שרשור
ות

משחקי הגולד לחודש יוני.

לאקסבוקס וואן

Goat Simulator
The Crew

ל360 (ולOne )

Super Meat Boy
X-Com: Enemy Unknown

חודש ממש נחמד לדעתי. The Crew זה לא הסגנון שלי, אבל היה נחמד אם הייתי יכול להעביר עליו סיבובים במירוצים מדי פעם בחינם, ובטח שזה עדיף ממשחק המכניות צעצוע שקיבלנו בפלוס חודש שעבר :(

משחקי ה360 יותר מענינים לדעתי אפילו.

super meat boy היה אחד ממשחקי הדור הקודם בשבילי.
אני יודע שחילקו את זה גם בפס4 בפלוס, אבל מה אגיד? תודה אבל.. לא תודה.
בגרסת הפס4 לקחו את הפסקול המדהים של המשחק המקורי ושמו במקומו איזה סאונדטרק רוקיסטי גנרי, ממש מסריח.יצא כל החשק לשחק במשחק האגדי.

חגיגה לבעלי הONE אבל.
XCOM אני מעדיף על הויטה מאשר בקונסולות אבל עדיין משחק עם ים של תוכן.

לקבל משחק עם ממוצע (90 ) זה רע? (לדעתי מגיע לו 9.7)

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/super-meat-boy

אחת מיצירות המופת של הדור הקודם ב"ה" הידיעה" אני בטוח שהוא לא לכולם כי הוא גם אחד מהמשחקים הכי קשים שנוצרו מעולם, אבל אני לא חושב שהיו ב10 שנים האחרונות משחק באיכות שלו.
(בז'אנר שלו)

הסיבה היחידה שאני לא נוגע בPS4 זה כאמור שהרסו לו את הסאונדטרק, אני נשאר עם גרסת הPC/360 שלי.

תראה אחי, אם אתה תבוא ותגיד שזה לא חגיגה בגלל שזה לא משחק "AAA " אז זכותך, אבל אי אפשר להתנהג כאילו נתנו פה משחקים של 6.0 זה עוול למשחקים שחולקו.

זכותך, אבל אם מדברים על איכות נטו? אין קייס. אם היה לי ONE הייתי מסמן את זה תוך רגע.

evilplate

New member
זה משחק ענתיקה שאני בטוח שחילקו אותו בעבר בפלוס

בגרסה נורמלית וגם אם לא, זה בערך כמו לחגוג את זה שהביאו להם את גירס הראשון שיצא שנה אחרי ההשקה של ה 360, היי משחק של 90 לא?
&nbsp
עזוב נו, משחקים כאלו עתיקים כבר לא רלוונטים, הם היו מליון פעם בסיילים מגוחכים ומי שרצה לנסות כבר היה קונה, קשה לי להאמין שיש מישהו שממש חוגג את מיט בוי, מקסימום מישהו שהמשחק לא משך אותו בעבר יהיה מופתע לטובה ויהנה ממנו אחרי שינסה אותו לראשונה אבל לאמר שזה חודש חגיגה זה מוגזם.
&nbsp
אבל כל אחד והציפיות שלו.

מעניין אם היית מדבר ככה על הרימאסטר של GOW3

אם היה מחולק בפלוס, שהוא יצא באותה שנה שsuper meat boy יצא בה. להשוות את כמות השלבים ואורך החיים של סופר מיט בוי, לאורך החיים האפסי של gears 1, זה פשוט עוול לסופר מיט בוי ולתמורה שאנשים מקבלים כאן.

סופר מיט בוי, זה משחק שהראה לנינטנדו מאיפה הדג משתין בקטע של איך עושים משחק פלטפורמה 2D הוא אוכל בלי מלח כל משחק מריו דו מימדי מהעשור האחרון.

