שרשור
ות

evilplate

New member
צודק...

אבל זה קאמיה מפלטניום שירד עליו, לא יודע אם הוא אחראי לשתפ״ים הזולים האלו, אם כן אז גם פה אתה צודק, בכללי אין תירוצים, אולי זה טוב לעסקים אבל זה מכתים את השם שלהם, נוטי דוג למשל בחיים לא היו מסכימים לזה.

קאמיה שיחק ברובטריקים והתלהב :)

לפחות אני זוכר שראיתי אותו משחק בזה, אני בטוח שאם היה מספיק חשוב לו הוא היה הופך שולחנות כדי שצבי הנינג'יה ייצא משחק סביר.

הבנתי שהCEO של פלטיניום עף, עכשיו ברור לי למה עם משחק כמו סטאר פוקס
והצבי נינג'ה האלה.

בכל מקרה, בשבילי/בשבילנו קאמיה הוא הפנים של פלטיניום. אני מחזיק מפלטיניום בעיקר בגללו.

אם הוא לא מנע את זה אז אין לו כבוד.

וכן נוטי דוג ממה שאני יודע לא רוצים שסוני בנד יתקרבו למותג הUncharted אחרי מה שקרה עם המשחק ויטה.

(זה לפחות מה שאומרים)

evilplate

New member
לא יודע אם יש לו כח שם

סביר להניח שכן שהרי הוא אולי השם הכי גדול שם ואחד מהאגדות של קאפקום.
&nbsp
ולא יודע עד כמה נוטי דוג יוכלו להשפיע על האיכות של משחקי אנצ׳רטד בעתיד, אבל מה שבטוח זה שהם בחיים לא היו מוציאים cash in עלוב וזול כמו שפלטניום עושים עבור אף אחד, אולי אתה יכול להכתים מותג של נוטי דוג כמו שעשו לקראש באנדיקוט אחרי שנמכר אבל אתה לא תוכל להכתים את נוטי דוג עצמה, כל דבר שהשם שלהם יהיה מודבק עליו כמפתחים יהיה מושקע ופרויקט רציני, גם אם תיאורתית יצאו להם אכזבות פה ושם.

ניל דרוקמן אמר שאם יפותח עוד משחק uncharted.

הם הולכים לפקח על כל שלב בו, מאמין להם :)

evilplate

New member
שמע אני זוכר כל מני משחקים ״בפיקוח״

כמו המטרויד הזה שנעשה ע״י המפתח של נינג׳ה גאיידן שהיה בפיקוח נינטנדו, ראינו מה יצא מזה.
&nbsp
הם יכולים אולי להביא הדרכה וקווים כלליים אבל קשה לי להאמין שהם יוכלו להבטיח שיהיה איכותי כמו המשחקים שהם יצרו בסדרה.

חחחחחח אוי אל תזכיר את המטראויד הזה

עדיין יש לי סיוטים מהטריילר של זה, עם הכושי ששואל איתך "ריממבר מי?"
(וכן אני זוכר אותו הפוסט הזה הוא הוכחה)

אתה צודק אין לנו ערבות למשחק uncharted טוב בידים אחרות, היחידים בעיני שיכולים להוציא משחק Uncharted חביב חוץ מנוטי דוג זה crystal dynamics
(מפתחי טומב ריידר)

אבל קשה לי להאמין שסקוור יסכימו לפרויקט כזה, למרות שהם וסוני חברות מאוד קרובות.

Uncharted4 מוכר מעל 2.7M ללקוחות Halo 5 מכר 3M

בואו נזכיר שuncharted 4 זמין לרכישה לרוב האנשים, רק שבועיים בערך? כן?
halo 5 זמין מהשנה שעברה לקהל האקסבוקס שהמשחקים שהם הכי אוהבים זה שוטר מגוף ראשון.
r
קצת מתמטיקה.
תוך שבועיים יותר מ6% מבעלי הps4 קנו את Uncharted 4.
מאז 2015 היילו נקנה רק על ידי 14% מבעלי הONE.

uncharted 4 משחק כל כך טוב, שמגיע לו ש90% מבעלי הPS4 ישחקו בו.

