אני אולי בא... אם כמה מפורום אוונסנס אבל אוליP:
Y yogniz New member 14/7/04 #18 GET DRIVED../images/Emo70.gif שונא שמתקנים אותי על טעויות שברור שהן טעויות הקלדה ואת תתקני לי את ה- Get drivedt אני יודע שככה לא רושמים "תידרסי" אבל ככה אני אוהב לרשום את זה
GET DRIVED../images/Emo70.gif שונא שמתקנים אותי על טעויות שברור שהן טעויות הקלדה ואת תתקני לי את ה- Get drivedt אני יודע שככה לא רושמים "תידרסי" אבל ככה אני אוהב לרשום את זה
N nowhere woman New member 15/7/04 #23 אני הולכת ל... ברי(המלך ) למשינה לקולהרוק ואולי לאביב גפן והתעויוט, עם עברי לידר(והכי חשוב- שייגעצ מחממים!, למרות שכבר ראיתי אותם בהופעה
אני הולכת ל... ברי(המלך ) למשינה לקולהרוק ואולי לאביב גפן והתעויוט, עם עברי לידר(והכי חשוב- שייגעצ מחממים!, למרות שכבר ראיתי אותם בהופעה
S S h a d o w f a x New member 15/7/04 #29 שייגעצ!!!!!!!!!!!! אהבת חיי! יובל תעשה לי אלפקה! חחחחח....
C cobainos New member 16/7/04 #35 הלו הלו!!להירגע! להקה נחמדה מאד(בעיקר בגלל התכנים המבדרים) אבל עדיין... יובל מנדלסון הזה..איזה נאום הוא דפק ברוק העצמאות
הלו הלו!!להירגע! להקה נחמדה מאד(בעיקר בגלל התכנים המבדרים) אבל עדיין... יובל מנדלסון הזה..איזה נאום הוא דפק ברוק העצמאות
S S h a d o w f a x New member 16/7/04 #38 יובלי!!!!! חחחחחח הדבר היחידי שעובר את יובלי זה יוני בלוך המלך! חחח באשכרה.