וגרסת הPS4 זו תועבה. הורידו את כל הפסקול של המשחק, שהוא היה חלק עצום מהחוויה שלו, בגלל שלא שיחקת אתה לא יודע כמה הוא טוב וכמה הוא חיוני.

היית אוהב את סרטי דיסני הישנים אם הייתי מחליף לך את הסאונדטרק/דיבוב שלהם? מהמר שלא, גם אם זה אותו סרט בדיוק.

אין לי בעיה עם זה שאנשים מקבלים חלחלה כל פעם שמשחק שהוא לא AAA מ2013 ומעלה מגיע לפלוס/גולד.

אבל כשמחלקים את אחד המשחקים הכי טובים בעשור האחרון, אני לא אשחק אותה שבעלי הONE נדפקו או שאני אסתיר את זה שאני מקנא בהם, והם חייבים לסמן את זה.

evilplate

New member
שוב הציפיות כנראה שונות

הרימאסטר של GOW3 לפס4 הוא יחסית חדש, ככה שלפחות מי שרוצה לשחק משחק אהוב ב 60 פריימים ובגראפיקה משופרת אז לפחות יש לו סיבה לחגוג, אבל מיט בוי? די נו, משחק עתיק שנמכר בגרושים מליון פעם וחולק גם בחינם (יש מצב שגם על הפס3 מתישהו אבל אין לי כח לבדוק), גם אם גרסת הפס4 נדפקה בגלל הסאונדטראק העיקר הרעיון שזה לא איזו פנינה נדירה.
&nbsp
חוץ מזה שגם חילקו אותו על הויטה (לא יודע אם שם הוא גם דפוק) אבל הרעיון ברור, משחק אינדי ענתיקה שכמעט כל בנאדם סביר שרצה לנסות כבר יצא לו לשחק בו במהלך השנים, ברצינות אתה מקנא בהם?
&nbsp
נשמע לי הזוי, זה בערך כמו שהם יקנאו בנו שקיבלנו את לימבו באיזה חודש, עוד משחק אינדי מצויין ועתיק.
&nbsp
חוץ מזה אנחנו גם קיבלנו את הרימאסטר של גרים פנדנגו שנחשב לקלאסיקה בז׳אנר שלו ולא ראיתי שהאינטרנט צוהל וזה אינדי יחסית חדש שהמון אנשים גם לא שיחקו כי הם בקושי נולדו אז, אבל פתאום חודש לא זוועתי במיוחד בוואן- ״וואו חודש מעולה איזו חגיגה״ (מצטט את גאף וגם אותך במידה)
&nbsp
זה חרא חודש למי שהיה עד לימים הטובים של הפלוס, אם זה המאבק של מייקרוסופט שמנסה לסגור קצת פיגור מסוני (כמו שאז סוני התאמצה עם הפלוס על הפס3 כשהיו בפיגור ורצו לשפר תדמית) אז הם עושים סכ״ה עבודה נוראית.
&nbsp
היה להם חודש אחד שבאמת היה ממש טוב וזה היה עם סאנסט אוברדרייב, חוץ מזה הגולד רחוק מלהרשים גם אם מנצח את הפלוס בנקודות.

מה לא הגיוני בזה? יש להם את אחד המשחקים הכי אהובים עלי.

מהדור הקודם.ולי? לי יש גרסה מסורסת שממש לא בא לי לשחק בא גם לא בעוד 100 שנה.

לטעמי אין בכלל מה להשוות את לימבו לסופר מיט בוי. סופר מיט בוי זו יצירת מופת שהדיחה את המלך בז'אנר שלה. (לפחות עד לרגע שורות אלה, נינטנדו לא הביאו פייט אמיתי ב2D )

אגב, סופר מיט בוי בחיים לא יצא לPS3.

אני הייתי חלק מהתקופה הטובה של הפלוס אני הרגשתי את התקופה הזו וברוב המוחלט של השרשורים אני מזדהה איתך, עם אורלי, עם מישהו 2 ועם כל מי שמאוכזב מהפלוס.

