שרשור |
ו

RockinKeren

New member
שרשור |../images/Emo32.gif ו../images/Emo207.gif

כי השני כבר למטה. :)) ישלי כמה דברים להגיד לכן על הסופר סיטי, אבל לא מספיק בשביל שרשור חדשות אז.XD : - כל מי שרוצה היום נפתחה הרשמה ב10 בבוקר (בזמן של אנגליה) לסופר סיטי בשביל להיות פיונירים. אז כל מי שעדיין לא נרשמה ורוצה להירשם בתור פיונירית יכולה עדיין לנסות להירשם... :) ~הם הפכו את זה מה10,000 הראשונים ל20,000 הראשונים.
~ - הסופר סיטי נפתח מחדש ב1.11 - כל מי שנירשם והוא פיוניר זוכה לשמוע ולהוריד את האלבום החדש של מקפליי. שבועיים לפני שהוא יוצא לחנויות ~
- מחר (15.10) Nowhere Left To Run יוצא בסופר סיטי! D: וכל הפיונירים שנרשמו יוכלו לראות את הסרט. :) ~אני מקווה שכתבתי הכל נכון ולא שחכתי כלום.~

../images/Emo248.gifכמה שאלות

1.רק הפיונרס יוכלו לראות את הסרט ? 2.נכון שאת תשלחי לי את האלבום ולא תיתני לי לחכות שבועיים ? :$

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחח ,

1. אני חושבת שכן , רק הפיונירס. לפחות ככה הם כתבו באתר שלהם. ( Mcfly.com ) 2. האמ , אני די בטוחה שיהיה מישהו שידאג לעלות אותם איך שהם יצאו לאינטרנט, בידיוק כמו מה שקרה עם "end of the world". ככה שאל תדאגי.

Adimenzer

New member
זה מזה לא בסדר לדעתי...

יש בנות שמשלמות מלא כסף על הסופר סיטי, ואחר כך מישהו מדליף את זה החוצה וגם אלה שלא משלמים יכולים לראות את זה.. אז למה הבנות האלה צריכות להירשם? אני אישית לא רשומה (ואני מאוד מקווה שאני ארשם כשאבא שלי יואיל בטובו לבדוק מה זה פייפל) ואני לא שמעתי את end of the world למרות שאני יכולה...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת צודקת.

אני חושבת שזה ממש לא בסדר, אבל אי אפשר לשלוט על כל מעריצה של מקפליי, ותמיד תיהיה זאת שתדליף. ולפני הסופר סיטי גם אני הייתי מורידה דרך יוטיוב וכאלה, אז אני לא יכולה לשפוט וזה. |: ~לא העלתי לאינטרנט כמובן.XD אבל הורדתי אז זה עדיין נחשב ~ גמאני עדיין לא שמעתי את השיר end of the world. לא הצלחתי להגיע למצב של להוריד אותו (כי האתר קרס) אז אני מחכה שעד שהאתר יפתח מחדש בשביל להוריד אותו .
תקשיבי, אני ממליצה לך לנסות לשכנע אותו היום שירשום אותך, כי התחילה ההרשמה מוקדמת של כל מי שרוצה להיות פיוניר, ואפשר עד 20,000. אז לכי לעשות את הריגשי הכי טוב שאת יכולה לעשות עד שיתנו לך להירשם!
( ואם את מנסה, אז בהצלחה לך ! :)
)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא זה בסדר, .:)

אני בנתיים בחרישות על שיין אה לייט, אז אני לא ממהרת לשמוע את שאר השירים.
תודה בכל זאת

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifוואי גמאני כבר יומיים -ר-ק- שיין אה לייט

ובכיף
אוווו הרבה לבבות

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאין, זה שיר כזה ממכר ../images/Emo99.gif

יאאא גמאני רוצה לעשות לבבות!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאופפ נו קררררררררררררררן ../images/Emo10.gif

הייתי אמורה לראות אותך מחר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמחר?! היום! >:

אווווווף . אל תדאגי אני כבר אבוא מתישהו . :) בשנייה שלחברה שלי יתפנה איזה סופ"ש ונקבע שובפעם עם ניר .

../images/Emo204.gifלי יש שאלה ../images/Emo11.gif

אם נרשמתי חודשית, אני מקבלת את נובמבר גם, או שאני צריכה להירשם לעוד חודש? *תוהה* כי תכל'ס, יוצא שבאוקטובר לא היה כלום.
וגם:
בנות הפורום היקרות שבכיתה ט': איזה נושאים מעניינים אתכן שהייתן רוצות ללמוד עליהן בשיעור אנגלית? ואל תגידו לי מקפליי, כי חצי מהבנות - אם לא כל הבנות בכיתה שלי - לא שמעו עליהם. לצערינו.
ואם יש לכן רעיונות מעניינים לשיעורים מגניבים שהיו לכן, אני אשמח לשמוע. כי הבאתי להן סיפור שכתבתי והן אהבו אותו. אז. ^^ (ככה זה כשאני מורה. אתן מצטרפות למאמץ הארצי להבאת שיעורים מעניינים.
)

../images/Emo248.gifוואי נוגה אם הייתה לי מורה כמוך../images/Emo23.gif

ישלי מורה מטומטמת לאנגלית.ואני בכיתה י' זה כולה שנה מעל .>: ובקשר למה הייתי רוצה ללמוד .. אני מניחה שעל דברים כמו בנים בנות משהו כזה . מפורסמים , פייסבוק .

../images/Emo109.gifכן נובמבר את מקבלת בחינם

הם אמרו את זה כשהם הודיעו שהאתר נסגר ^^

../images/Emo204.gifשייקספיר? Oם

מי לעזאזל לומד שייקספיר בכיתה ט'? OO'' זה מספיק מסובך גם כשאת בת 20. מניסיון.

sweet shir

New member
אנחנו חח רומיאו ויוליה.

אבל הייתי בדוברי אנגלית.. וגם קראנו שרלוק הולמס. הייתה לי מורה די אדירהD:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני כמעט בטוחה,

שאת לא צריכה להירשם עוד הפעם, ושאת מקבלת את נובמבר במקום מה שהיה אמור להיות לך באוקטובר. ויכול להיות שהם מוסיפים עוד חודש חינם.
~כאילו את תקבלי בנוסף לחודש שלך את דצמבר~ אבל בקטע הזה אני ממש לא בטוחה. >.<

../images/Emo204.gifועוד שאלה ^^''

יש אפשרות לשנות את הפרופיל שלי? כאילו, לעדכן אותו? או שזה בלתי אפשרי עד תחילת נובמבר? תודה!

למעלה