מקסימום אם הוא יעשה מזה סיפור תסבירי לו שאת נותנת נשיקה בלחי לאנשים וזה לא כזה עיניין גדול ותסתכלי עליו כאילו הוא המוזר. אבל חבל לא להתקשר, תתקשרי כל הפורום מאחורייך!
אני שונאת מתמטיקה זה המקצוע הכי ארור מעולם מה איכפת לי כול האלגברה והטריגו הזה... שיחנק משרד החינוך עם המתמטיקה הזאת תודה לאל שסיימתי ללמוד תחזיקי מעמד תמר וכולכן
אני אלמד אותך! כן כן, צוחקים, הא? אבל מי קיבל בתעודה 99 במתמטיקה? (אני?!) אבל מצב כזה לא יקרה כי את מתקשרת. אם לא, את הולכת להגיד יפה שלום לחרב שלך ששוכנת בארון שלך- כי היא תגיע אליי הביתה מבלי שום מאמץ מצידי. והרי אחר כך איך תפעל תוכנית הסחיטות שלך?
הוא בכלל לא היה שם, או שהוא היה בחדר... לא ראיתי אותו ולא שמעתי אותו, והיא – הבת – כזאת חמודה, הכל היה כרגיל. וגם החברה שלי!!! ו... וזהו, והיה לי כיף. ואני יודעת סדרות כמעט לגמרי...
את יכולה לכתוב אופרת סבון חדשה...חחח עכשיו ברצינות.. אם הוא ידיד שלך.. אז לא צריכה להיות לך בעיה לתפוס איתו שיחה.. במקרה הכי גרוע תאמרי שזה סתם היה בצחוק בלי משמעות.. איך הוא בדרך כלל? ביישן? אם אמא שלו חברה ממש טובה שלך כמו שאת מספרת.. אז פשוט תתנהגי כרגיל איתה..מיילא תשאלי אותה אם הוא אמר משהו עלייך כי הוא מתעלם ממך.. א הוא נראה קצת מעופף.. נו.. איזושהי דיפלומטיה..לא צריכה להיות לך בעיה!! בקשר למתמטיקה.. סדרות זה לא הכי קשה בעולם.. מצד שני זו אני שמדברת.. האוייבת מס. אחת! למקצועות המתמטיקה!! תתקשרי!! אם להתקשר אליהם לא נעים לך עכשיו.. תארי לעצמך כמה לא נעים זה יהיה להכשל במבחן בגלל זה... ובכלל איך תפתרי את כל זה אם לא תקחי סיכון? בכל מקרה.. אני כבר מתחילה להרגיש שמו אלה שנותנות עיצות ברדיו... בהצלחה במבחן תמרי!!! ואל תהיי עצובה!!! סדרות לא צריכות להיות קשות בשבילך.. אחרי הכל.. you have meny skills!!!!! -עדי
אתם כאלה מקסימים!!! (מקסימות...) כן, זה נכון שהוא ביישן... לא ממש ביישן – יותר אדיש. ילד קטן. גאון במחשבים. ובמתמטיקה. ובפיזיקה. חמוד. יפה. מושלם. טוב דיי!!!
מי שהסתכל בתמונות של המפגש האחרון- האם מישהו תהה על מה תמר חושבת בתמונה המצורפת? צוות נשלח לחקירה (תחת כפייה, כמובן) כדי לגלות את עניין והעלה מספר השערות...