אבל בעיני אם אני מלכלך על החודש הזה של הגולד אז אני צבוע.
זה בדיוק כמו שהתלהבתי שהם קיבלו dead space 1 גם הוא היה אחד ממשחקי הדור בשבילי וסופר מיט בוי אצלי אפילו יותר גבוה בסולם.

אם אתה לא אוהב משחקי פלטפורמה סטיל ריימן, מריו, וכאלה אז אני יכול להבין.
זה לא סותר את זה, שמי שאוהב את הז'אנר לא יכל לקבל משחק יותר טוב.

ולטעמי האישי? מעולם לא היה משחק אינדי יותר טוב מסופר מיט בוי. כן, גם לא טרנזיסטור.

לימבו זה משחק "אמנותי ונחמד" "גרים פנדנגו" זה משחק קלאסיקה שאחרי שסיימת פעם פעמיים בחיים אין לך מה לשחק בו שוב.

סופר מיט בוי זה משחק הפלטפורמה אחד הטובים בהיסטוריה, סביר להניח ש90%
ממי שקנה אותו לא הצליח לסיים אותו עד היום ולא ראה רבע מהתוכן הגאוני שלו.

התגובה שלך רק מוכיחה לי כמה המשחק נפגע, בגלל שהוא לא היה זמין לפלטפורמות של סוני כשיצא, היום היה לו מעמד קלאסי לחלוטין.

רוב קהל ה360 לא ידע להעריך משחק כזה.

כשאני רוצה לשחק סופר מיט בוי אני פשוט פותח את המחשב שלי אם היה לי ONE והייתי יכול לשחק עם הסאונדטרק שאני אוהב, זו היתה אכבר חגיגה בשבילי.

סופר מיט בוי יותר טוב מכל משחק AAA שהם יכלו לחלק לONE בחודש הזה.

מישהו באמת מרגיש שאם הם היו מקבלים watch dogs נגיד החודש היה יותר טוב?

evilplate

New member
לימבו לא היה בקטע של משחק אומנותי

אתה מציג אותו כאילו זה Flower.
&nbsp
זה משחק פלטפורמה עם דגש על פאזלים והוא היה ממש אחלה, קניתי אותו במחיר מלא בזמנו.
&nbsp
נראה לי אתה מסתכל על זה לא אובייקטיבית שזה סבבה וזכותך, מבחינה סובייקטיבית אני יכול לאמר שגם החודש של גרים פנדנגו מדהים בגלל ש (נגיד) מבחינתי הוא קלאסיקה על זמנית ועכשיו אוכל לחוות אותו באיכות גבוהה יותר ואני חושב שהקייס שלי היה יותר טוב משלך.
&nbsp
אבל ברור שאובייקטיבית כשאני בא לבחון את הרמה של החודש של גרים פנדנגו הוא ביזיון לעומת חודש טוב באמת של הפלוס גם אם אני ממש אוהב אותו.
&nbsp
אפשר לאמר שגם פה מדובר בחודש עלוב גם אם מחלקים משחק אהוב עליך במיוחד, אם היו מחלקים אותו כמה חודשים אחרי היציאה אז אולי היה פה קייס טוב אבל הוא כל כך עתיק וכל מי שהיה לו קצת עניין בו בטח שיחק בו על ה 360, לאמר שזה יהיה צבוע מצדך להודות שמדובר בחודש חלש למרות שאתה מת על מיט בוי? נראה לי מוגזם, אפשר להודות שהמאמץ שהושקע מצד מייק בחודש הזה די מסכן גם אם אתה אוהב את מיט בוי.
&nbsp
ו WD די מעפן אבל כן זה היה מראה קצת יותר מאמץ מצידם, גם מורדור למשל או Alien האחרון הם יכלו לחלק בכיף, חסרים אחלה משחקים גדולים לחלק שיראו שהם באמת משקיעים בלקוחות שלהם?
&nbsp
מיט בוי זה פשוט מעליב לחלק בחינם ב 2016, גם מצד סוני (שלא אשמה שהגרסה דפוקה, המאמץ שלהם להביא אותו זהה למייק ואפילו רב יותר כי סגרו אותו מוקדם יותר) ובטח מצד מייק שהמשחק הזה קיים מליון שנה על ה 360.