evilplate

New member
אנצ׳רטד רשמית מותג גדול יותר מהיילו

מי היה מאמין בדור הקודם שנאמר את זה?
&nbsp
ברור שהוא יפרק את המכירות של היילו האחרון, יש סיכוי טוב שהוא כבר עבר אותו מאז (הנתון של ה 2.7 נכון עד ל 16 במאי) וגם אם לא, זה ממש עניין של זמן, אין מה להשוות בין הפתיחות של שני המשחקים.
&nbsp
הוא גם המשחק עם הפתיחה הכי גדולה בסדרה רוב הסיכויים, למרות שאנצ׳רטד 3 שלח לחנויות יותר בזמנו (צריך לזכור שהבסיס משתמשים היה יותר גדול על הפס3 כשאנצ׳רטד 3 יצא) רוב הסיכויים שהוא לא מכר יותר אבל אין נתונים ברורים בנושא, רק יודעים לפי הטבלאות באירופה שאנצ׳רטד 4 חיסל את אנצ׳רטד 3 בשבוע הפתיחה (מכר 66% יותר בבריטניה ו 100% בספרד, סביר להניח שזה נכון באופן כללי לכל הטריטוריות אבל נחכה ל NPD)

אם מישהו מ2016 היה אומר לנו את זה ב2012

היינו צוחקים לו בפנים. וזה במיוחד מדהים הרי רוב האנשים שבחרו ONE על פני PS4 בחרו אותו בין השאר בגלל היילו 5 ואי אפשר לייחס את הירידה בפופלאריות לזה שבאנג'י לא מפתחת- כי רוב הקהל של היילו לא מיודע כמונו ולא יודע את הדברים האלה, וגם אם הם יודעים, מעניין להם את התחת.

הם לא מתעניינים באנשים שמאחורי המשחקים.

אני שמח מאוד שזה המצב כי אני רוצה עוד uncharted, לא איכפת לי אם תהיה דמות שונה, לא איכפת לי אם זו נוטי דוג או לא (רק שיפקחו על הפיתוח)

אני רוצה עוד משחק בגרפיקה של Uncharted 4. יש לי הרגשה שנקבל משחקי Uncharted 5 פיראטי, משהו שטיפה מזכיר את AC4 אבל נראה אם זו רק תאוריה שלי, או שזה יקרה.משחק שמתרחש במאות הקודמות ולאו דווקא בזמן שלנו.

אני חושב שמאז the last of us נוטי דוג הפכו למותג והוכיחו לכולם שהם עצמם זה המותג, לאו דווקא הסדרות שהן מפתחים, וכן כל משחק שהם יפתחו עכשיו יהיה הצלחה מסחררת רק בגללם.

אני שמח שאנחנו חיים בעידן שUncharted הוא שם גדול יותר מהיילו, זה רק ידרבן את סוני להשקיע עוד ועוד בstory driven experiences"

לא מבין את כל ההזוים האלה שאומרים שסוני צריכה שיהיה לה סדרות שמתמקדות בגיימפלי כמו נינטנדו, לא תודה, כשאני ארצה חוויות של נינטנדו אני אקנה לי NX.

שסוני תמשיך לזקק לעדן ולשכלל את מה שהם טובים, שזה משחקים קולנועים.
ושתמשיך לתת כסף ודלק לקוג'ימה לעשות משחקים כאלה גם כן.

evilplate

New member
אני מאוד שמח לחיות בעידן שבו משחק פעולה סינמטי מוכר יותר

משוטר מפורסם. :)
&nbsp
מצד שני העולמות הפתוחים מוחצים את כולם :/

:( אנחנו אשמים קנינו watch dogs בהשקה ו...

והמכשף 3 בהשקה, ואיינפימוס בהשקה ו.. תזכיר לי איזה משחק עולם פתוח גדול לא קנינו בהשקה?
דאמט.

evilplate

New member
חחח יש בזה משהו

אבל מה אפשר לעשות שזה כל מה שיש כמעט בשוק!?
&nbsp
אני מצטער על 2/3 מהקניות האלו, אצלך זה בכלל 3/3 :)

לפחות יש לנו את ב'טסדה אחי.

בט'סדה אמנם חורשת גם כן על עולם פתוח עם המשחקים שהיא עצמה מפתחת.
אבל בתור מפיצה? היא פשוט היחידה שמאמינה במשחקים לינארים ומשקיעה בהם.
אם זה דרך הIP של iD software או dishonored 2

אם הם באמת מפתחים את 2 the evil within וידאגו שהוא ירוץ נורמלי וירגיש כמו משחק מתפקד אז זו בכלל תהיה חגיגה גדולה :)

evilplate

New member
גם יש לנו את סקוור והמשחקים שלה

כמו היטמן ודאוס אקס, פה ושם יש נקודת אור :)

עטלפוני

New member
שאלת צד, מאיפה המידע על מה "קהל האקס בוקס מאוד אוהב" ?

