שרשור
לשבת
!!!!

../images/Emo32.gif../images/Emo53.gifשלום...../images/Emo53.gif../images/Emo32.gif

היי, זאת אני - *זינה*. פשוט אין לי כח להחזיר את הכינוי הקודם, סורי.
פשוט... יש לי בעיה רצינית (שלפחות נראית לי רצינית) ולא ידעתי לאן לפנות... אז אני באמת מקווה שמישהו כאן יוכל אולי לייעץ לי?
אז ככה: ואי מאיפה להתחיל... יש לי חברה. היא החברה הכי הכי טובה שלי, אני מוכנה לעשות בשבילה הכל. ו... היא מורה, מורה בחטיבת ביניים. כן, החברה הכי טובה שלי היא מורה (אני יודעת שזה נשמע קצת חולני אבל זה לא). ו... לפני שנתיים וחצי ככה, ראיתי איזה נער משחק כדורסל... והוא... וואו... אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון...? אז... זה משהו כזה. אתם בטח תוהים מה הקשר... אז... בפעם הראשונה שחברה שלי הזמינה אותי אליה, היא הכירה לי את הבת שלה, ואת הבן שלה... וכשהוא ירד במדרגות שם אני פשוט לא יכולתי להאמין...
הוא קטן ממני בשנה, מסתבר (וגבוה ממני בעשרים ס"מ) ועכשיו הוא לומד בשכבה מתחתי בביצפר (הוא בכיתה י'). ואנחנו דיי בקשר, או לפחות היינו בקשר, (לא קשר רומנטי, רק ידידים) עד יום האהבה שהיה... כי... כי לא ידעתי שהוא כזה פחדן!!! רק הכנתי לו מן לב כזה קטן שכתוב עליו "יום אהבה שמח". באתי לתת לו את זה, וסתם (בחיי, סתם) לתת לו נשיקה על הלחי. משהו תמים לחלוטין. בהתחלה הוא חייך וזה, אבל כשבאתי לתת לו נשיקה הוא ככה התרחק, כאילו בגועל או פחד או לא יודעת מה! והלך משם. מאז אנחנו לא מדברים... וממש קשה לי לא לדבר איתו, מה גם שאני לא יודעת אם הוא סיפר לאמא שלו (החברה שלי) או לא... לא יודעת. עכשיו – זה עוד לא נגמר! זה עוד מסתבך!! החברה שלי הכירה לי את הבת שלה עוד בחופש הגדול, שתוכל להיות המורה הפרטית שלי למתמטיקה, כי היא ממש טובה בזה. ו... ביום רביעי יש לי מבחן ענק במתמטיקה, ויש נושא שלם שאני לא מבינה! אז... למה בעצם אני כותבת לכם כאן את סיפור חיי שבוודאי לא מעניין אף אחד? כי זאת הבעיה שלי בעצם... אני לא יודעת אם להתקשר אליה לשאול אם היא תוכל לעשות לי שיעור או לא... היא ממש טובה, ממש עוזרת לי בדברים שאני לא מבינה, אבל... לא יודעת. כי זה גם להתמודד עם זה שהוא יהיה שם, גם להתמודד עם זה שאולי הוא סיפר לאמא שלו ואולי גם לה. אני מצטערת אם בלבלתי אתכם או אם ההודעה זאת מיותרת כאן, פשוט באמת לא נותר לי אל מי לפנות – ואתכם אני מכירה ואוהבת וסומכת עליכם... אני מודה מראש לכל מי שקרא עד הלום, ולכל מי שאולי יוכל לייעץ לי...
ילדה עצובה.

