שרשור
ות

לפרסונה 5 תהיה אנימה מקדימה לפני שהמשחק ייצא.

לא רק פפ15 הולך בקטע של אנימה בתור הקדמה למשחק, עכשיו גם לפרסונה 5 תהיה אנימה כזו. אין עדיין פרטים ויהיה שווה לחכות לרשמים כדי להבין אם כדאי לראות את האנימה לפני המשחק, בכל אופן זה לא יהיה חובה בוודאות אבל עדיין נחמד.

פרסונה 5 יגיע לe3.

האם יש לנו תקווה שהמשחק יגיע גם אלינו השנה אחרי ספטמבר? אמן.

הבמאי של Gow3 עובד על משחק star wars מגוף שלישי עם EA.

GOW3 -כלומר גאד אוף וואר 3. מי שזוכר היתה עזיבה גדולה של סנטה מוניקה אחרי שבוטל IP חדש של הבמאי של GOW3 מסתבר שהוא עזב מאז לפרויקט הזה, החברה שתפתח את המשחק עצמו ביחד עם הבמאי היא המתפתחת של Titanfall. מה שיכול להבטיח לנו שני דברים!

הבמאי של GOW3 יודע לעשות משחקים מרשימים ביותר בגוף שלישי מה שמבטיח לנו קרבות מרהיבים עם חרבות אור והחב'רה של titanfall הם כישרונים על במשחקי יריות, ככה שגם הירי במשחק יהיה משובח!

תענוג!!

evilplate

New member
כן זה המשחק של סטיג, נשמע מבטיח מאוד.

יראה גם מדהים על המנוע של באטלפרונט, אם המשחק נראה ככה ב 60 פריימים ובסביבות כאלו ענקיות (בתכל׳ס יותר טוב מרוב המשחקים שרצים על 30) אז משחק סינגל פלייר לניארי של סטיג במנוע הזה הולך להראות מעלף.

יש סיכוי לא רע שהמשחק הולך להיות על מנוע אנריל 4 ולא של באטל

dualshockers מצאו מודעה שהבמאי של GOW3 והצוות מחפשים אמן טכני עם ניסיון במנוע אנריל 4 יש מצב לא רע שהם הולכים להשתמש בו למשחק. במיוחד ששמים דגש על זה שזה גוף שלישי ומנוע האנריל 4 הוכיח כבר שהוא אחלה למשחקי גוף שלישי.

המנוע של באטלפרונט מדהים גרפית אבל עוד לא ראיתי שימוש טוב שלו במשחקי גוף שלישי, דרגון אייג' משחק חרא בגיימפלי,ומאס אפקט 4 זה משחק תפקידים שיותרו
לו גם אם הגיימפלי יהיה בינוני בגלל האוירה ובגלל שהוא סוחף.

אולי אני סתם חששן אבל נראה לי שהמנוע של באטלפרונט נבנה בראש ובראשונה
למשחקי גוף ראשון אני מפחד שנקבל משחק גוף שלישי פרווה אם הם משתמשים בו.
.
בניגוד לאנריל 4 שהוכיח שהוא אחלה לגוף ראשון ושלישי.

evilplate

New member
וואלה? דווקא מאכזב אם ככה

הייתי רוצה לראות איך המנוע של באטלפרונט יכול להראות בסביבה סגורה יותר וב 30 פריימים.
&nbsp
דראגון אייג׳ לא דוגמא, הוא גם קרוס ג׳ן וגם הגרסה של המנוע שלו מיושנת, המנוע עבר עדכון לדור הבא עם באטלפרונט, גם ניד פור ספיד שיצא באותה תקופה משתמש בו, ומן הסתם באטלפילד 5 שיחשף היום גם ישתמש בו (אבל שוב, המשחק 60 פריימים ואני רוצה לראות את המנוע בסביבה סגורה וב 30) המנוע הזה נראה לי מדהים והיחיד שמרגיש שמתחרה בגראפיקה של משחק בלעדי שפותח עבור הקונסולה, עניין אותי לראות את הפוטנציאל המלא שלו.
&nbsp
לא נורא, אני בטוח שהמשחק יראה מעולה ככה או ככה.

evilplate

New member
ככה או ככה אני בטוח שיהיה מרשים

אבל ראית את הגראפיקה של באטלפילד החדש? (למרות שזה בטח PC כמובן)
&nbsp
אמרתי לך המנוע הזה מדהים, הייתי מת לראות לאן ידחפו אותו בסביבה סגורה ב 30 פריימים.

