שרשור
ות

eran_le

New member
אגב יפה שהם יודעים לפרגן

http://www.gamespot.com/articles/xbox-boss-praises-playstation-for-uncharted-4/1100-6439554/?ftag=GSS-05-10aaa0a
&nbsp
חוץ מזה שזה טוב לעסקים, זה מראה בעיני שמדובר במנהלים שאוהבים משחקים ולא רואים בזה רק מסחטת כספים.

עטלפוני

New member
אל תזלזל ב KI, זה משחק מעולה וכאן כדי להשאר

זה בסדר לעודד את הקבוצה שלך, אבל אני לא חושב שיש ל KI במה להתבייש בהשוואה למשחקי מכות הוותיקים. אני ממש לא מרגיש שזה "שאריות" שזרקו לשחקני ה X1 כי סוני לקחו את SF.

אני ממש לא מזלזל בKI, סטריט פייטר 5 קבע רף חדש בז'אנר

לא רק בגלל ההיסטוריה של SF.סטריט פייטר 5 הוא משחק המכות הכי טוב שנוצר מעולם. מי שלא מסכים איתי- זכותו, מי שלא שיחק ולא יכול לחוות דעה- חבל לי בשבילו.
הזמן יוכיח שSF5, זו יצירת מופת כמו שקרה עם SF3 בזמנו.

KI יכול להיות נהדר, הוא יכול להיות עם המון תוכן והוא יכול להיות אחלה משחק למי שאין
SF, אבל הוא לא מתקרב לSF5.

עטלפוני

New member
לא שיחקתי sf5, אז אני לא יודע לומר מי מהם יותר מוצלח

אבל ת'כלס גם אם היה לי פס4 סביר שהייתי מדלג עליו במחיר מלא. אולי זה משחק שיותר מתאים למעריצי סדרה ושחקני משחקי מכות מקצועיים, ופחות לקהל הרחב. מהסרטונים הוא נראה די אותו דבר כמו sf4 (כמו ש mkx לא כזה שונה מ mk9).

הוא נראה דומה לSF4 אבל הוא שונה ממנו בצורה קיצונית.

במובן הטוב של המילה. זה משחק ממש זורם ונגיש שדווקא רואים עליו שהוא פותח בראש ובראשונה בשביל הקהל הרחב.

בSF4 היית צריך קורדנציה מטורפת לחלק מהקומבואים הטובים. זה יצר מצב שחלק גדול מאוד מהגיימרים לא יכלו באמת להנות מהמשחק כי חלק מהקומבואים הטובים היו חסומים בפניהם ודרשו המון תרגול שאנשים עם חיים לא יכולים להרשות לעצמם לתרגל.

SF5 זרק את כל זה לפח, קשה לי לחשוב על מישהו שלא יכול לבצע את כל הקומבואים במשחק ב100% הצלחה 100% מהזמן.

המשחק פשוט דורש ממך פחות דיוק בתזמון.

כבר בזה, קפקום הפכו אותו לנגיש ביותר.

זה לא אומר שהואק משחק קאזואל לעומת 4, יש לו את הדברים שלו שלדעתי הופכים
אותו למשחק יותר מאתגר מ4.(כל קומבו עושה המון נזק במשחק ומתים מהר יותר מ4, משלמים ביוקר על טעויות קטנות וכו' )

אבל עדיין קפקום דאגו מאוד שכל אחד יוכל להיכנס למשחק, אם ייצא לך לשחק אותו אצל אחיך או משהו תעביר סיבוב ואתה תרגיש שאתה מצליח לעשות את כל הmove list של הדמות שבחרת ב100% הצלחה, זו הרגשה נהדרת.

לי לא היתה את תחושת הביטחון הזו ב4, הייתי מעביר שעות על שעות של תרגולים, על מהלכים מורכבים, ולא תמיד האימונים השתלמו לי והניבו לי תוצאות.

