2 אותיות. לא כותבים את זה עם י'
S S h a d o w f a x New member 13/7/04 #7 אני אני אני ... כנראה... אני אהיה בשל אביב גפן ועיברי לידר. *רק בגלל שייגעצ מחממים!* ובשל יוני בלוך!!!!!
אני אני אני ... כנראה... אני אהיה בשל אביב גפן ועיברי לידר. *רק בגלל שייגעצ מחממים!* ובשל יוני בלוך!!!!!
V very dark girl New member 14/7/04 #9 כמה עולה שם הקולה?../images/Emo110.gif או שזה בחינם..? |חלום טוב במיוחד|
S S h a d o w f a x New member 14/7/04 #10 חחחחחח חינם??. הם גרמו לו לשתות קולה כמו חמורים והם עוד בטח ירצו שנשלם על קולה שם!
S syco Tshirt 4ever New member 14/7/04 #11 נצל"ש מאוד חשוב../images/Emo124.gif../images/Emo141.gif אני גאה להודיע שגברת יערה (yaaronet bloom) קיבלה היום את התואר: סגנית דוברת האיגואנה כבוד ליערה הללו את האיגואנה
נצל"ש מאוד חשוב../images/Emo124.gif../images/Emo141.gif אני גאה להודיע שגברת יערה (yaaronet bloom) קיבלה היום את התואר: סגנית דוברת האיגואנה כבוד ליערה הללו את האיגואנה
Y yaaronet bloom New member 14/7/04 #12 כ../images/Emo80.gif עליייך!!! אבל מה אם כבר למה לא שמת את זה בצלשים?!?!?! כי כאן זה סתם איזה נצל"ש....
כ../images/Emo80.gif עליייך!!! אבל מה אם כבר למה לא שמת את זה בצלשים?!?!?! כי כאן זה סתם איזה נצל"ש....
S syco Tshirt 4ever New member 14/7/04 #14 ברררררר../images/Emo46.gif ../images/Emo141.gif תגידי תודה על הקידום ושתקי חיחיחחיחיחיח מקפיצהההה
Y yaaronet bloom New member 14/7/04 #15 טוב ליאת אני אמשיך לריב איתך בעוד איזה 10 דקות רבע שעה אני הולכת למכולת לקנות אבקת סוכר.....
C cobainos New member 15/7/04 #27 אבקת סוכר..אז ככה קוראים לזה היום.. קונה אבקות לבנות להרחה וטוענת בפנינו שזאת "אבקת סוכר" מה את חושבת,עשו אותנו באצבע(של סאורון)?
אבקת סוכר..אז ככה קוראים לזה היום.. קונה אבקות לבנות להרחה וטוענת בפנינו שזאת "אבקת סוכר" מה את חושבת,עשו אותנו באצבע(של סאורון)?