Uncharted 4 זוכה לממוצע 94! נקודות עיקריות.. כאן.

המבקרים מתלהבים (כצפוי) מUncharted 4 אבל ככל שקוראים מבינים כמה זה באמת משחק חובה. נקודות עיקריות של המבקרים.
*סיפור מרגש וסוחף ברמות אחרות.
*הset pieces הכי מגניבים בסדרה כולה.
מולטיפלייר ששווה להשקיע בו את הזמן למרנות שהוא לא החוויה העיקרית*
אזורים גדולים שנותנים למשחק הרגשה של כמעט עולם פתוח, יש המון אוצרות,מכתבים, דרכים ושבילים למצוא.
*ההתגנבות ממש כייפית אפשר להתחבא בצמחייה ואפשר ממש להנות מהאלמנט הזה במשחק.
*גרפיקה שתשאיר אותנו בלי אוויר.
*לדעת כמה מהמבקרים המשחק הזה מתעלה אפילו על the last of us .

וואו, אני כזה הולך לקנות את המשחק בהשקה או יום יומים אחרי (ישר כשאני מוצא דיסק שלו לרכישה)

נראה לי שזה האקסקלוסיבי עם הציון הכי גבוה בדור נכון לעכשיו.

evilplate

New member
הוא אצלי בהזמנה דיגיטלית מוקדמת :)

אני חושב שבכל זאת עבור הרוב TLOU ישאר המלך, אין מה לעשות האימפקט הרגשי של אנצ׳רטד לא יכול להתחרות בו.
&nbsp
אבל הממוצע מדהים!
&nbsp
10 מגיימספוט ו 5 כוכבים מ Giant Bomb זה לא אירוע שקורה כל יום, המבקר של ג׳יינט בומב בכלל עף עליו ברמה שהמשחק נמצא ברשימה של כל הזמנים אצלו.
&nbsp
למרות שיש סיכוי סביר שירד ל 93 כי המבקרת של IGN לא עפה עליו ויש להם השפעה גבוהה ב MC.
(בינתיים נתנה לו ציון זמני של 8.8 (עד שתסיים לבחון אותו לעומק כולל המולטי- הטמטום האחרון מבית IGN, ציון זמני פחחח))
&nbsp
גם EDGE עוד לא ביקרו אותו והם קשוחים בביקורות שלהם.
&nbsp
ואם עד עכשיו לא עפת על הגראפיקה של הדור הזה, לפי הביקורות והרשמים מדובר במשחק הכי מפיל לסתות ויזואלית שיצא עד עכשיו, לא יכול לספור כמה פעמים נאמר בביקורות ורשמים שזה הדבר הכי יפה שנראה במדיום הזה או שמדובר במשחק הכי מרשים שנראה על הקונסולות בהפרש ענק, המבקר של ג׳יינט בומב אמר שלקרוא לו ״המשחק הכי יפה על הפס4״ זה Disservice, הוא הרבה יותר מזה.
&nbsp
מבקר אחר שאל אם לנוטי דוג יש גישה לחומרה מתקדמת יותר מהאחרים אחרת הוא לא מבין איך כל משחק אחר מחויר כל כך גראפית לעומתו.
&nbsp
הם פשוט חברה מדהימה מבחינה טכנית והם עושים זאת כל דור מחדש, מימי קראש באנדיקוט ועד היום.
&nbsp
אנצ׳רטד 2 יצא בתקופה שקרייסיס היה קיים (וראיתי אותו בלייב על מחשב מפלצת של חבר) ועדיין כל כך הרבה יותר נפלתי גראפית ממנו למרות שברור שקרייסיס יותר מתקדם, לא יודע איך הם עושים את זה כל פעם.
&nbsp
חוץ מזה לא התעמקתי בביקורות כי אני לא רוצה ספוילרים והם מדברים שם חופשי אבל עושה רושם של משחק אדיר בסדרה, רבים חושבים שהוא הטוב ביותר בה, יאללה שיגיע כבר יום שלישי!