מעבר לזה קפקום הורידו המון מערכות שהן בולשיט. והמשחק חזר להתמקד, בהגנה טובה מי שיודע להגן טוב ניצח 80% מהקרב.

מעבר לזה לכל דמות יש "כוח על" מצב מיוחד של טריגר שבו היא סופר חזקה, ואת המצב הזה כל אחד יכול להפעיל בלחיצה פשוטה על שני כפתורים, ולעשות מהפך בקרב.

ברור לי לגמרי, שהרוב המוחלט של הגיימרים חושב כמוך על SF4 שהוא SF5 בגרפיקה קצת יותר טובה.

זה משחק שרק שמתחילים לשחק בו מבינים כמה הוא לא סופר אף משחק בז'אנר כולל את SF4 או משחקי מכות אחרים.

כי אני לא יכול להעביר לך את התחושה שקפקום נתנו לך את כל הכלים להיות טוב במשחק, זו הרגשה שאתה תרגיש רק כאשר ייצא לך לשחק בו, ופתאום תראה שיש לך הרבה יותר חשק לשחק בו.

SF5 מקבל מונייטין רע אצל הקהל הרחב כי אין לו (כרגע) סינגל פלייר והרבה אנשים
לא יודעים את מה שכתבתי לך כאן. ביוני יהיה סינגל פלייר.

אני אוהב KI ממה שיצא לי לשחק וזה באמת לא "תחרות של קבוצה" החלום שלי
זה שSF5 היה קיים על האקסבוקס ONE ואמרתי את הרבה.

וברור שהייתי רוצה KI על הפס4.

יש הרבה שחקני PC רמאים לפחות הייתי יודע ששחקן ONE לא מרמה.

אבל לדעתי זו באמת לא מלחמת פלטפורמות,אחרי SF5 קשה לי לראות את עצמי
נותן זמן למשחק מכות אחר. כולל SF4 טקן, מורטאל קומבט או KI.

עטלפוני

New member
סיקרנת. יש לזה דמו בחנות ?

אחי לא משחק את הסגנון הזה אז אין לו את המשחק, ובטח לא אקנה בשביל הפעם בשבועיים שאני אצל ההורים.

לצערי הרב, לא. זו הטעות הכי גדולה של קפקום בעיני.

כי הנה גם כשגילית שהמשחק הוא כן בשבילך אתה לא יכול לנסות אותו בחינם ולהיווכח כמה זה נכון.

אני פשוט לא מבין למה קפקום השקיעו כל כך הרבה בנגישות של הגיימפלי אם הם לא נותנים לאף אחד לנסות את המשחק בחינם.

איך הם מצפים שאנשים יוכלו להרגיש שזה משחק שונה רק מזה שהם מסתכלים
עליו. אולי הם סמכו על המבקרים, אבל המבקרים רק מדגישים כמה אין סינגל פלייר וכאלה.

הם חייבים לתת איזה שבוע חינם עם המשחק לדעתי.
עכשיו היה מבצע על המשחק ב45$ דולר אבל זה לא מספיק, תראה מה בליזארד עושה עם overwatch הבטא שלו זה המשחק המלא.

בליזארד מביאה לך לנסות את המשחק המלא, כי הם בטוחים בעצמם ובאיכות המשחק שלהם, אם רק לקפקום היה את אותו ביטחון בSF5 דברים היו שונים.

על הצד החיובי, אני די מאמין שאתה תוכל למצוא את המשחק על המחשב בגרושים.
אם אפול על מבצע של מחיר זנות אגיד לך.

עטלפוני

New member
נכון, שכחתי שהוא למחשב גם

באסה שאין דמו. אבל האמת שהשיטה של ki ממש מוצלחת בעיני -
&nbsp
המשחק בסיס חינם לגמרי, כל שבוע אפשר לשחק דמות אחרת שהם קובעים. אם רוצים, קונים דמות ב 4 דולר למשחק קבוע, או לחלופין "עונה" של דמויות ב 19 דולר (כל עונה זה 8 דמויות, נכון לעכשיו אנחנו בעונה השלישית). כל עונה מוסיפה גם מצבי משחק ועוד שיפורים וגם אלה בחינם לגמרי לכולם. אין סיכוי שהייתי מהמר על המשחק הזה מראש, אבל הם הרוויחו ממני קרוב כ 50 דולר עד עכשיו ע"י השיטת מכירה הזו.

