שרשור
לשבת
!!!!

*זינה*

New member
נוסחת השורשים?

הדבר היפה הזה שיש לי בפלאפון?
אממ... מגניב! דפי את ומיכל היחידות שיודעות על מה באמת חשבתי שם... ואני מבקשת לא לחשוף את הסוד!!!

shanyz

New member
זה מה שיש לך בפלאפון!?

יוו את באמת חולת מתמטיקה! לי יש: זינה הנסיכה הלוחמת! ובצד ימין צ'אקרם!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חשוב מאין כמוהו, פורום שיסייע לכם הגברים לפצח את הפיירוול הקשה והמדהים בעולם: מה נשים רוצות
גם לצעירים מותר לדבר על זה, סקס לנוער
אם אתה רק חולם, נסה לשתף אחרים בחלומות שלך, מה בדיוק תעשה כ"אהיה גדול"
אחרי כל אלה נשאר רק לשיר...פורום ללהקת חמסה
לא מכירים את חמסה? אתם צריכים ביקור בהול בפורום IN ו-OUT
לתושבי רמת השרון, יש מקום מיוחד משלהם

shanyz

New member
מנצל"שת..../images/Emo13.gif

על הפרק אתמול... purity... אממ היה נחמד.. האחיות, הן היו אותה שחקנית?
אמ.. זינה..משום מה היא נראתה לי כאילו כבר מבוגרת, שהקטע הזה של הלחימה כבר לא בשבילה.. כאילו היא עכשיו אמא שצריכה לשבת בשקט...
כאילו על העניין של הלחימה כבר גדול עליה.. היא הייתה כזה עם עיניים כאלה עצובות כאילו נמאס לה... ואילו גבריאל...או..היא נלחמה טוב!!!! הייתי גאה בה!! היו הרבה קטעים שהיא נלחמה בגברים לבד....ממש כמו זינה
וגברה עליהם
היה נחמד מאוד לראות את זה! וג'וקסר! אוו...כזה דפוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק עוד משהו.. אני מאוד לא מבינה את זינה... היא כאילו תעשה הכל לשמור על התינוק שלה, אז למה היא נלחמת? היא הרי יודעת שיש סיכוי מאוד גדול שיתנו לה בעיטה בבטן או אפילו עם חרב בבטן... או כמו אתמול שהעיפו אותה והיא עפה ונפלה.. דברים כאלה לא עושה אישה בהריון, אפילו אם זו זינה.. ובסדר, היא לוחמת, אבל לא יודעת היא עושה סלטות ונלחמת, וזה מסוכן! היא צריכה לחשוב על משהו אחר:) חוצמזה, שבלי קשר לסכנה, איך היא מצליחה לעשות סלטה כשכאילו היא נושאת בתוכה משהו? טוב, בעצם כשאני חושבת על זה...היא הצליחה לטפס (בעונה השישית אבל..) על צוק כשגבריאל קשורה אליה ובעוד איזה פרק בעונות הקודמות (אמשח אם תזכירו יל איזה פרק) להעיף את גבריאל (או שאולי זו לא הייתה גבריאל וזו הייתה מישהו אחרת) מהצוק בחזרה לאדמה..
לא יודעת, בכל מקרה נראה לי מוזר כל הקטע שהיא נלחמת כשהיא בהריון...

shanyz

New member
אהה ועוד משהו...

היו אתמול בפרק הרבה משפטי חוכמה
נורא נהנתי! כאילו מהחלקים האלו...
גם לי בא ספר כזה עם משפטים חכמים שיתנו לי כוחות

למעלה