שרשור |
ו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

למרות ששיניתי אותה 3 פעמים אחרי ההודעה

Ms Brightside D

New member
../images/Emo207.gifאם מישהו עוד זוכר אותי ../images/Emo4.gif../images/Emo32.gif

נמנמ.. הייתי פה עד לפני כמה חודשים ו.. עקב מחזור בזמן די הפסקתי להגיב פה, למרות שאני נכנסת לפה לפורום פעם בכמה זמן לראות מה מתעדכן עם השמניים.
בכלאופן, אני כרגע עובדת על פיק חדש, ואני מקווה שאני אצליח לסיים אותו, סו..כשאני אסיים לכתוב, תהיו מעונינות שאני אעלה אותו לפה?
קיצר, אני עפה לי ללמוד, מתגעעת אליכן בנות
נ.ב
-> סופר מריו. חחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיי,ענבל!

אני זוכרת אותך,גם היית מגיבה לי תמיד לבלוג פיקים שהיה לי בישרא,אני זוכרת שאהבת אותו
אני אשמח שתעלי אותו לפה,לדעתי זה יהיה מגניב ויכול להוסיף לפורום
ותחזרי להגיב!~

Adimenzer

New member
הבלוג שלך עדיין קיים?

ואם כן את יכולה לתת לי את הכתובת שלו כדי שאני אקרא? גם אם הוא לא פעיל יותר... העיקר לקרוא D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהבלוג עצמו קיים ופעיל

אבל הוא כבר לא בלוג סיפורים,את כל הסיפורים העברתי לטיוטה. אני אתן לך פשוט מסמך עם כל הפרקים עליו.הועלו שם 2 סיפורים ואחד מהם (הראשון)לא משהו בכלל בלשון המועטה
,אבל אם תרצי אני אשלח לך את שניהם.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאן לי בעיה

יש לי עוד אחד שהתחלתי ולא סיימתי,שהוא לדעתי יותר טוב משניהם,אבל לא גמור. תוסיפי אותי למסנג'ר אני אשלח לך [email protected]

Adimenzer

New member
הוספתי :)

לא נראלי שתהיה לך בעיה לזהות שזאת אני... האימייל הוא עם אותו השם שאני רשומה איתו לתפוז בכינוי...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת קראת אחד מהם../images/Emo6.gif

אולי את שניהם ואני לא יודעת.אבל אני יודעת שקראת את השני. אם אני לא טועה את עדיין מנויה בבלוג.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני זוכרת אותך! ../images/Emo8.gif

אני אשמח שתעלי את הפיק שלך לפה
ואני בטוחה שעוד הרבה בנות. D: אז לכי על זה

Adimenzer

New member
אני אישית לא הייתי כאן כשהיית...

אני אשמח לקרוא את הפיק שלך! אני חייבת פיקים! בקושי יש מה לקרוא!

למעלה