בסדר אתה מדבר סובייקטיבית
מבחינתך מיט בוי הענתיקה עדיף מדברים חדשים כמו Alien או משחק שלקח כמה Goty לפני שנתיים כמו מורדור, אני לא אתווכח איתך, זכותך, אבל אני מנסה להראות לך שאובייקטיבית זה חודש די חרא עם מאמץ מינימלי מצד מייק.

את Xcom יש לי מלפני 100 שנה עוד בפלוס של הפס3, אז עכשיו הוא מגיע ל 360 בשעה טובה אחרי שכבר היה במבצעים מגוחכים של 5$, אני אמור למחוא להם כפיים על זה?

(וזה עדיין משחק 360, זה שהוואן מריץ אותו זה יפה ומגיע להם שאפו ענק על כך אבל עדיין זה לא שזה מגיע באמת לוואן, הוא עדיין ברזולוציה וביצועים של 360)

אף משחק עם ממוצע סביב ה 6 לא שווה פלוס או גולד, לא משנה AAA או לא, בגלל זה אני ממש לא אשבח את סוני אם יביאו לי את נאק או אפילו קילזון.

זה נראה ששחכת מה זה פלוס אה? נזכיר לך חודשים שבהם מקבלים משחקי AAA הכי גדולים וטובים בקושי שנה אחרי היציאה שלהם? זוכר את החודש שבו קיבלנו גם את ביושוק אינפיניט גם את DmC החדש וגם את Brothers, כולם הכי חדשים שיכולים להיות במסגרת השירות הזה, כולם עם ציונים מעולים וכו׳?

די נו זה חודש בדיחה מבחינת המאמץ של מייק, גם אם אתה ממש אוהב משחק מסויים מתוכו, אבל סבבה אני לא אשכנע אותך ואתה לא אותי, אז נפסיק לפני שנטחן מים יותר מדי