שרשור
לתחילת השבוע

עונה ../images/Emo9.gif

שלון 1:שאלון קיץ את אוהבת בריכה? מדוע? כן... כי זה כיף את אוהבת ים? מדוע? קצת... פחות מבריכה... מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני.. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לפעמים...
את קוברת אנשים בחול בים חיים? חחחחחחח כן
מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה מדוע?
בים, את פוגשת הרבה בנים? יש ים שאין בו בנים? את מתחילה איתם, או שהם איתך? ממממ.... בסוד, נכון רובם ערסים? נכון... את שוחה רחוק בים? עד הדגל... אבל זה מתחיל להפחיד אותי... את יודעת לשחות? כן ממתי? משהייתי קטנה...
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? אמממ.... אילתתת של שנה שעברה
טבעת פעם? איך? כן... את אוהבת אבטיח? לאאא... זה נראלי הדבר שאני הכי שונאת לאכוללל... אני רק מריחה ת'ריח ואני מסוגלת להקיא... אפרסק? לא... מנגו? לא... תותים? כן מתי את קמה בחופשים? אממ כל פעם מש'ו אחר... אבל בד"כ ב- 10 וחצי מש'ו כזה... אבל השנה לא
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? איכססס לא... את לא משקרת, נכון? חחחחחחחחחח לא
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברות שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא
הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן
וגם זריחות? ^^^ מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעה יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? אה? מדוע?
את חמודה?
ידעתי את אוהבת להשתזף? לא כ"כ מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? חח איזה שאלותת כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? אין לי שמץץ כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? מממ... לא זוכרת
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בוקר-צהריים את שוחה לעיתים בלילה? לא.. רק במלון שחית פעם בעירום? לא
אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא... וקרם הגנה? כשחם מאוד כן... ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודה
שאלון 2:שאלון חגים איזה חג אתם הכי אוהבים? חנוכה ושבועות איזה חג אתם הכי שונאים? אממ... אין חג כזה למה? ^^^ הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) לא! הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לאא! אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? חחח אף פעם לא חשבתי על זה... מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל זה או זה: פורים או לג בעומר? פורים פסח או יום העצמאות? יום העצמאות חגים או מועדים? מהה? יום כיפור או צום 9 בא"ב? יום כיפור שבועות או טו בשבט? שבועות ראש השנה או חנוכה? חנוכה סוכות או חנוכה? חנוכה לג בעומר או יום העצמאות? מממ...שניהם פסח או פסחא? מה? מה אתם חושבים על ראש השנה? אממ.. חג נחמד? אוהבים תפוח בדבש? כן אוכלים ראש של דג? לא ראש בונים סוכה בסוכות? כן מקבלים דמי כיס בחנוכה? מממ... מש'ו כזה
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? עם... שותלים עץ בטו בשבט? לא מתחפשים בפורים? חחח כן אוכלים מצות בפסח? כן... עם שוקולד אבל לא הרבה עושים סדר? כן עושים מדורה בלג בעומר? בטח! יוצאים ביום בעצמאות? כן אוהבים את שבועות? כןן
תודההה! שאלון נחמדדד!

