שרשור
ות

evilplate

New member
שיהיה

רק לא ברור לי איך אפשר להשוות בין רמת ההפקה של FW למשחקון הזה שאתה מסתובב בתוך בית וחוקר דברים.
&nbsp
אני לא יודע כמה הוא עלה אבל גם אם הוא הושק במחיר דומה ל FW זה ברור שהוא תומחר מעל מה שמגיע לו בניגוד ל FW (לא שאני חושב שמגיע להם מחיר מלא עם איך שגרסת הפס4 רצה אבל זה כן משחק מושקע יחסית)
&nbsp
שלא לדבר על זה ש GH הוא אחד המשחקים השנואים ביותר על קהל השחקנים, הוא בדיוק הדבר הזה שתיארת כאינדי פלצני אומנותי, למרות שהמבקרים אהבו, אבל זה כבר סובייקטיבי ולא נערב את זה, רק אומר למה מבחינתי האישית המשחק הזה לא בשורה גדולה במיוחד.

ומה עם NBA2K16 עם ממוצע 87 ?

לא הייתי קונה NBA2K16 אבל תן לי אותו בחינם? ואני לוקח אותו בסבבה. יש לו סינגל פלייר מושקע וגרפיקה יפה, אני מרוצה.

בנוגע לgrow home, אני בוחר להאמין למבקרים וניל דרוקמן ו"יורוגיימר" ש gone home זה משחק טוב למי שאוהב סיפורים במשחקים שלו.

הרבה פעמים שחקנים מלכלכים על משחקים טובים כי המשחק לא היה מה שהם חיפשו וציפו לו.

אני לא הייתי קונה grow home, אבל אני בכייף אעביר עליו את 3 וחצי השעות שלו ואתן לו צאנס ואני בטח אהנה ממנו יותר ממשחקי האינדי האחרים שחולקו.
(חוץ מטרנזיסטור שכבר היה לי כשחולק)

evilplate

New member
על NBA אני כמובן לא מדבר

אבל המשחקון הקטן הזה שאתה מסתובב בו בתוך בית כל המשחק, שנגמר תוך שעתיים וכבר נחשב לענתיקה על ה PC זו בשורה כזו גדולה?
&nbsp
יכול להיות שתהנה ממנו והכל אבל זה לא המשחק שמסמל לדעתי את החזרה למסלול של הפלוס, NBA אבל זה יפה, למרות שמדובר בספורט וזה לא מדבר אלי אני יכול להכיר בכך שזה משחק מכובד לתת.

אני מסכים איתך בהחלט שזה לא חודש שעושה חשק לחדש פלוס אבל.

תאר לך שהפלוס שלך עוד היה בתוקף באמת היית מתבאס כל כך מהמשחקים האלה?
הפלוס לא חזר לגדולתו אני מסכים איתך ללא עוררין בקטע הזה, אבל אני כן רואה מגמת שיפור.

tropico 5 - אולי לא משחק שידבר לרוב שחקני הקונסולות כי אנחנו לא שחקנים גדולים של סימולצית בנייה, אבל לפחות יש לו ערכי הפקה גבוהים, וזה משחק אהוב על קהילת הPC והפורט שלו לPS4 נחשב טוב למדי.

אנחנו קיבלנו אותו בפלוס חודש לפני שהוא יצא לאקסבוקס וואן.
אפילו זומבי U שקיבלנו באפריל בעיני זו מגמת שיפור על כל מה שהיה בשנתיים האלה.

נכון זה לא משחק גדול, אבל הוא לפחות סוג של AA והוא קצת יותר מיינסטרימי מהאינדים.

אישית גבר, אני חושב שמהיום סוני תתן רק (או לפחות בעיקר) משחקים שיכולים לגרום לנו לחדש את הפלוס שוב ושוב בשביל האונליין.

בגלל זה NBA הגיוני לדעתי. ובגלל זה אני חושב שמשחקי AAA יכולים עדיין להגיע, אבל רק אם הם יכולים לגרום לנו לחדש את הפלוס.

evilplate

New member
נחיה ונראה

אגב זומבי U רחוק מ AA לטעמי, אתה באמת חושב שהוא קרוב לרמה של וולפנשטיין ו TEW?
&nbsp
לא, זומבי U הוא AA על הדור הקודם אולי (על הווי-יו) אבל על הפס4 זה לא יותר מ A, תראה למשל את המשחק אימה אינדי שסוני חילקה לנו בפלוס בימים הראשונים של הפס4 Outlast, הוא נראה יותר טוב מזומבי-יו, וגם לו לא היית קורא AA אז בטח לא לזומבי.
&nbsp

תכלס a זו ההגדרה הנכונה שלו.

אבל הוא עדיין משחק עם סקאלה יותר גדולה מoutlast ויש בו יותר גיוון בקרבות. שילוב של נשקים קרים וחמים והוא פחות חוזר על עצמו. שלא לדבר על זה שזומבי u מגיע מחברה מנוסה יותר

זה עדיין משחק שהוא שם יותר גדול מoutlast. זה כמו שנקבל רימאסטרים של הדור הקודם בפלוס. זה יהיה עדיין יותר מרשים.

ומה עם tripco 5 משחק שהוא aaa לכל דבר ועניין? אם כי ברור לי למה לרוב קהל הקונסולות הוא לא יתפס כ aaa.

למעלה