eran_le

New member
לגבי IGN, קצת מוזר לתת ל Uncharted 3 ציון 10 ולזה 8.8

אמנם 3 יצא לפני זמן רב, דור אחר וסטנדרטים אחרים וכו וכו אבל בכל זאת... אם הם כל כך עפו על 3, וגם על TLOU (משחק השנה אצלם בזמנו), והציונים אצלם למשחקים האלה של Naughty Dog היו גבוהים מהממוצע, אז לפי הביקורות האחרות והסרטונים שיצאו, זה נראה לי קצת מוזר וקשה לנמק מצדם למה החדש מקבל ציון נמוך משמעותית. כנראה מבקר/ת אחרת עשה את הביקורת לחדש.

evilplate

New member
אכן מדובר בכתבים שונים

את אנצ׳רטד 3 ביקר גרג מילר שהוא פאנבוי גדול של הסדרה (ושל מגס גם, הוא נתן גם למגס5 ציון 10) ואת אנצ׳רטד 4 מבקרת מישהי אחרת שקצת קשה לי לקחת ברצינות כי היא אשכרה חושבת שלטומב ריידר יש סיפור טוב והיא התרגשה מלארה או כל מני שטויות בסגנון.
&nbsp
אבל היי, כל אחד והטעם שלו, נראה שהקונצנזוס חושב שמדובר באחד המשחקים הטובים של הדור, הרבה מהם חושבים שהוא הטוב בסדרה ואחד הטובים בז׳אנר, לכולם עפה הלסת מהגראפיקה, נשמע לי טוב :)

חחחחח היא חשבה שלטומב ריידר יש סיפור טוב?

איזה יופי שאמרת את זה עכשיו אני בחיים לא אקח ברצינות שום דבר שהיא אומרת.
אני מת ללכת לראות תגובות עכשיו של פאנבויז של אקסבוקס. מתחילת הדור חופרים במוח, שיש לנו רק את בלאדבורן בתור בלעדי שווה, פחח.

מת לראות את הפרצוף שלהם כשלהם יש רק את קוונטום ברייק, ואת המשחק פיראטים הזה של RARE ואת הCore המעפן הזה, שלא ראינו ממנו דקה של גיימפלי. או את הCrackdown הזה.

אנשים שמשחקים אותה ראש קטן כאילו killer instinct משחק יותר טוב מSF5.
(בחלומות פחח)

לא יעזור, הPS4 זו הקונסולה של הדור.