אניי../images/Emo110.gif

שלון 1:שאלון קיץ
את אוהבת בריכה? מדוע? מאוווווווד אוהבת:]] כי זה כיף:] את אוהבת ים? מדוע? אני עד שנה שעברה ממש ממש ממש ממש שנאתי ים.. לא הלכתי איזה 3-4 שנים.. אבל עכשיו הרבה פחות.. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני.. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כשאני שם אז כה.. אני הולכת לפעמים סתם על החוף ולא נכנסת אז אני מקשקשת
את קוברת אנשים בחול בים חיים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיקקקק מדוע? כי זה יותר טעים בים, את פוגשת הרבה בנים? אבללל אני לא הולכתת כמעטט לים זה העניייייין
את מתחילה איתם, או שהם איתך? ^ בסוד, נכון רובם ערסים?
את שוחה רחוק בים? לא איפה:p היה לנו ימאות שנה שעברה... ובבריכה אני שוחה טוב לאללה
אבל בים אני נוראית
אז יצאתי כי גם היה קשה לי לנשום.. אני שוחה בים כאילו מרביצים לי עם מקל תוך כדיייי
את יודעת לשחות? כה אבל בבריכה:p ממתי? הממממ כתה ד נראלי איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? הממממממממממממ שנסענו לאילת ונורא נהנתי:] טבעת פעם? איך? לא את אוהבת אבטיח? כהה:] אפרסק? כה מנגו? כה.. אבל כל המשפחה שלי אלרגית לזה
חוץ מאמא.. אבא ואחותי.. תותים? כה:]] מתי את קמה בחופשים? מתי שיוצאא.. תלוי לאן אניה ולכת באותו יוםם ומתי הלכתי לישוןן ומה היה יום לפניי כןן
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי אין להם כח לצאת החוצהההה וכי אפחד לא שם לב?
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? חחחחחח לא
את לא משקרת, נכון? מפיתוםם! עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברווות שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? אוי איזה שאלות תהיו בריאים
NOT הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? מאווווווווד.. רואים מהחדר שלי מדהים את השקיעה
וגם זריחות? כן אבל פחות:] מה יותר עדיף מהנ"ל? חחחח^ שקיעוות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? ממממממממממש לא
עוד סיבה לשנוא את הים... גם שנה שעברה החלטתי לנסות אחרי כ"כ הרבה שנים שלא הייתי.. והיו מלא מדוזות מתות במיים.. *צילמתי**לא התקרבתי כ"כ זה זום!* התמונה לפניכם
יווו גם היתה שקית במים.. זה נגע לי ברגל וחשבתי שזה מדוזהה.. עכשיוו אני בצרחותתת החוצה "מדוזזההה אמאלללהה" בסוף חברה שלי צורחת לי שזה שקית
מדוע? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ את חמודה? הממ
ידעתי את אוהבת להשתזף? אני לא יושבת בכוונה להשתזףף
אבל אם אני משתזפת אז סבבה
אני משתזפת די מהר... מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר:]] באמצע כזה זה ממש יפה.. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? בריכה הרבה.. לגבי ים איי דונט נואו כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? הממממממממ לאוכל/נסיעה [רק בים.. הבריכה קרובה] זהו נראליי בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בריכה בערך 10 וחצי-11 עד 4-5:]] את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא
אני שונאת כובעים.. שום כובע לא יפה לי
וקרם הגנה? כה בטח ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודההה:]
שאלון 2:שאלון חגים
איזה חג אתם הכי אוהבים? פסח כי זה חופש נוראנורא ארוך וגם כי זה בדר"כ יוצא ביומולדת שלי:] ופורוםם.. ויום העצמאות לא נחשב כ"כ חג אבל זה הכי הכי הכי הכי בעולם איזה חג אתם הכי שונאים? הממממממממממממ פעם נורא שנאתי את ל"ג בעומר.. לא הייתי הולכת הרבה למדורות וכאלה.. והמממ... שבועות נראלי
למה? כייי בשבועות יש יום המים והורגיםם אותך וזה מעצבןן;[ למרות שפעם הייתי מתה על זה. הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) לא! הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לא! אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? חג שהוא חופש חצי שנה
ושאסור לתת בו "שיעורים לחופש"
מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? גם וגם.. אי אפשר להשוות בניהם.. כל דבר זה דבר בפני עצמו.. זה או זה: פורים או לג בעומר? פורים פסח או יום העצמאות? עצמאווות חגים או מועדים? חגים יום כיפור או צום 9 בא"ב? יום כיפור אני אוהבת:p שבועות או טו בשבט? טו בשבט ראש השנה או חנוכה? חנוכה סוכות או חנוכה? סוכות לג בעומר או יום העצמאות? יום העצמאות פסח או פסחא? פסח מה אתם חושבים על ראש השנה? סבבה:] אוהבים תפוח בדבש? לא
אוכלים ראש של דג? לא
בונים סוכה בסוכות? יש סוכה של הבניין בדר"כ ואני מכינה לסוכה הזאת קישוטים
ופעם תמיד היינו הולכים לסבא שלי והיינו עושים בחצר סוכה... ואצל דוד שלי בגג:] מקבלים דמי כיס בחנוכה? כן ריבה\בלי ריבה בסופגניה? עם שותלים עץ בטו בשבט? כשהולכים לנטיעות בבצפר:p מתחפשים בפורים? כןןן!!! אוכלים מצות בפסח? לא אוהבת כ"כ עושים סדר? בטח עושים מדורה בלג בעומר? השנה כה יוצאים ביום בעצמאות? בטטטח
זה הכי כיף שיש. אוהבים את שבועות? לא כל כך

eynav br

New member
נצל"ש...אין לי מושג אם העלו...