אבל לדעתי סופר מיט בוי יותר טוב.

ואני הייתי שמח לקבל אותו על פני Alien (בגרסה טובה) או על פני מורדור
(שהוא אחד המשעממים)

ועזוב רגע את מיט בוי אוקיי, מה עם XCOM שנותן לך עשרות שעות של תוכן? נכון שהמשחק תחולק בפלוס של פעם, אבל לבעלי הPS4 אין אותו, הוא לא נמצא אצלנו.

אני הייתי מתלהב לקבל משחק של עשרות שעות גיימפלי משובח כמו XCOM החודש.

מייק אפילו נתנה זבלון כמו The Crew כדי להשתיק את אלה שמעדיפים משחק AAA/AA של ממוצע 60, על משחק אינדי/דור קודם של ממוצע 90.

זה חודש טוב שמדבר ל3 קהלים שונים לגמרי, בעיני הוא לא עלוב.

אתה רוצה לראות את הרמה של אפריל נשמרת אצל מייק בגלל זה אתה לא רואה שזה חודש מעולה, ביחס לסטנדרטים של מייק.

evilplate

New member
בסדר אתה מדבר סובייקטיבית

מבחינתך מיט בוי הענתיקה עדיף מדברים חדשים כמו Alien או משחק שלקח כמה Goty לפני שנתיים כמו מורדור, אני לא אתווכח איתך, זכותך, אבל אני מנסה להראות לך שאובייקטיבית זה חודש די חרא עם מאמץ מינימלי מצד מייק.
&nbsp
את Xcom יש לי מלפני 100 שנה עוד בפלוס של הפס3, אז עכשיו הוא מגיע ל 360 בשעה טובה אחרי שכבר היה במבצעים מגוחכים של 5$, אני אמור למחוא להם כפיים על זה?
&nbsp
(וזה עדיין משחק 360, זה שהוואן מריץ אותו זה יפה ומגיע להם שאפו ענק על כך אבל עדיין זה לא שזה מגיע באמת לוואן, הוא עדיין ברזולוציה וביצועים של 360)
&nbsp
אף משחק עם ממוצע סביב ה 6 לא שווה פלוס או גולד, לא משנה AAA או לא, בגלל זה אני ממש לא אשבח את סוני אם יביאו לי את נאק או אפילו קילזון.
&nbsp
זה נראה ששחכת מה זה פלוס אה? נזכיר לך חודשים שבהם מקבלים משחקי AAA הכי גדולים וטובים בקושי שנה אחרי היציאה שלהם? זוכר את החודש שבו קיבלנו גם את ביושוק אינפיניט גם את DmC החדש וגם את Brothers, כולם הכי חדשים שיכולים להיות במסגרת השירות הזה, כולם עם ציונים מעולים וכו׳?
&nbsp
די נו זה חודש בדיחה מבחינת המאמץ של מייק, גם אם אתה ממש אוהב משחק מסויים מתוכו, אבל סבבה אני לא אשכנע אותך ואתה לא אותי, אז נפסיק לפני שנטחן מים יותר מדי :)

ההבדל ביני לבינך שאני כבר חייב פלוס.

אני עדיין מתבאס כמוכם על הפלוס אבל אני כבר חייב פלוס בשביל האונליין אז אני מפנים שכל משחק שאני מקבל מהפלוס זה בונוס בניגוד אליך שהמשחקים החינמים הם עדיין הסיבה היחידה שאתה תשלם לפלוס.

