שרשור
וש!

בנוסף למה שרשמתי מטה

יכול להיות שגם העדפה או טעם אישי זה מרכיב בפונקציה.לפי ההעדפה שלי, אלא אם מדובר בתצוגות/דוגמניות באיפור ולבוש הפוקוס לא צריך להיות על הפריטים ולא על האדם. בחיי היומיום אני חושבת שבן אדם לא צריך לדגמן בגדים אלא שיהיה לו נוח ויפה בהם. שלא יגידו "חולצה יפה" אלא "היא יפה". אז בגלל זה כל הדברים החנוטים/מבריקים/עקבים של ויקטוריה נראים לי כמו קורבן אופנה, בזמן שקייטי (למרות שיש לה כסף לקנות כל מה שתרצה) בדר"כ כלל מדגישה את הקימורים והגזרה שלה בפריטים יחסית רגועים.

טוב אני לא יודעת איך להגיד את זה

אבל או שאת ממש תמימה או שבחרת בדוגמה לא טובה להסביר את עמדתך, הן עושות את זה לא רק מתוך בחירה, אלא זה חלק מהתדמית שלהן, ממה שהן משדרות וחלק מהקריירה שלהן. זה לא אומר שלקייטי יש טעם יותר טוב, את פשוט אוהבת את זה יותר. זה פשוט ככה, אותי משעמם מה שהיא לובשת, לא פלא שכולם מתלהבים כל הזמן מהבת שלה ולא ממנה. :)

בסדר אז הסכמנו

שאני אוהבת את הסגנון הלא מתאמץ של קייטי ואת לא :) כל זה שזה לא הבחירה שלהן וכו' זה לא שייך, אני מסתכלת על התוצאה הסופית ונתתי לך דוגמה לבחורה שמתלבשת נחמד בעיניי, בדיוק כמו שיהייתי יכולה לתת לך דמות מסרט או משהו. אני לא מעריצה אותה או משהו ואין לי איזה רגישות מיוחדת לאם זה הטעם הפרטי שלה או של גדודי הסטייליסטים שלה. כנ"ל לגבי ויקטוריה - התוצאה הסופית עמוסה ולא תמיד בטוב טעם. חוץ מזה שהיא אנורקטית בעיניי אז בכלל קשה לי לראות אותה כיפה מלכתחילה, לא משנה מה היא לובשת.

"מתאמץ"

כשמשתמשים במילה "מתאמץ" (בקונטקסט הזה כמובן) מתכוונים לזה שהתוצאה לא יצאה משהו בגלל שילוב מוגזם של פריטים או סגנונות בד"כ. ברור שכל מי שאוהב אופנה חושב ומתאמץ להרכיב הופעה אבל מבחינה לינגוויסטית לא לזה הכוונה כאן.

העניין לא בהסברת המושג

אלא אנשים לא מבינים שאין דבר כזה להיות יפה בלי "להתאמץ" זאת עובדה ג'ינס גופיה וכפכפים זה אולי לא "מתאמץ" אבל על רוב האנשים זה גם לא יפה ולשילובים מעניינים ומלאי השראה צריך להתאמץ. עם גרשיים או בלי זה לא העניין. האמת היא שכשאני חושבת על זה עכשיו, רוב האנשים שאני רואה ברחוב לא מתאמצים להתלבש ולכן הם ניראים ככה. כי גם לשלב שמלה עם נעליים זה נקרא להתאמץ. ולהגדרתך, אנשים שלא יצא להם כי הם התאמצו, לא יודעת מה להגיד על זה. אבל לרוב האנשים שלא מתאמצים יוצא הרבה יותר גרוע, הסתכלי סביבך ברחוב :) אני כל בוקר מאמצת כדי להראות טוב ואין לי שום בעיה עם זה.

אני מסכימה!!! לך ולשמים!

מה שהולך היום זה המראה הטבעי, איפור במראה טבעי, אפילו השתלות סיליקון עם שתל אנטומי, וכל מיני ניתוחים פלסטיים שפעם היו בומבסטיים עכשיו מתהדרים ב"מראה טבעי", לפחות לפי מה שמבטיחים בפרסומות. וכן, גם בגדים מתוקתקים ש"במקרה" שמתי על עצמי. זה לא אומר שלא השקענו באמת זמן ומאמצים בלהגיע למראה הזה, וגם מראה פשוט צריך שיחמיא כי נניח על כל אחת שנראית טוב עם ג'ינס וחולצה יש עוד 5 עם ג'ינס לא מחמיא, חולצה לא קשורה ונעליים לא מתאימות. ברור שזה לא שלא באמת מתאמצים כדי להיראות ככה. אפילו דוגמניות על לא ניראות כשהן יוצאות לשתות עם חברים כמו שהן נראות בטרנינג של הבוקר. כולם פחות או יותר מתאמצים, השאלה אם רואים את זה. כמו שאמרתי במקום אחר אני חושבת שזה קשור לטעם - מי שיש לו טעם, יש לו עין טובה לשילובים/טקסטורות וכו' ולכן יותר קל לו להרכיב הופעה ואולי אפילו בפחות זמן. שזה אולי מתקשר קצת למה ששמים אמרה לגבי זה שהיא מרכיבה הופעות בזמן שלרוב האנשים אין כוח לזה על בסיס יומיומי |(כי אולי ייקח להם יותר זמן ואנרגיות).

למעלה