יכול להיות שזה באמת מודל התשלום הכי טוב למשחקי מכות היום.

ממה שהבנתי לKI יש 6 מליון שחקנים בגלל זה, שזה המון שחקנים.
דמות ב4 דולר, זה ממש גרושים, בעיקר כי גם ככה אנחנו משחקים עם דמות קבועה בסופו של דבר, ואחרי שאתה מתקבע על דמות אחרי כמה זמן, אתה כבר יודע על איזו דמות אתה תבזבז את ה4 דולר.

אני מניח שקפקום חשבו שסטריט פייטר 5 זה שם גדול מדי מכדי להפוך להיות free to play.

הנתונים האחרונים מראים שSF5 מכר 1.4 מליון עותקים, שזה מכבוד אחרי כל הרעש ששחקני הסינגל עשו.

עדיין לדעתי גרסת free to play רק עם ריו היתה יכולה לעשות למשחק רק טוב.

ואני זוכר שהיו אנשים כולל אני שחשבו שקוונטום ברייק

יוכל לדגדג את Uncharted 4, פחח כמה רחוק הייתי, אין בכלל מה להשוות למרות שקונטום ברייק גם מאוד יפה ואני מדבר בתור אחד שראה אותו על ONE והשתעשע קצת.

מכל מה שהמבקרים אומרים זה הולך להיות משחק שיגרום לנו להרגיש כאילו הPS4 שלנו הפך לPS4.5.

אני חושב שהאמת לגבי הגרפיקה נמצאת איפושהו באמצע. אני מוכן להתערב על מה שירצו שסוני נותנת לגרילה ונוטי דוג, ערכות פיתוח מתקדמות לפני כולם, אבל זה לא סותר את זה שסוני יודעת שנוטי דוג היא חברה שתשתמש הכי טוב בערכות הפיתוח החדשות.

בוא נגיד ככה, לדעתי נוטי דוג יכולה להוציא גרפיקה מטורפת עם ערכת פיתוח ישנה
שהמפתחים האחרים לא יצליחו להוציא גם בערכת פיתוח חדשה.

הם ליגה אחרת, אמרתי כבר שלדעתי רק סקוור ברמה שלהם, ורק האגף היפני אבל אני יודע שאתה לא מסכים איתי בזה
.

האמת שנוטי דוג הם מפתחי על עוד מהמגה דרייב, היה להם RPG עם עומק מטורף למגה דרייב.

אחד היתרונות הכי חזקים שלהם זה שהם פשוט כותבים חלקים נרחבים מהקוד שלהם בשפות שקרובות (יחסית) לשפת מכונה וזה כמובן מאפשר להם להוציא יותר מיץ מהקונסולות שהם מפתחים עליהן.

ואנחנו כמובן נהנהים מהתוצאות האלה.

Uncharted 4 יהיה ענק, אני כמעט בטוח שהוא לא יתקרב לthe last of us בעיני, אבל, זה כמו להתבאס שדדפול לא יתקרב בעיני למתים המהלכים או משהו כזה.

אתה אוהב לקרוא לUncharted סרט קיץ וזה באמת מה שהוא, בכל מקרה בעיני שקרן מי שיגיד שהוא יכול לראות את uncharted 4 ולא בא לו לקנות PS4 רק בשבילו.