בוא נגיד שהיה לי ONE במציאות אלטרנטיבית. ובשביל SF5 היה לי גולד, אז הייתי שמח שבגלל שאני גם ככה משלם על הגולד אז יש לי את סופר מיט בוי וXCOM מהנקודה הזו אני מדבר.

ברור שאם אני מאמץ את נקודת המבט שלך ושל אורלי וכל מי שמשלם לפלוס נטו בשביל המשחקים, כן אלה לא חודשים שהם אגדה.

evilplate

New member
למזלי נגמר לי הפלוס מלפני כמה חודשים ומאז

אני לא מוצא סיבה טובה להרשם :/

לפחות אני לא מרגיש פראייר עוד כל חודש.

לא אמרת שהמבצעים שווים לך את זה?

אני אישית חושב שאתה עושה בשכל מי שלא משחק אפילו משחק רשת אחד אין לו שום סיבה להירשם לפלוס לפי דעתי.

אתה אחד שלא פוסל כל משחק אינדי רק בגלל שהוא אינדי ואהבת הרבה אינדים אבל אפילו אתה יכול לקנות כל אינדי שמעניין אותך במחירים מצחיקים לעומת מה שהיית משלם כדי לקבל אותם בפלוס.

evilplate

New member
צברתי כבר מספיק בק לוג בזכות מבצעים

שחלקם קניתי עם הפלוס, כבר אין לי צורך בזה לעתיד הקרוב, קשה לי לחשוב עכשיו על מבצע כלשהו שאני ממש ארצה, לא משנה איזה משחק, האחרון שרציתי לאוסף היה Until Dawn ולשמחתי ניצלתי מבצע שלו לפני שהפלוס נגמר לי.
&nbsp
המשחק הבא שארצה במבצע זה ראטצ׳ט ואני בטח לא אעשה פלוס בשביל ההנחה שלו, עדיף לי לקנות אותו במחיר מבצע רגיל ולספוג את הקנס הקטן מאשר לזרוק 50$ מראש ולקוות שזה ישתלם לי.
&nbsp
וברור שאני לא פוסל אינדים, אתה יודע ששיחקתי בלא מעט כשהאחרון הוא Firewatch שקניתי במחיר מלא לא פחות, אבל בתכל׳ס גם פה אני לא מרגיש שעם הפלוס אני מקבל את האינדים שהכי אני חם עליהם, בוא נראה מתי Firewatch יגיע לשם, בטח ב 2020 :)
&nbsp
המשחק אינדי היחיד ששיחקתי ויחסית נהנתי ממנו היה המלחמת עולם הראשונה של יובי, לא שהיה מדהים במיוחד אבל מספיק טוב כדי שיהיה שווה משחק בפלוס, מה שאני לא יכול לאמר על רוב הדברים שהם הביאו שם מבחינתי.
&nbsp
(חוץ מטרנזיסטור שלא הספקתי לתת לו צ׳אנס)

בטח איזה בקלוג מטורף היה לי אם היה לי פלוס אמריקאי חחח.

כאילו בגלל קניות במבצעים וכאלה, תחשוב במחירים ישראלים יש לי בקלוג היסטרי.
אני שמח שלפחות יש לך את המשחקים שאתה ממש רוצה כמו UD יש לי הרגשה שאתה יכול לחיות בלי ראטצ'ט עוד הרבה זמן.

במיוחד שאתה כבר צריך להגיע לזאב ולראות שTT יכולים להמם לך את המוח.
אמן firewatch יגיע לפלוס!

אני חייב להודות שבגלל הפלוס אני לא קונה שום אינדי שמעניין אותי כי אני די בטוח שרוב משחקי האינדי יגיעו במקודם או במאוחר.
נגד בא לי לנסות את יומו של הטנטקל אבל אני מחכה.
firewatch? בטח סוף 2017 חח.