מה זה אומר בכלל ? מה "קהל הפס4" מאוד אוהב ומאיפה מגיעה החלוקה המוזרה הזו.
&nbsp
היילו זה המשחק שוטר גוף ראשון היחידי לאקס בוקס בלעדי, גירס/סאנסט/qb זה גוף שלישי, פורזה זה מכוניות, השאר זה פלטפורמה וקהל ה cod נדד ל ps.

מה? קהל הCOD ממש לא נדד לPS .

COD עדיין מוכר הכי טוב על האקסבוקס One למרות הדומינטיות של הPS4 בשוק ולמרות הדילים של סוני ואקטי ולמרות שלפחות אנשים יש וואן.

דסטני מכר/מוכר בצורה מדהימה על הONE.

תמיד היה קהל לCOD על שתי הפלטפורמות זה המשחק הכי מיינסטרימי שיש היום אחרי GTA, אבל יש יותר אנשים שמשחקים COD על ONE.

אתה מדבר כאילו זה איזו קללה או השמצה להגיד על קהל הONE
שהוא ברובו אוהב הכי הרבה משחקי אקשן מגוף ראשון.

היילו בנה את מותג האקסבוקס.
COD בנה את ההצלחה של ה360.

והמגמות האלה ממשיכות עם הONE היילו 5 היה חלק מכריע בהחלטה של אנשים אם לבחור PS4 או ONE.

באותה מידה אני יכול להגיד שקהל הPS4 אוהב בכללי.
משחקי אקשן עם דגש סינימטי עלילתי.

ברור לי שזה לא נכון, לגבי כל הקהל של הPS4 מדובר ב40 מליון איש, אבל המכירות של uncharted 4 פלוס המכירות של TLOU מהדור הקודם פלוס ההתלהבות מהוריזון
פלוס זה שאנשים מחכים בלי סוף לGOW4.

כל זה מראה שקהל הPS4 ברובו מורכב מאנשים שמחפשים משחקים בסגנון של uncharted 4, ומשחקים בסגנון הזה.

זה שאתה כבן אדם, הטעם שלך שונה מהטעם של רוב בעלי הONE זה משהו אחר.
טומב ריידר וסאנסט הוכיחו במכירות שלהם שקהל הXBOX לא מחפש משחקים כאלה.

ורק לראיה, R@C הצלחה מטאורית על הPS4
סאנסט אוברדרייב, כישלון מוחץ.
קוונטום ברייק אפילו לא הגיע לראש הטבלה בחודש הבכורה.שלו, זה מראה בדיוק
שבעלי הONE לא שמים על משחקים כאלה ברובם.
ברור שאם קוונטום ברייק היה בלעדי לPS4 הוא היה בראש הטבלה, לפחות במקום השני. כי שם יש את הקהל שמחפש משחקים בסגנון שלו.

עטלפוני

New member
לא קללה או השמצה חלילה, לכל ז'אנר יש מקום

ולכל ז'אנר יש משחקים גרועים וטובים, סתם משונה לי החלוקה לקונסולות. הדבר היחידי שחשבתי זה שיש יותר חובבי משחקים יפנים לפס4, כי משוחררים אליו יותר משחקים כאלה.
&nbsp
הסיבה שזה הפליא אותי זה שבפועל שוחרר רק משחק שוטר גוף ראשון אחד בשנתיים וחצי שהוואן קיים, וזה היילו 5 (אפשר לכלול אולי גם את טיטאנפול) לעומת כמות גבוהה יותר של סגנונות אחרים. אני מודה שאני פחות בקיא במה הלך, אבל ממה שאני קורא גירס לא פחות מצליח מהילו ונחשבת סדרת דגל באקס בוקס 360, לא ?
&nbsp
אתה בטוח לגבי cod ? זכרתי שהוא מכר יותר בכותר האחרון שלו על הפס4.