קוונטום ברייק משחק נחמד למשל אבל לא שווה קנייה של ONE רק בשבילו.
uncharted 4 נראה שווה את זה, זה נראה מהמשחקים האלה שאם אתה אוהב גיימינג זה פדיחה והחמצה לא לשחק בזה.

evilplate

New member
קוואנטום ברייק אכזב בסופו של דבר

כן למרות שבדור הזה אנשים לא נחרדים מהספרה 7 כמו בעבר, אין דרך לסבן את זה, משחק מצופה מאוד שגומר עם 77 ממוצע זו אכזבה.
&nbsp
הכל עניין של ציפיות, כש Until Dawn מסיים על 8 זו הפתעה וכנראה הוא ממש טוב לז׳אנר הזה אחרת המבקרים היו קוטלים את האמא שלו כמשחק אימה טראשי עם קמפיין קצר ב 60$ מלאים, הוא פועל תחת תנאים בלתי אפשריים ויוצא מזה בכבוד.
&nbsp
קוואנטום ברייק משחק סופר מצופה בז׳אנר מיינסטרימי מאת חברה אהובה כמו רמדי, אי אפשר להכחיש שהוא התקבל בצורה מאכזבת גם ע״י המבקרים וגם ע״י הקהל, גם אם יש כמה שאוהבים אותו הוא לגמרי נשכח, אף אחד לא ידבר עליו בעתיד כאיזה היילייט של הדור, וכאחד המשחקים הגדולים ביותר של מייק השנה זה מאכזב.
&nbsp
לא יודע אם נוטי דוג משתמשת בערכות פיתוח אחרות, לסוני אין אינטרס לכך, הם ירצו שחברות צד ג׳ גם יצליחו לסחוט את הקונסולה שלהם ככה, גם רוב הצד א׳ שלה, זה פשוט לא קורה לרוב.
&nbsp
לנוטי דוג יש מסורת ארוכת שנים בעניין הזה, שהיא תמיד מדהימה את כולם טכנית, זה משהו שקורה עוד מימ הפס1 (זה הזיכרון האישי שלי מהם, לא הכרתי אותם לפני), זה לא שתמיד יש להם ערכות מתקדמות משל כולם, אבל הם כן מושכים את הכשרונות הכי גדולים בתעשייה , זה לא מפתיע, כמו שיש אוניברסיטה עם תדמית מסויימת שממשיכה למשוך את הכשרונות הכי גדולים ללמוד אצלה ככה גם נוטי דוג אני מאמין היא סוג של מוסד בתעשייה שבטח כל אומן או מתכנת מוכשר שואף להגיע לשם וככה הם מצליחים לשמור על העליונות שלהם כל השנים האלו.
&nbsp
זה ברור שלאנצ׳רטד לא יהיה את האימפקט הרגשי של TLOU, מדובר בסגנון שונה לגמרי, לכן זה באמת סוג של מלחמה אבודה כמו שאמרת כי גם אם אנצ׳רטד 4 משחק יותר טוב ברוב הדברים מ TLOU אנשים עדיין יציבו את TLOU מעליו.
&nbsp
האווירה, הסיפור כל הרגעים הרגשיים שהמשחק נתן להם יפצו על כל חסרון אחר שיש למשחק לעומת אנצ׳רטד 4, אין מה לעשות, אנחנו לא רובוטים אנליטיים שבוחנים משחקים ע״פ נוסחה מתמטית, ומשחק שנכנס למישהו עמוק בלב משאיר חותם עמוק יותר ממשחק שאולי טוב ממנו בכל צורה כמעט אבל לא מצליח ליצור רגש ברמה כזו.
&nbsp
עדיין ברור לי שהוא הולך להיות ענק, מי בכלל חייב להשוות? כל אחד בא למלא מטרה אחרת וכל אחד מצליח בגדול במה שמנסה לעשות.
&nbsp

אני יודע שנינטנדו בוודאות נותנת ערכות טובות יותר למפתחים שלה

זה מה שסיפרו חברות צד ג.' לדעתי גם סוני עושה את זה. ממה שאני רואה החברות הכי קרובות לסוני היום, זה קפקום, from software מפתחי הסולס, רוקאסטר סקוור, וכמובן אקטיביזן.