evilplate

New member
אתה יודע איך זה

פאנבואים של סוני רואים מבקרת שנותנת ציון פושר למשחק שלהם, הם ממהרים לחפש ציטוט שישלול את הדעה שלה, הם מוצאים :p
&nbsp
בתכל׳ס זה באמת טמטום להחזיק מהעלילה של טומב ריידר בכל צורה חוץ מטראש מבדר בצורה שלא מודע לעצמו.
&nbsp
ומסכים איתך, התמונה של הליינאפים מתחילה להתבהר ואם בעבר למייק היה איזה יתרון קטנטן זה די ברור שב 2016 סוני כבר תפסה פער משמעותי.
קודם כל מה שהכי בולט זה שלמייק אין אף בלעדי חובה, זאת אומרת משחק שקיבל 9 ומעלה, בדור הזה קשה במיוחד לעבור את ה 9 ואנחנו לא בדור הקודם שמייק ממחזרת עוד היילו וזוכה לתשואות ולממוצע 9+, צריך לעבוד קשה הרבה יותר בשביל ה 9 וכל משחק שמקבל 9 ומעלה אוטומטית נכנס לרשימה של הגדולים של הדור.
&nbsp
לסוני יש 2 משחקים כאלו עכשיו שנמצאים ברשימה של הגדולים של הדור, למייק 0, זה לבד מבחינתי משמעותי יותר מרוב הדברים, כמה משחקי חובה בלעדיים יש לכל קונסולה.
&nbsp
אבל יותר מזה, סוני גם מביאה אחלה משחקים מעולים, גם אם לא 9+, ראצ׳ט זה הדוגמא האחרונה, ממוצע 86 מכובד מאוד, מהמם, במחיר שווה לכל נפש ואפשר לראות לפי המכירות עד כמה עפו עליו (המשחק שמוכר הכי מהר בכל הסדרה, תשווה לפלופ של היילו 5, אפילו הקהל של מייק כבר התעייף מהמחזור שלהם), אבל אפילו משחק כמו Until Dawn, משהו שהיה כתוב עליו 5 במקרה הטוב (זבלון אימה בסגנון דייויד קייג׳?) הצליח לקבל 8 והוא משחק אהוב רצח ע״י הקהל.
&nbsp
גם יש אינדים כמו העד שיצא השנה וקיבל ציונים מעולים, ובעיקר העתיד נראה מבטיח מאוד, עם TLG, הוריזון, פרסונה 5, GOW4, המשחק הבא של סאקר פאנץ׳ (אני מאמין בצוות הזה, למרות שאינפמס לפס4 די חרא, המשחק הבא שלהם יהיה מלוטש כמו אינפמס ואם הוא יקבל זמן פיתוח מספק אני בטוח שגם יקבל תוכן טוב, מה שהיה חסר לאינפמס), המשחק הבא של דייויד קייג׳ (כן למרות שפישל עם ביונד, האבי ריין היה לי ממש כיפי בזמנו, הבנאדם המציא את הז׳אנר הזה פחות או יותר, והפעם נאמר שמביאים כותבים ככה שאולי נקבל עלילה כתיבה נורמלית, הקונספט נראה מבטיח), Nier 2, המשחק אימה בעולם פתוח של סוני בנד וכו׳
&nbsp
מה שיפה בליינאפ זה לא שכל משחק מובטח שיהיה מדהים, אבל תראה את הגיוון, יש משהו לכולם, מהאק אנ׳ סלאש (ז׳אנר נכחד היום) של GOW4, עד עולם פתוח של סאקר פאנץ׳ וסוני בנד, למשחק קווסט הרפתקה ברמת הפקה של AAA (סוני היחידה שעושה אותם, כמו Until Dawn ודייויד קייג׳, כל שאר המפתחות שפועלות בז׳אנר עושות את זה בתקציבים הרבה יותר נמוכים כמו סקוור עם LiS בהפקת A או טיילטייל שבכלל בהפקת Z ;)) ו JRPG יפנים כמו פרסונה 5 ונינוקוני 2 או משחק הרפתקה ייחודי כמו TLG.
&nbsp
בקיצור, כמו בימי הפס3, זה נראה שיותר מכך שיש להם יותר בלעדיים, השמות הרבה יותר מגוונים ומעניינים בעיני מהמתחרה, למרות שאתה ממהר לפסול את המשחק של יוצר מגה מן, אבל ממה שראינו עד עכשיו עם הבלעדיים שלה, כולל קוואנטום ברייק, מייקרוסופט מתקשה לקלוע בדור הזה ועדיין אין לה משחק וחובה בלעדי או אפילו מסה גדולה של משחקים מעולים.
&nbsp
נראה לי גם הכיוון ברור להמשך הדור, סוני שולטת בדור הזה כמו בימי הפס2 שלה, אני חושב שזה רק יחמיר, אבל אוטוטו יש E3, זה יביא אינדיקציה די סופית לאן הולך הדור הזה מצד כל אחת (חוץ מנינטנדו המעפנים שהחליטו לא להופיע)

בעלי האקסבוקס יגידו לך שRֲ&C זה רימאסטר

זה לפחות מה שראיתי בפורומים בחול. הם מביאים
את האוסף של משחקי RARE כנגדו או רימאסטרים אחרים של מיייק.

זה ברור שזה ריימיק בדרגת מושקעות של משחק חדש לגמרי. וזו ההרגשה גם למי ששיחק בו בעבר.

הליינאפ של סוני מטורף מבחינת גיוון זה באמת היופי :). אפילו קהלים הכי נישתיים כמו משחקים בסגנון הסולס מקבלים בלעדיים כמו nioh ויש שמועות על בלאדבורן 2.

בנוגע למפתחי איינפימוס, אני די נרגש מהאפשרות שהם מפתחים משחק ספיידרמן בלעדי לPS4, מקווה שזה נכון :) יש להם בדיוק את הכישרון שצריך למשחק ספיידרמן טוב :) ואם זה IP חדש, אז אפילו עוד יותר טוב.

