שרשור
וש!

המעיל מהמם

הגרבינוים חמודים מאד דם. אבל יחד זה קצת טו מאצ' לטעמי. כלומר אהבתי את המעיל והצאית (קטלני ממש, מהמם) יחד עם נניח אפילו אותו צבע של גרביון רק בלי הנקודות או את החצאית והגרביונים אבל עם מעיל חלק. מה שאני מנסה להגיד זה שהגרביונים "מקושקשים" והמעיל "מקושקש" בצורה אחרת וזה יוצר מראה טיפה עמוס. אבל כל חלק לחוד מהמם!

תודה

אני לא חושבת שזה מקושקש אני אוהבת לשלב טקסטורות כשבא לי משהו יותר מעניין ממה שרואים ברחוב. אני כניראה לא מתלבשת כמו רוב האנשים. מה גם שבלי פלאש המעיל הרבה יותר אחיד בצבע שלו וגם כדי שהתמונה תהיה יפה יותר הגברתי את הקונטרסט, מה שעשה את המעיל פחות אחיד. חג שמח וסופ"ש נעים!

לא התכוונתי "מקושקש"

התכוונתי שהוא לא חלק בצורה מסויימת והגרביונים גם הם לא חלקים, ובצורה אחרת. לכן השילוב נראה עמוס. אבל כל אחד כשלעצמו מהמם!!

גם בעיני המעיל לא ממש מתאים

ואני מתה על צבעוניות וערבוב מרקמים וסגנונות. גם הנעליים לא ממש מסתדרות לי משום מה. אבל אל תשימי לב אלי, אני בד"כ מאד אוהבת את מה שאת לובשת

vv56305

New member
בגדול אני אוהבת רק הטורקיז בגרבונים

משום מה לא מסתדר לי
המעיל מהמם ובכלל הכל יפה, נראה לי שאם הצבע של הגרביונים היה פחות בוהק זה היה יפה יותר, דווקא הדפס העיגולים חמוד מאד.

בגדול אני לא מופתעת

שכל אחד חושב שמשהו פה לא מסתדר. אף אחד כאן בפורום לא ממש מרכיב הופעה רוב המשתתפות רק לובשות פריטים. התוצאה הכללית צריכה להיות הרמונית ולא כל פריט אמור להתאים לשני. אני אוהבת ככה, תודה רבה על התגובות והכוונה היא לכולם. נשיקות ולילה טוב!

vv56305

New member
אין לי ממש איך להתייחס למה שכתבת

זה נכון שרק את בעיקר מעלה תמונות, אבל חשבתי שאת מעלה גם בשביל לקבל תגובות. אין לי בעיה לא להגיד מה אני חושבת, אני מגיבה גם כאן וגם בפורום אופנה השני, רק על דברים שאני אוהבת. את ההופעות שלי אני מרכיבה בבית ובחוץ, שכל אחד יצלם או לא כאוות נפשו. סופ"ש נעים.

מה?

אני התכוונתי בסך הכל להגיב שלי יש טעם וסגנון שונה מרוב האנשים ולכן איני מופתעת שלכולם יש ביקורת לא הבנתי מה כל הדברים שכתבת. לא הייתה לי שום דעה לגבי מה אנשים מצלמים או לא.

../images/Emo31.gif אני בהחלט מרכיבה הופעה

ומחשיבה את עצמי כמבינה. בכלל אני לא חושבת שצריך לחלק פה ציונים לתגובות של אנשים.

אני לא מחלקת ציונים

אני רואה שכולן פה נותות ישר לתפוס עמדה לגבי מה וכמה וזה וביקורתיות מאוד. הטעם שלי הוא לא מיינסטרימי ואני לא מוצאת את עצמי פה מוקפת אנשים שחושבים כמוני על אופנה את לא העלת מספיק תמונות כדי שאדע איך הטעם שלך ומה את רואה בתור יפה ומה לא והאם את מרכיבה הופעה או לא אז מה את ישר מקוממת? תעלי תמונות ותוכיחי שכן, כל התמונות שמועלות כאן לא מראות עודף השקעה בלבוש, לדעתי בלבד. לכן, אין לי פה יותר טעם להעלות תמונות כי הדיון לא שיוויוני. כולכן מבקרות אותי, למרות שאתן לא מציגות את עצמכן לביקורת. ואם בא לי לתת ציונים לתגובות אני אתן זה הדבר היחיד שאפשר לדון עליו אם לא מעלים תמונות. יום מעולה, נא לא לכעוס, אני רק לטובת הפורום....וכי זו דעתי.

vv56305

New member
רק כדי להסביר את עצמי

התייחסתי למה שכתבת: אף אחד כאן בפורום לא ממש מרכיב הופעה רוב המשתתפות רק לובשות פריטים. לא נראה לי שזה משהו שאפשר להסיק על סמך תגובות, ולכן הנחתי שאת מתכוונת שאנחנו רואות בעיקר שילובים שלך כי לא כולן מצטלמות ומעלות תמונות.