כל החברות האלה או שהן פיתחו אקסקלוסיבי לפס4 או שיש שמועות חזקות ביותר, שהן מפתחות בלעדי לפס4. (יש שמועות חזקות על רוקסטאר ואקטי)

אלה לדעתי מקבלים את אותו יחס של נוטי דוג, מסיבות ברורות :)

יכול להיות שאני טועה בגדול, אבל זו התחושה שלי, ובכל אופן זה לא גורע לרגע מהכישרון של נוטי דוג, כי קשה לי לחשוב על מפתחת שיכולה להתקרב אליה.

מדובר בחברה שמוציאה כל איזה 3 שנים, משחק AAA בערכי הפקה מטורפים.

זה עוד כישרון שחייב להתייחס אליו, ההספק של נוטי דוג.. כי רמדי צריכה איזה 6 שנים כדי להוציא משחק
ברמה של קוונטום ברייק נוטי דוג מוציאה משחקים יותר איכותים מרמדי כל 3 שנים.

אין ספק שרמדי השפיעה המון בתעשייה לדעתי מקס פיין השפיע המון בזמנו,ואפשר לדעתי לראות את ההשפעה שלו על כל המשחקים של נוטי דוג ורמדי
נשארו תותחים, אבל צריך להגיד את האמת, נוטי דוג עקפו אותם.

החב'רה של crisis אולי עושים את הגרפיקה הכי מרשימה טכנית אבל אין להם עיצוב אמנותי שמנצל את כל הגרפיקה הזו ויותר חשוב אין להם משחקים טובים מתחת לגרפיקה.

בכל מה שקשור לשוטרים בגוף שלישי אף אחד לא מתחרה בנוטי דוג אין פה ספק.
רוקסטאר אולי מנצחים אותם ברמת הסקאלה של המשחקים, אבל הם מוציאים
הרבה פחות משחקים מנוטי דוג, וזה לוקח להם המון זמן.

אני חושב שהבעיה של קוונטום ברייק זה שהוא משחק סולידי מאוד אבל הוא לא גורם לנו להגיד WOW בשום תחום. uncharted 4 הוא WOW בגרפיקה הוא WOW בset pieces
ויש שאומרים שהוא גם WOW עלילתי.

לuncharted 4 בהחלט לא יהיה את האימפקט הרגשי של TLOU אבל אני רואה אותי משחק אותו הרבה יותר פעמים ממה ששיחקתי את TLOU.

הוא יהיה פחות כבד ויהיה יותר זורם לשחק אותו כמה פעמים, ונראה שאפשר לשחק אותו גם בראמבו סטייל וגם בהתגנבות והוא כייפי בשניהם.

בקיצור אנחנו נהנה ממנו בטירוף לדעתי, רק בצורה שונה מTLOU.

evilplate

New member
אל תשכח גם שאנצ׳רטד 4 עבר קשיים רציניים בפיתוח

הראשים של הצוות התפוטרו, לא מעט אחרים שם גם עזבו בעקבותיהם, המשחק היה אמור לצאת ב 2015 בכלל והוא נדחה מספר פעמים ועדיין הם יצאו מהסאגה הזאת בכבוד.
&nbsp
יש לרמדי דרך ארוכה כדי להגיע לרמה של נוטי דוג, זה בעיקר הרמה של העלילה והכתיבה והפייסינג והגיון במשחקים האחרונים שלהם שלא מתקרבים ממש לשל נוטי דוג, אנחנו רואים גם בממוצעים וגם במכירות וגם באיך שהמשחקים שלהם משפיעים על התעשייה (למרות שלנצח יזכרו לרמדי את הבולט טיים בצדק, אבל כמה אפשר לדבר על מכניקה מימי הפס2?) שהם באטמוספרה אחרת.
&nbsp
רמדי אחלה חברה שלא תבין לא נכון, אבל זה כמו להשוות את ריאל מדריד לולנסיה מבחינת רמה, השפעה על התעשייה ויוקרה.
&nbsp
ומסכים איתך על קרייטק, חסר איזשהו טאצ׳ כלשהו כשאתה רואה את המשחקים שלהם, זה מרגיש קצת מנוכר וחסר נשמה, גם אם טכנית זה מאוד מרשים וקרוב יותר למראה של החיים האמיתיים מנוטי דוג, זה כמו שסרטים מסויימים נראים יותר טוב מהחיים האמיתיים במובן מסויים אם אתה מבין למה אני מתכוון.
&nbsp
אני גם בטוח שנהנה ממנו ברמות, אתה קונה אותו בהשקה?