המשחק של סוני בנד יהיה מדהים אני משוכנע, בפעם האחרונה ששינובי התלהב ככה מבלעדי של סוני, זה היה הוריזון וראית שההתלהבות שכלו היתה מוצדקת. :)

דיוויד קייג', כן זה יכול להיות אחלה משחקים אם קונים במבצע כמו עם Until Dawn גם מטראש ותרבות רעה אפשר להנות לפעמים, לפחות יש לנו את המבחר.
ולפעמים בא לך משהו עלילתי כזה, בלי יותר מדי אינטרקטיביות.

TLG זה עוד משחק שאם תראה אותו לבעלי PC/ONE הם יתחילו לחרטט שזה משחק דור קודם. האמת היא שעם כל החיקוים, לא קם עדיין צוות שמתקרב לחוויה הקסומה של משחקי צוות ICO וכולם היו רוצים את זה על הפלטפורמה שלהם.

מספיק לראות כמה בעלי PC מריצים עד היום את משחקי ICO על הPC שלהם
באימולציה וכמה המשחקים נשארו קאלט ואהובים.

כמו שאמר איינסידר של סוני בעבר, המטרה של סוני זה לבנות IP חזקים הוא אמר שהם לא יכולים להבטיח שכל צוות יהפוך להיות נוטי דוג הבאים, אבל יש שאיפה מצד סוני שזה יקרה, ורואים שהם עושים מאמצים להיות הפלטפורמה עם הכי הרבה גיוון.

הסיבה שאני מזלזל ביוצר מגה מן זה שיישנים לא ראינו ממנו משחק טוב, קשה לי להאמין שהוא יכול לייצר משחקים מדהימים, הוא איבד את זה.

וגם אם היה רוצה לייצר משחקי AAA מדהימים אף אחד לא יצליח לשכנע אותי
שמייק יכולה לתת לו את הקרקע שהוא צריך בשביל זה, אין להם אף צוות מוכשר להדביק אליו.

Rare של היום זה לא Rare של פעם והיום Rare האמיתית חזרה לסצנה והיא לא במייק, היא מפתחת לכל הפלטפורמות.(למזלנו)

אצל סוני אתה תמיד רואה השקעה מטורפת בצד א'. השמועות רק מספרות כל הזמן, כמה GOW4 הולך לנצל טוב את הPS4 NEO, ואין ספק שהPS4 NEO יוצא בשביל הבלעדיים. ואין ספק שסוני רק חושבת איך לנצל את צד א' שלה.

ההרגשה שלי, היא כמו בדור הקודם.
אם אתה קונה אקסבוקס- אתה מקבל PC חלש.
אם אתה קונה PS- אתה מקבל PC חלש עם המשחקים עם הגרפיקה הכי יפה בדור, והכי הרבה גיוון.

זה נשמר.

evilplate

New member
כן סכ״ה די מסכים

למרות שהדור הזה התחיל לאט יותר אפילו מהדור של הפס3 עבור סוני, וכן, בתכל׳ס סוני התאמצה יותר לרצות אותנו לאורך הדור שעבר כשהפס3 היתה במשבר, גם עם הפלוס וגם מבחינת ההספק של המשחקים, עדיין, אפילו סוני שבעה ששולטת בשוק > מייקרוסופט.
&nbsp
בסופו של הדור גם הפעם ברשימת המשחקים הכי טובים שיצאו, מן הסתם רובה תהיה מורכבת מצד ג׳ אבל כמו בדור הקודם, יהיו בה חוץ מצד ג׳ הכי הרבה בלעדיים של סוני (ואחריה נינטנדו), מי שלא קונה קונסולה של סוני לא באמת חווה את מלוא הפוטנציאל של הדור לדעתי.
&nbsp
ושמע, אם GOW4 באמת הולך לנצל אתה NEO במלואו, אז קודם כל זה אומר שגרסת הפס4 תהיה די מסכנה, אבל דבר שני זה יהיה המשחק הכי מדהים גראפית שנראה בדור הזה, יאכל בלי מלח כל משחק ל PC.
&nbsp
תחשוב על זה, הכרטיס הגראפי של הניאו הוא ברמה של ה 970 בערך, תחשוב אם היו יוצרים משחק בלעדי למחשב עם כרטיס כזה, הוא יראה פסיכי לגמרי, היום כל המשחקים שיוצאים למחשב הם כאלו שתוכננו לנצל את הקונסולות והם מקבלים על ה PC כל מני דברים ״בחינם״ שמובנים מאליהם כמו AA יותר טוב, פריימרייט, שיפורים כאלו במסביב כמו צללים ברזולוציה גבוהה וכו׳ אבל אף אחד לא באמת דוחף את הפיסי להציג גראפיקה שבאמת מנצלת את החומרה בצורה מעניינית.
&nbsp
אם באמת GOW4 הולך לדחוף את הניאו בצורה משמעותית (ולא כמו משחקי קונסולה לפיסי היום עם שיפורים מתבקשים ואוטומטיים שכאלו- שזה מה שאני מצפה מצד ג׳ על הניאו- שפשוט תשחק בגרסת הפיסי של המשחק) זה ירגיש כמעט כאילו הפס5 הגיע בהשוואה למה שילך בשוק :)
&nbsp
&nbsp

