל אחד נגד הציפיות שבונים לו ולפיינל פנטזי אין סיכוי ואם כבר, סקוואר הם אלה שפרסמו את הסקר בנוגע למה תקנה אם שני המשחקים האלה יצאו בסמיכות. להם יש הרבה יותר מה לפחד מזה, גם אם פרסונה יפגע רק קלות במכירות.

PlayGirl3

New member
אגב, סביר מאוד שפוקימון שמש וירח יצאו באותו זמן ביפן

כמעט כל משחקי הפוקימון יצאו לראשונה ביפן בספטמבר-אוקטובר ואם יש משחק שאוכל כל rpg אחר בלי מלח ביפן זה פוקימון ככה שלאף אחד אין סיכוי.

כן, תוסיפי את זה שפוקימון יוצא השנה גם במערב.

ולא קשה להבין למה אטלוס מרגישים ש2016 זו שנה לא טובה להם במערב.
אישית אני לא באמת מאמין שפוקימון עקפה את דרגון קווסט בפופלאריות ביפן.

שאני אומר את זה אומרים לי לשתוק ושאני פאנבוי, אבל אני עדיין מחזיק בתאוריה שבפוקימון משחקים המון ילדים שלא יודעים לקרוא עדיין ובגלל זה הם עוקפים את כולם.

בדרגון קווסט עדיין משחקים בכל שכבות האוכלוסיה קשה לי להאמין שיש זקנות יפניות שמשחקת פוקימון (אולי אני טועה*)

ברור שפפ15 לא יכול לפגוע הוא זמין רק לPS4 ביפן.

קונסולה עם איזה 2 מליון גיימרים יפנים. ופרסונה 5 זמין גם לבעלי הPS4 וגם לאיזה 15 מליון אנשים עם PS3, כשבן אדם בא לחנות הוא כבר יעדיף לקנות פרסונה 5 במקום
פפ15 עם PS4.הרי זה ברור שלא לכל מי שאוהב פיינל פנטזי יש ביפן PS4.

אבל לאורך זמן כמובן שפפ15 ימכור שם יותר.אבל אני התכוונתי למערב.

במערב המצב הרבה יותר לטובת פיינל פנטזי כאן אין סיכוי שאטלוס ירצו ללכת ראש בראש עם פפ15.אנחנו עדיין במציאות שאנשים במערב פוסלים משחקים בגלל שהם נראים כמו אנימה, ולאנשים כאלה במערב פפ15 הרבה יותר מדבר.

לא חושב שאפשר להתווכח על זה שמבחינת אטלוס הרבה יותר שווה להם לחכות לתאריך יבש כמו ינואר - פברואר 2016 שאין בהם משחקים גדולים.
וזה מה שנראה לי שהם יעדיפו לעשות במערב.

מבחינתי? הלוואי שפרסונה 5 היה יוצא לפני פפ15 במערב מת לשחק אותו כל לילה
כמו שעשיתי עם SMT ואני רואה תטריילרים ומתבאס שלא השקעתי יותר בלימודי היפנית שלי, הייתי יכול לשחק כבר בספטמבר.

אבל עדיין, ביפן אני מסכים שלאטלוס יש פחות מה לפחד בגלל שלהרבה יפנים אין PS4 עדיין אבל במערב, הם רועדים.

PlayGirl3

New member
חברי הקבוצה

בטח יהיה אפשר למצוא את זה אחר כך באיכות יותר טובה, אבל חשבתי שזה מעניין כי עד עכשיו הראו רק 4 מהם אז לקחתי צילום מסך.

יהיו DLC של תלבושות בית ספר מפרסונה 3 ו-4 וגם DLC של אורפיאוס ואיזאנאגי הפרסונות של הגיבור הראשי משני המשחקים האלה.

הכי מגניבה זו זאת עם האופנוע.

זו עם השיער החום שיש לה אופנוע בטריילר. בחירת לבי לפי שעה עד שנכיר את האופי.
אני גם ממש אוהב את העיצוב של הגיבור.
מחכה לראות גרסה נשית שלו אם תהיה :).

וואו זה נראה כל כך יפה.

הכל נראה פשוט מדהים מה זה האנימציות המטורפות האלה זה ממש נראה כמו אנימה אינטרקטיבית. וואו.
המבוכים/סביבות נראות כל כך מושקעות.

אמו שיעשו אחר כך smt 5 בגרפיקה הזו.

למעלה