אני קונה או ביום ההשקה או כמה ימים אחרי :ל

תלוי מתי אני מוצא דיסק באילת ולרוב אנחנו מקבלים כאן משחקים מבוקשים כאלה כמה ימים אחרי ההשקה.

בגדול אני מסכים איתך עם ההשוואה שנוטי דוג היא ריאל מדריד לעומת רמדי אבל עדיין אני חושב שהיו בקוונטום ברייק כמה דברים שהיו לרעתם של רמדי.

הם עבדו על האקסבוקס ONE שיש לו 50% פחות כוח (גרפי ) מהPS4 והם היו כבולים לחזון ה"TV" של מייקרוסופט מה שקצת פגע בפוטנציאל.

אני עדיין חושב שאני רואה את ההשפעה של מקס 1-2 על כל המשחקים של נוטי דוג
וגם על סדרת dead space זה מעבר לבולט טיים, הם ממש עשו שם סטנדרט לאיך מספרים סיפור דרך סביבות ואיך מעלים את רמת הקולנועית רמה מעל half life 1.
זה בעיני לעולם לא ישכח להם, אם תחזור למשחקים האלה אולי יהיה יותר קל להיזכר בזה.

בגדול אני מסכים איתך שיש הבדל תהומי ברמת הכתיבה. רמדי מרגישה כמו הפקה של נטפליקס מבחינה עלילתית, פעם זה הספיק לגיימרים.

אני רק מנסה להגיד שגם הם יכלו ללכת רחוק יותר אם הם היו מפתחים בלעדית לPS4 ולכן חייב לתת להם את הספק שהם יכלו להוציא משחק יותר מרשים ממה שיצא.

אני חושב שאני מבין למה אתה מתכוון שסרטים מסוימים נראים טוב יותר מהחיים האמיתים. האפקטים הממוחשבים המרהיבים של סרטי האקשן, הצילום המוקפד נראה לפעמים גדול מהחיים בהשוואה לתמונות שגרתיות של איזושהי צמחיה בחיים האמיתים.

קרייטיק לדעתי ניסו להיות ID software המודרנים. גם לID היו את כל הבעיות האלה
עם דום 3 וRAGE משחקים שכולם הפילו לסתות בהתחשב בזמנם ובפלטפורמה שלהם, אבל הגענו לעידן של להיות משחק חסר נשמה עם גרפיקה מרשימה, פשוט לא עושה לנו את זה יותר.

נוטי דוג אמרו בעצמם שההשפעה הכי גדולה עליהם זה צוות ICO אם תרצה אמצא את המקור. שהם מנסים לתת למשחקים שלהם את אותה השקעה בעיצוב האמנותי
שצוות ICO עשה.

ואפשר לראות אפילו שthe last of us ניסה טיפה לחקות את ICO בקשר בין אלי לג'ול גם אם נוטי דוג לקחו את זה לכיוון אחר לגמרי.

יש סיבה למה אפילו היפנים אוהבים את המשחקים של נוטי דוג, הם עפו על uncharted ועל THE LAST OF US במיוחד.