דינוסיק

New member
אני אהבתי הכל חוץ מהנעליים

יכול להיות שפשוט לא רואים אותן טוב בתמונה

ממ.. דעתי

קודם כל תמונה זה לא המציאות אז הכל בהסתייגות.. אני חושבת שאת עדיין בשלב של פריטים מגניבים וייחודיים (שלב שרוב האנשים לא עוברים בכלל, כן) וזה יפה מאוד, אבל היופי בסגנון הוא שזה נראה לא מתאמץ ו"טבעי"...כן במקרה יש לי את הבגדים המושלמים והנכונים עליי. אז במקרה הזה מרוב שכל פריט הוא לא רגיל, נוצר קצת עומס. אני גם חושבת שהגרביונים פה לא עושים את העבודה שלהם בגלל העיגולים, וגרביונים למיטב הבנתי אמורים קודם כל להדגיש את הרגל, אח"כ להיות סופר מגניבים. חוץ מזה בגלל הייחודיות שלהם, הם גונבים את ההצגה מהמעיל היפה. את רזה ולכן המעיל נראה עלייך שיקי ומגניב (על בחורה ממוצעת או ממוצעת + הוא ייראה שק לא מחמיא), ועם ג'ינס או גרביונים שחורים כי את עם חצאית הוא היה מקבל את כל הפוקוס. אה ותמשיכי להעלות תמונות!!!! אני הייתי מעלה אבל אין לי כוח להסתובב עם מצלמה כל היום ובפלאפון ניסיתי זה יצא בחלקים ומעוות שחבל על הזמן.

אין דבר כזה להתלבש יפה וטבעי

וסגנון לא מתאמץ אין בו דבר מיוחד כדי להוציא הופעה ממש יפה צריך להתאמץ. את מכירה מישהו שניראה ממש טוב בלי להתאמץ?

בטח, זה נקרא טעם...

יש לי חברה יפהפיה (טוב אין מה לעשות מי שנראה טוב וגזרה יפה יותר קל לו, זה ברור) שבאמת שבכל דבר, גם אם זה ג'ינס וחולצה עם כפכפים היא נראית מיליון דולר. כי זה הג'ינס שיושב עליה מדהים והחולצה לא מראה צדדים, לא משטיחה את החזה, מבד נעים ואיכותי וכו'..בקיצר בגדים שמחמיאים פיקס באותה קטיגוריה. כאילו בן אדם שבחיים לא יקנה/ילבש משהו שלא יושב עליו מאה אחוז, באמת - זה מה שנקרא טעם טוב אני חושבת. גם הלבוש למכון כושר וגם לחתונה אצלה נראה פיקס, ולא בגלל שהיא קורבן אופנה או מוציאה הון על בגדים, אלא פשוט קונה את כל הפריטים שמושלמים לגופה ולסיטואציה, די קשה לי להסביר. גם אני משתדלת לנהוג ככה, אבל וואלה כן יש מקרים שאני לא אוהבת את ההופעה שלי בדיעבד וקונה דברים שאח"כ לא משתלבים לי עם כלום ונראים לא קשורים להופעה. ויש נניח כמובן סלבס, תעשי גוגל על קייטי הולמס נניח מהתקופה שלה עם טום קרוז, כמעט תמיד זה נראה כאילו היא פשוט זרקה עליה משהו ובקוש הסתרקה וזה עדיין יפה. לעומת נניח ויקטוריה בקהאם שתמיד נראית מתאמצת נורא, למרות שהידע שלה באופנה בטוח יותר מרחיק לכת מזה של קייטי. אל תשאלי אותי למה אני יודעת דברים על האנשים האלה, זה קשור לעבודה שלי, ולפעמים אני צריכה להתעסק עם הבבל"ת הזה לצערי.

לפי מה שאת מתארת זה עניין של העדפה

בעייני קיטי הולמס מאוד חמודה, אבל רוב הזמן היא סתם לבושה נחמד ויקטוריה בקהם אומנם באמת מצאמצת אבל היא לבושה מדהים, אין מה להגיד ומה להשוות. קיטי גם יפה יותר מויקטוריה אבל זה לא עושה את הבלוש שלה שיפה בעיני, זה אכן מתאים לה ולויקטוריה מתאים הלוק שלה כי אנ יאל מצחילה לתאר אותה עם ג'ינס וסוודר כמו של קיטי לא הכל מתאים לכולם

למעלה