עטלפוני

New member
מעולם לא שיחקתי במשחק הזה

זה שהמשחק ענתיקה לא אומר שהוא לא טוב או לא רלוונטי, או שאין לו קהל שישמח לשחק בו.
&nbsp
ברור שכשמחלקים משחק כמו "סאנסט" אז זה יותר סקסי לספר, כמו שסביר שהמשחק של החודש זה the crew מבחינת סיקור, אבל זה נחמד שיש מכל הדברים.
&nbsp
אני לא חושב שמישהו באמת מצפה לקבל חודש שכל ארבעת המשחקים לוואן בול לטעמו, מספיק שכל אחד מוצא משחק שהוא לא רכש, ושמעניין אותו וזה כבר טוב.

evilplate

New member
זה עדיין לא מצביע על כך שהשירות ברמה גבוהה מצטער

כן בדיוק בגלל הקטע הזה שאין מספיק דברים ״סקסיים״ לדבר עליהם בהקשר לשירות הזה.
&nbsp
על זה אני מדבר, מיט בוי מלפני 100 שנה- לא סקסי, מצביע על מאמץ מסכן מצד מייק.

עטלפוני

New member
אם מה שמעניין אותך זה רק משחקי AAA חינמים

אז כן, זה שירות בינוני.
&nbsp
אני לא רואה מה רע בלהציע את מיט בוי כאחד מארבעת המשחקי חינם לוואן. זה היה יותר "סקסי" אולי אם הם היו אומרים בהגדרה שאחד ממשחקי הגולד כל חודש הוא "קלאסיקה מהעבר" ?
&nbsp
יש לך משחק 360 ישן אבל טוב, משחק פעולה גדול, משחק נישתי ומשחק AAA מכוניות - אי אפשר לומר שזה לא חודש מגוון. תנסה להפריד בין מה שאתה מחפש לבין מה שהם מציעים. אישית לא אכפת לי מהסימולטור עיזים (אני לא מאמין שאני כותב את זה) או מהמשחק מכוניות, אבל ראיתי שדווקא אחרים כן שמחו על שניהם.
&nbsp
מבחינתי שירות ברמה גבוהה זה גיוון, לא אכפת לי אם חודש ספציפי יהיה רק משחקי ספורט שאני ממש לא אוהב ולא אכפת לי מהם, וחודש אחר יהיה ממוקד אינדי וחודש אחר רק AAA, כל עוד יש גיוון, זה טוב ומעניין לי.

evilplate

New member
כנראה בגלל שלא היה לך פלוס אתה לא מבין

מה שמעניין אותי זה שהמשחק יהיה יחסית טוב ורלוונטי, זאת אומרת שיהיה יחסית חדש בין שנה לשנתיים אחרי היציאה.

זה לא קשור למיתוג, אני לא רוצה שנגיע בכלל למצב של קלאסיקה מהעבר עם השירותים האלו, את הקלאסיקה הם היו צריכים לתת בזמן הווה יחסית כדי שלא תהפך בכלל ל״מהעבר״.

סימולטור עזים זה זבל, ה Crew על הנייר נשמע טוב (משחק מירוצים כמעט AAA שכזה) אם לא היינו יודעים שהוא זבל ומיט בוי זו ענתיקה שכל מי שהיה מעוניין בה ברמה מינימלית כלשהי כבר יצא לו לשחק, ואם לא (כמוך) זה אומר שהוא לא באמת היה מעוניין במשחק הזה יותר מדי.

אז אולי אתה תשחק במיט בוי ותופתע לטובה, מגניב, זה אומר שהשירות טוב? יכלת לשחק במיט בוי ולהיות מופתע לטובה גם לפני 3 שנים אם היו מנסים לתת אותו יחסית בזמן כשהשירות הושק (וגם אז הוא היה יחסית לא רלוונטי אבל לפחות זו לא היתה יריקה בפרצוף כמו להביא אותו ב 2016)

למעלה