כן GOW4 יראה מטורף על הNEO אבל לדעתי סוני לא תרשה.

לסנטה ניקה לנצל את הכרטיס במלואו עד רמה שיש פער תהומי בין הPS4 לNEO.
הם יעשו אותו EY E candy מספיק כדי שאני ואתה נזיל ריר ונשקול ברצינות את השידרוג, אבל תמיד נדע שהם יכלו לקחת את הגרפיקה אפילו יותר רחוק.

בכל אופן כמו שתמיד אמרנו סדרת GOW4 היא showcase לגרפיקה בגלל הרקעים, בגלל המצלמה הקבועה, ובגלל שרוב הכוח של הPS4 הולך על הגרפיקה.

סרני שם גבר, הוא ידאג לעזור לסנטה מוניקה להביא את גרסת הPS4 הכי קרוב
שאפשר לגרסת הNEO, כתיבת קוד בשפות נמוכות, אופטמזציה, הוא גאון, גם אם הוא עובד על TLG כרגע, אני סומך עליו שהוא מפקח על כל מה שקורה וGOW4

הולך להיות עם הגרפיקה הכי מטורפת בדור לא משנה איפה נשחק אותו.

אגב שכחנו להזכיר משחקי מכות וPS4.

kings of fighters- בלעדי לפס4.
טקן 7- שמועות חזקות מגיימספוט על בלעדיות לPS4 וגם אם לא הPS4 היא הגרסה הדפינטיבית שלו.
SF5- מומן על ידי סוני וPS4 היא הגרסה הדפינטיבית.

תאר לך מה יקרה אם גיימספוט לא שיקרוי וטקן 7 באמת בלעדי לפס4.

בכל מקרה מעל 80% משחקני טקן אמרו בסקר רשמי שהם הולכים לשחק אותו רק על הPS4 זה אומר אונליין שוקק למשחק רק על הPS4. וידוע שטקן 7 מקבל תוכן אקסקלוסיבי לPS4.

בנוגע לSF5 - יש רק 2000 אנשים שמשחקים בכל רגע נתון בגרסת הPC, נחש איפה כל השאר.

יש cross play בין הגרסאות, אבל בגלל כל הרמאים שיש בPC רוב שחקני הPS4
בוחרים לסנן את שחקני הPC ולשחק רק בינם לבין עצמם, יוצא מצב
שאתה חייב את הPS4 בשביל באמת להנות מSF5.

תוסיף סדרות כמו מורטאל קומבאט שנמצאות גם על הפס4 כמובן וזה פשוט מטורף הגיוון של סוני.

evilplate

New member
אני חושב שלא ינצלו למקסימום את הניאו עם GOW4

בגלל שזו תהיה יותר מדי עבודה ליצור 2 גרסאות של המשחק שכל אחת תנצל למקסימום את הפלטפורמה שלה והם לא יעשו Down port בסגנון משחקים אחרים שפותחו לדור הבא וקיבלו פורט לדור קודם כי אז גרסת הפס4 תהיה ממש עלובה.
&nbsp
בקשר למשחקי מכות, למייק יש סדרה שנחשבת לאחלה עם קילר אינסטינקט אבל אפילו בלי בלעדיות של טקן וסטריט פייטר זה ברור שרוב שחקני המכות נמצאים בטבעיות על הפלייסטיישן, זה היה אפילו די נכון דור קודם כשסוני לא היתה במצב משהו.

למעלה