אני יודע שנינטנדו בוודאות נותנת ערכות טובות יותר למפתחים שלה
זה מה שסיפרו חברות צד ג.' לדעתי גם סוני עושה את זה. ממה שאני רואה החברות הכי קרובות לסוני היום, זה קפקום, from software מפתחי הסולס, רוקאסטר סקוור, וכמובן אקטיביזן.
כל החברות האלה או שהן פיתחו אקסקלוסיבי לפס4 או שיש שמועות חזקות ביותר, שהן מפתחות בלעדי לפס4. (יש שמועות חזקות על רוקסטאר ואקטי)
אלה לדעתי מקבלים את אותו יחס של נוטי דוג, מסיבות ברורות
יכול להיות שאני טועה בגדול, אבל זו התחושה שלי, ובכל אופן זה לא גורע לרגע מהכישרון של נוטי דוג, כי קשה לי לחשוב על מפתחת שיכולה להתקרב אליה.
מדובר בחברה שמוציאה כל איזה 3 שנים, משחק AAA בערכי הפקה מטורפים.
זה עוד כישרון שחייב להתייחס אליו, ההספק של נוטי דוג.. כי רמדי צריכה איזה 6 שנים כדי להוציא משחק
ברמה של קוונטום ברייק נוטי דוג מוציאה משחקים יותר איכותים מרמדי כל 3 שנים.
אין ספק שרמדי השפיעה המון בתעשייה לדעתי מקס פיין השפיע המון בזמנו,ואפשר לדעתי לראות את ההשפעה שלו על כל המשחקים של נוטי דוג ורמדי
נשארו תותחים, אבל צריך להגיד את האמת, נוטי דוג עקפו אותם.
החב'רה של crisis אולי עושים את הגרפיקה הכי מרשימה טכנית אבל אין להם עיצוב אמנותי שמנצל את כל הגרפיקה הזו ויותר חשוב אין להם משחקים טובים מתחת לגרפיקה.
בכל מה שקשור לשוטרים בגוף שלישי אף אחד לא מתחרה בנוטי דוג אין פה ספק.
רוקסטאר אולי מנצחים אותם ברמת הסקאלה של המשחקים, אבל הם מוציאים
הרבה פחות משחקים מנוטי דוג, וזה לוקח להם המון זמן.
אני חושב שהבעיה של קוונטום ברייק זה שהוא משחק סולידי מאוד אבל הוא לא גורם לנו להגיד WOW בשום תחום. uncharted 4 הוא WOW בגרפיקה הוא WOW בset pieces
ויש שאומרים שהוא גם WOW עלילתי.
לuncharted 4 בהחלט לא יהיה את האימפקט הרגשי של TLOU אבל אני רואה אותי משחק אותו הרבה יותר פעמים ממה ששיחקתי את TLOU.
הוא יהיה פחות כבד ויהיה יותר זורם לשחק אותו כמה פעמים, ונראה שאפשר לשחק אותו גם בראמבו סטייל וגם בהתגנבות והוא כייפי בשניהם.
בקיצור אנחנו נהנה ממנו בטירוף לדעתי, רק בצורה שונה מTLOU.