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo32.gifהייי!!!! וואי איך ../images/Emo32.gif

התגעגעתי אליכם אין לכם מושג
האקספלורר שלי לא עבד ונאלצתי להיות חודש בלי האקפלורר (דבר לא כייפי במיוחד
האיטרנט היה נורא משעמם בלי הפורום והשתעממתי לאללה אבל עכשיו החזירו לי אותו והכל טוב
אמממ אז פסח כשר שיהיה לכולם תוכלו רק מצות ותהנו בחופש ויש לי יום הולדת עוד מעט וכמעט בטוח שאני עושה במועדון בחיפה סיטי הול מי שמכיר אז אני יודעת שתמר מחיפה ועוד כמ האז אני ישמח שתבואו (כולם מוזמנים) אוהבת אותכם

shanyz

New member
../images/Emo32.gifסקר!!!!!!!!!!

זה לא קשור, אבל אני וענבר חייבות לשאול את כולם משהו.. מי משוגעת ומטורפת? אני או היא!! (נוו את האמת, כולם יודעים שהיא..:) אל תכחישו...) מי שחושב שענבר היא המשוגעת שישרשר
מי שחושב שאני משוגעת שישרשר
תודה מראש! ביי:)

shanyz

New member
תמרוש!

אוקי, תשמעי, לדעתי, תתקשרי... אפילו אם לא נעים ממש מהבן של החברה, אולי אם תפגשי אותו תסבירי לו שזה היה תמים וזה... וגם אם לא, וסתם הוא יהיה שם ויהיה קצת מביך, לא נורא, אולי הוא שכח מהכל? חבל שתספספי חומר למבחן אם היא מסבירה ממש ממש טוב. באמת, את דבר ראשון לא צריכה להיות איתו..תהיי עם ה"מורה" ואם הוא פתאום יבוא או שתתקלי בו, תגידי לו יפה שלום, מה נשמע או משהו בסגנון הזה... ותראי מה קורה. בכל מקרה, אני חושבת שאת צריכה להתקשר וללכת.. אפילו אם החברה שלך, כאילו האמא שלו, תדע, אז מה? תסבירי לה..הרי היא חברה שלך... ואל תדאגי.. וחוץ מזה, שאלה לי אלייך.. אממ..את כאילו מומחית במתמטיקה.....איך זה שאת צריכה עזרה בזה?? מקווה שעזרתי קצת... צ'או!

shanyz

New member
שירנוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כבר אמרתי לך באי סי קיו, אבל מאוד התגעגעתי אלייך, היית מאוד חסרה ואני שמחה שתיקנו לך את זה!!!! ו..בקשר ליומולדת, גם אמרתי, לא נראה לי שאני אוכל להגיע.. (ת"א...חיפה...לא קרוב כל כך
) בקשר לפסח.. חחההה אני צמדי אוכלת לחם:) חחה אבל אל תגלווווווווווווו:)

ענבר1

New member
סליחה????? אני לא מטורפת!!!!!!

ועצם העובדה שעשית סקר כזה מראה שאת המטורפת אף אחד לא חושב שאני ככה ואת תראי את זה חבללללללללללל

shanyz

New member
אז זהו שלא:) את תראי שכולם יצביעו

שאת משוגעת!!!!! אני עשיתי את הסקר כי לחצת עלי!! (נגיד...
חיחי)

shanyz

New member
לך יש!!! את מטורפת!!!!

תעצרו אותה לפני שהיא תעשה משהו מטורררררףף:) כמו לגנוב ת'צ'אקרם של זינה ותעיף אותו בחוסר ידיעה ותפצע מישהו!!

shanyz

New member
את הוזה!!! יוווו משוגעעעעעעעעעעעת

אנשים! תצביעו כבר!!!!!!!

shanyz

New member
זזתי לישון..:)

אני מקווה לקום בבוקר עם חיוך עם הפנים ולראות פה הרבה אייקונים של
- שזה אומר, שענבר היא משוגעת... ולא אני! לילה טוב לכולם.. בווא להצביע:) חיחיחי בה ביי!

shanyz

New member
אני בשווווווווווווווווווווווווווק

מה היא עשתה לך!?!?! היא לחצה עליייך? איימה עליייך? אוקי נטע, אוקי...אני זוכרת....
מה עם השאר? (תחשבו טוב טוב לפני שאתם משרשרים...
)

למעלה