שרשור |
ו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא נראלי... |:

אפשר רק בנובמבר, כי את צריכה להתחבר לתוך המשתמש שלך... והאתר עצמו נפתח רק בנובמבר. |:

Adimenzer

New member
כשהייתי בכיתה ט'

עשו לנו משהו כדי לשפר את השמיעה שלנו באנגלית והביאו לנו דפים עם מילים של שירים שחסרים בהם מילים והיינו צריכים לשמוע את השיר ולהשלים... וזה היה ממש כיף וזה מאוד משפר את ההבנה של האנגלית משמיעה...

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifמה שלא יהיה -

אל תלמדי כל היום מתוך ספר! אני אישית עליי בדיוק השנה לט' ושיעורי אנגלית זה סיוט! במיוחד כשהמורה שונאת אותי ואומרת לי שהיא לא רוצה לדבר איתי
. אממ, לפי דעתי, מוזיקה היא דרך מעולה ללמד אנגלית. את יכולה לקחת שירים ולהוריד מילים ואז לתת לתלמידים להשלים לפי שמיעה. או שאת יכולה להביא להם תוכניות ללא תרגום קלילות כאלו (חברים, כולם אוהבים את ריימוד, תוכנית שנות ה70...). בשנה שעברה עשו לנו את זה וזה עזר לי מאוד :) בהצלחה עם התלמידים

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifועוד משהו.

את יכולה לבחור כמה נושאים ולתת לכיתה לבחור על איזה נושא תדבר. כל השיעור תדברו רק באנגלית על הנושא המסויים הזה. גם תרגיל מאוד מועיל.

../images/Emo204.gifכן. כי הספרים ממש משעממים. Oם

אני יודעת. דיברתי עם מורה שלי ופרקתי תיסכולים עד כמה הספר - למרות שהוא צבעוני ווואטאבר - ממש משעמם. היא אמרה לי, "תזרקי אותו". אז זה מה שאני עושה. בערך. XD (כאילו, הנושאים יהיו אותם נושאים, אבל אני אעביר אותם בצורה יותר... חווייתית.
) וכן, יש לי סרט להראות להן ומוסיקה זה טוב. ואולי באמת ניתן להן לראות איזה פרק מסדרת טלוויזיה. המממ. מוסיקה אני כבר עושה. ^^ תודה!

Adimenzer

New member
מי המורה שלך?

רגע! תני לי לנחש! הלן? או אולי גפן? או הדס? זאת לא לין נכון? כולם אומרים שלין ממש חמודה... וגם לא אביבה כי היא המורה שלי וקשה לי להאמין שהיא תהיה כזאת....

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifדינג דינג דינג והתשובה היא .......

הלן !
אני כל כך שונאת אותה, והיא אותי, ושנינו מודעות לזה ! אני רק מחכה לעבור לכיתה של ליזי

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif ניחשתי שזאת היא D:

חחחחחחחחח היא לימדה אותי שנה שעברה! נכון זה מעצבן איך שהיא כל הזמן אומרת אוקיי? ידעת שהיא הודית? גיליתי רק השנה!! כמה יחידות היא מלמדת? וכמה ליזי? (מי זאת ליזי בכלל?)

The Other NS

New member
|דק-גאה|מה?! רואים עליה ישר ! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח האוקיי שלה חופר! היא בכללי מורה מאוד מעצבנת, אני לא מסוגלת לשבת בשקט בשיעורים שלה :\ היא מלמדת את כיתת A+ וגם ליזי.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifMovie Review

כי לצערנו אין אנשים רבים שאוהבים לקרוא,אני אוהבת לקרוא אבל לא ספרים לבי"ס כי מכריחים אותי וזה מוציא את כל החשק,והרבה פעמים זה פשוט ספרים מזעזעים.אז לראות סרט זה גם יותר נחמד וגם שואלים בתכל'ס אפשר לבחון יותר ידע,כי לדו"ח קריאה יש את אותה נוסחת שאלות שהיא מי הגיבור מה הוא עשה מה הסוף ויאללה ביי,ובMovie Review אפשר לשאול שאלות יותר פרטניות כי כולם ראו את הסרט.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאומייגאדדדדד

אני גם יכולה לשמוע את האלבום וגם נוור לפט טו ראן ~~!@#$%&^* אני מאוהבבבבת
יש את איי דונט אבר וואנט טו ספנד אנד'ר דיי וייד'אאוט יו!!!!!!!!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיאוווו , נרשמת?! O:

לא ידעתי. O: מזל טוב ! חחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifנופ. ! O:

לא אמרת שאמא שלך לא מסכימה לך ואת מחכה שאבא שלך יסכים לך ? XD משהו כזה?
XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifחיכיתי שאבא יחזור מאיטליה,

ואז התקשרתי ובכיתי לו בטלפון והוא רשם אותי משם XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהאמ זה תלוי. :)

יש הרשמה בחינם (שזה סתם חדשות ורגיל וזה.^^) ויש הרשמה בכסף, שאת יכולה לקבל המון דברים שווים (בעיקר אם את מה20,000 הראשונים שנרשמו עם כסף שזוכים באיזה כרטיס חתום של מקפליי, כאלה שנרשמו לשנה זוכים גם במיט&גריט עם הלהקה. ולמשל מחר כל מי שנרשם עם כסף יכול לראות את הסרט שעכשיו יוצא למקפליי Nowhere left to run , להוריד את האלבום בחינם ועוד שירים . :) קיצר שווה
) את יכולה להירשם דרך האתר Mcfly.com כרגע אני חושבת שיש רק הרשמה עם כסף לכל האנשים שניסו להירשם בתור פיונירים ב1.10 ולא הצליח להם בגלל שהאתר קרס. |: וואי. שאלת שאלה קצרה ואני חפרתי לך, אני מצטערת.

למעלה