מספיק להסתכל בNPD כל חודש. כדי לראות שCOD

מוכר הכי טוב על הONE. כל חודש. את המשחקים היפנים הייתי מכניס באופן כללי לקטגוריה של

"משחקים סינימטים" רובם משחקים עם דגש עלילתי חזק, המון סרטונים לא אינטרקטיבים, היפנים למשל מאוד אהבו את Uncharted 4 והוא קיבל שם ציון של 39/40

(מקביל לציון 9.9 אצלנו)

גירס היה להיט על ה360 אבל זה כלום וכאפס לעומת ההצלחה חסרת התקדים שסדרת COD מצאה על ה360 החל מהמשחק הרביעי,ה360 היתה גם עם מערכת אונליין הרבה יותר מתקדמת וטובה ככה שהוא הפך לבית האולטימטיבי לסגנון שוטרים הזה.

גם אם תוציא איזשהו נתון שאחד ממשחקי COD מכר יותר טוב על הPS4
אני עדיין אוכל להראות שהAttach rate של המשחקים גדול יותר על הONE מאשר על הפס4.

כלומר שבאחוזים מספר יותר גדול של בעלי ONE קנו משחקי COD מאשר בעלי הPS4,גם אם נמצא חריגה לזה באיזה כותר אחרון או לא.

והנה בעצמך אתה כולל את Titanfall, אם יש סיבה שEA השתכנעה לבלעדיות היא שגם היא האמינה שבגלל שקהל הONE הוא ברובו אוהב שוטרים כאלה, הם יאמצו את המשחק, ולכן היא יכלה להחליק את זה שהוא לא מגיע לPS4.

מייק שיחררה אולי רק שוטר בלעדי אחד, כי היא לא כזו מפיצה גדולה של משחקים.
ובכללי היא משקיעה פחות בבלעדיים ממה שסוני משקיעה.

והסיבה שהיא עשתה דילים כמו סאנסט אוברדרייב זה לא בגלל שהקהל שלה רצה משחקים כאלה, זה בגלל שהיא קיוותה לגוון את הליינאפ, ושהוא ימשוך אנשים שעדיין מתלבטים בין PS4/ONE ו/או אנשם שכבר יש להם PS4 ומחפשים עוד משחקים.

בקיצור גם אם זה נכוון שCOD האחרון מכר יותר על הPS4 אני עדיין יכול להוכיח בצורה נחרצת בכל מיני דרכים שהסדרה פופלארית יותר על הONE.

הData לא משקר. קוונטום ברייק הגיע למקום 7 בחודש הבכורה שלו והפסיד לR@C
וזה עוד כשיש למשחק "עזרה" מבעלי הPC. תאר לך כמה נמוך הוא היה בטבלה בלי העזרה שלהם?

עטלפוני

New member
תוכנית התאימות אחורה לוואן חגגה השבוע את משחק ה 200

בשלושת החודשים הראשונים לתוכנית שוחררו משחקים מרוכז לקראת סוף חודש ,ולמי שרכש אותם הם פשוט הופיעו ברשימת משחקים להורדה. מהחודש הרביעי הם עברו למודל של "ברגע שמשחק מוכן, משחררים אותו". יש בממוצע 3-6 משחקים נוספים בשבוע.
&nbsp
כל הסימנים מראים שכמות גדולה של משחקי aaa מצופים יוכרזו כתאימות אחורה ב e3, מעניין לראות מה יצטרף.
&nbsp
מי שמתעניין יש רשימה מתעדכנת באתר הזה
&nbsp
https://majornelson.com/blog/xbox-one-backward-compatibility/

רוקסטאר לא תוציא משחק חדש עד אפריל 2017 :(

ברוקסטאר הבטיחו לנו שיחשפו בקרוב משחקים חדשים מהם (כנראה בE3?)
אבל עכשיו הם מפילים את המכה, אף אחד מהמשחקים החדשים של רוקסטאר לא יגיע לפני אפריל 2017. ואפריל 2017 זה הכי מוקדם שהמשחקים האלה יכולים להגיע, אז צפו לעוד ועוד דחיות ויש לנו המתנה ארוכה!

אני לפחות מת לראות איזה מהמשחקים של רוקסטאר יתגלה כאקסקלוסיבי לPS4 :)

היי אני אשמח למשחק טניס שולחן מהם לVRֱ!
http://www.gamespot.com/articles/no-new-rockstar-game-until-april-2017-at-the-earli/1100-6439949/

למעלה