בטח, זה נקרא טעם...
יש לי חברה יפהפיה (טוב אין מה לעשות מי שנראה טוב וגזרה יפה יותר קל לו, זה ברור) שבאמת שבכל דבר, גם אם זה ג'ינס וחולצה עם כפכפים היא נראית מיליון דולר. כי זה הג'ינס שיושב עליה מדהים והחולצה לא מראה צדדים, לא משטיחה את החזה, מבד נעים ואיכותי וכו'..בקיצר בגדים שמחמיאים פיקס באותה קטיגוריה. כאילו בן אדם שבחיים לא יקנה/ילבש משהו שלא יושב עליו מאה אחוז, באמת - זה מה שנקרא טעם טוב אני חושבת. גם הלבוש למכון כושר וגם לחתונה אצלה נראה פיקס, ולא בגלל שהיא קורבן אופנה או מוציאה הון על בגדים, אלא פשוט קונה את כל הפריטים שמושלמים לגופה ולסיטואציה, די קשה לי להסביר. גם אני משתדלת לנהוג ככה, אבל וואלה כן יש מקרים שאני לא אוהבת את ההופעה שלי בדיעבד וקונה דברים שאח"כ לא משתלבים לי עם כלום ונראים לא קשורים להופעה. ויש נניח כמובן סלבס, תעשי גוגל על קייטי הולמס נניח מהתקופה שלה עם טום קרוז, כמעט תמיד זה נראה כאילו היא פשוט זרקה עליה משהו ובקוש הסתרקה וזה עדיין יפה. לעומת נניח ויקטוריה בקהאם שתמיד נראית מתאמצת נורא, למרות שהידע שלה באופנה בטוח יותר מרחיק לכת מזה של קייטי. אל תשאלי אותי למה אני יודעת דברים על האנשים האלה, זה קשור לעבודה שלי, ולפעמים אני צריכה להתעסק עם הבבל"ת הזה לצערי.