אם מישהו מ2016 היה אומר לנו את זה ב2012
היינו צוחקים לו בפנים. וזה במיוחד מדהים הרי רוב האנשים שבחרו ONE על פני PS4 בחרו אותו בין השאר בגלל היילו 5 ואי אפשר לייחס את הירידה בפופלאריות לזה שבאנג'י לא מפתחת- כי רוב הקהל של היילו לא מיודע כמונו ולא יודע את הדברים האלה, וגם אם הם יודעים, מעניין להם את התחת.
הם לא מתעניינים באנשים שמאחורי המשחקים.
אני שמח מאוד שזה המצב כי אני רוצה עוד uncharted, לא איכפת לי אם תהיה דמות שונה, לא איכפת לי אם זו נוטי דוג או לא (רק שיפקחו על הפיתוח)
אני רוצה עוד משחק בגרפיקה של Uncharted 4. יש לי הרגשה שנקבל משחקי Uncharted 5 פיראטי, משהו שטיפה מזכיר את AC4 אבל נראה אם זו רק תאוריה שלי, או שזה יקרה.משחק שמתרחש במאות הקודמות ולאו דווקא בזמן שלנו.
אני חושב שמאז the last of us נוטי דוג הפכו למותג והוכיחו לכולם שהם עצמם זה המותג, לאו דווקא הסדרות שהן מפתחים, וכן כל משחק שהם יפתחו עכשיו יהיה הצלחה מסחררת רק בגללם.
אני שמח שאנחנו חיים בעידן שUncharted הוא שם גדול יותר מהיילו, זה רק ידרבן את סוני להשקיע עוד ועוד בstory driven experiences"
לא מבין את כל ההזוים האלה שאומרים שסוני צריכה שיהיה לה סדרות שמתמקדות בגיימפלי כמו נינטנדו, לא תודה, כשאני ארצה חוויות של נינטנדו אני אקנה לי NX.
שסוני תמשיך לזקק לעדן ולשכלל את מה שהם טובים, שזה משחקים קולנועים.
ושתמשיך לתת כסף ודלק לקוג'ימה לעשות משחקים כאלה גם כן.