כי אצל נוטי דוג הכול מאוד אמריקאי ובו זמנית מאוד אוניברסלי.

evilplate

New member
מגניב! אז נשחק ביחד :)

למרות שרמדי עבדה על חומרה פחות חזקה עדיין המשחק שלהם נראה מצויין, גראפיקה זאת לא הבעיה שלו (על המחשב הוא כרגע המשחק הכי תובעני על הפלטפורמה, למרות שחלק מזה זה אולי פורט גרוע, אולי מאז שיפרו אותו אבל עדיין) למרות שהוא לא ממש ברמה של אנצ׳רטד 4 מהבחינה הזו, אבל כמה כבר כן? כרגע אף אחת.

לא יודע אם באמת כל הקטע של הסדרה קשור לחזון של מייק, אם כן אז אני מנחש שזה באמת הגביל.
&nbsp
אבל אתה יודע לא מתלוננים רק שהסדרת טלוויזיה לא משהו אלא שהמשחק רפטטיבי עם בעיות פייסינג וגיוון, לרמדי יש דרך עוד לעבור בקטע הזה.
&nbsp
דרך אגב ממתי הפקה של נטפליקס זה דבר גרוע חח, אתה מודע לזה שחלק מהסדרות הכי נחשבות היום הן הפקות של נטפליקס כן? :)
זאת רשת עשירה מאוד ואין לה בעיה להרים הפקות מושקעות עם שחקנים מוכרים (קווין ספייסי לא מספיק טוב?)
&nbsp
וכן ידוע לי שגם ברוס וגם ניל מתים על איקו, הוא היה ההשראה לקטעים ב TLOU שאתה מרים את אילי מעל מכשולים, הם רצו שתבנה קשר עם הדמות אבל בתכל׳ס רוב הקטעים הללו ב TLOU היו די בזבוז זמן למרות שבאיקו הם אכן יצרו חיבור בינך לבין הנסיכה, אולי בגלל האווירה המיסטית שהיתה שם, שהיא לא דיברה בכלל וזו היתה האינטרקציה היחידה שלך איתה, מה שב TLOU לא הרגיש הכי הכרחי.
&nbsp
אבל כן אני מבין למה אתה מתכוון.

חחח שמעתי שרוב הסדרות של נטפליקס זבל.

לי אמרו שרק ג'סיקה ג'ונס זו סדרה טובה שלהם. ואני יודע שהשירות של נטפליקס חרא מבחינת היצע, שהסרטים והסדרות שהם מציעים להזרמה הם סרטים זוג ז' אז שיערתי לעצמי שרוב הפקות התוכן המקוריות שלהן חרא

אוקיי קיבלתי את התיקון.אז נחזור להולמרק. ממה שאני הבנתי לרוב האנשים הבעיה עם קוונטום ברייק היא שרוב המשחק אתה בעיקר חוקר אזורים וקורא טקסטים ורואה את הסדרת טלוזיה ושיש מרווחים גדולים יחסית בין קרב אחד למשנהו.

אז כן זו בעיה של פיסינג וגיוון כמו שאמרת אבל אני לא זוכר בעיה כזו בשום משחק שלהם ששיחקתי, אז אני נותן להם את הספק שהסדרה לקחה מהם משאבים שפגעו
במשחק.

אי אפשר להוכיח את זה אתה יודע, זה הכול ספקולציות והשערות, מה שבטוח זה שרוב הסיכוים שהמשחק הבא שלהם יהיה לPS4 וגם לONE ואז נוכל להיות יותר חכמים לגביהם ולדעת אם קוונטום ברייק מסמן את ההידרדרות שלהם או לא.

כך או אחרת הם לא ברמה של נוטי דוג.

evilplate

New member
יש להם כמה סדרות נחשבות למדי

כמו נארקוס, כתום זה השחור החדש ובית הקלפים.
&nbsp
גם אם יש עונה טובה או פחות אלו עדיין סדרות מושקעות מאוד, הם בטח לא הולמרק, הם היום אחד מגופי התוכן המובילים :)
&nbsp

למעלה