טוב אני כמעט לא פה... אני נכנסת מדי פעם אבל אתם כותבים כל כך הרבה ביום שאני לא עוקבת ולא קוראת כל הודעה וכל שרשור.. בכל מקרה אם לא העלו אז הנה.. http://www.eonline.co.il/content.asp?id=27542&sid=14

../images/Emo189.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo190.gif

צלם האופנה המצליח עמירם בן ישי יתארח מחר לאורך היום בפורום דוגמנות שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם בנושא צילום, דוגמנות ועולם הזוהר! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=78463396
גיא שילה קב"ן במיל' בחיל האוויר, יתארח מחר בשעה 21:00 בפורום צבא וגאווה נושא האירוח: תהליכי הפניה וקבלת הסיוע בנושאי בריאות הנפש במהלך השירות הצבאי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=46188

עונה לראשון:] ../images/Emo205.gif

שלון 1:שאלון קיץ את אוהבת בריכה? מדוע? כע, כי זה כיייף
את אוהבת ים? מדוע? לע ממש
כי יש מדוזות
מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ארוך
ומעל זה חולצה.. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? ממזמן לא הייתי בים
מכיתה ג' אולי את קוברת אנשים בחול בים חיים? חח לע.. מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה
מדוע? כי זה טעיים בים, את פוגשת הרבה בנים?
את מתחילה איתם, או שהם איתך?
בסוד, נכון רובם ערסים?
את שוחה רחוק בים? לע את יודעת לשחות? כע
ממתי? מכיתה א'
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? שהייתי בים המלח בבריכה
טבעת פעם? איך? לע את אוהבת אבטיח? כע אפרסק? כע מנגו? לע תותים? כע מתי את קמה בחופשים? אממ, פעם מוקדם ופעם מאוחר.. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי אם יוצאים מהבריכה אז קר, אז הם כבר עושים בבריכה
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? אני לא משתינה בבריכה
את לא משקרת, נכון? לע עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברות:] שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? אוי מי גאד
הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כע את אוהבת שקיעות? כע וגם זריחות? כע מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לע
מדוע? כי אני שונאת אותם את חמודה? כע:] ידעתי את אוהבת להשתזף? כע, למרות שאני לא מצליחה
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? אממ מלא כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לא יודעת בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? אחרי צהריים את שוחה לעיתים בלילה? שאני בבתי מלון
שחית פעם בעירום? לעעעעעעעעע אם לא, את רוצה בעתיד? לעעעעעעעעעע את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? אממ, לא:] וקרם הגנה?כע

זיוו2

New member
אניייי../images/Emo20.gif

שלון 1:שאלון קיץ את אוהבת בריכה? מדוע? בארור שכןן משתזפים עושים צחוקים עושים ברכות מורידים קצת ממה שאכלנו חחחח
את אוהבת ים? מדוע? יםם
אין על היםםם שמממששש להשששתזףףףף מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני =] את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? אממ לפעמים עם אחותי הקטנה ובני דודים שלי חחחח את קוברת אנשים בחול בים חיים? חחח לעמים
מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיק
מדוע? כי אני לא אוהבת גלידה
בים, את פוגשת הרבה בנים? כןן חח
תמיד באים ומתחילים לדבר איתי חחח את מתחילה איתם, או שהם איתך? הםם איתי
בסוד, נכון רובם ערסים? אממ לרוב כן חחח
את שוחה רחוק בים? מי שוחה ביםם?? חחחחחח את יודעת לשחות? בארורר ממתי?מאז שאני בת 6 איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? שנסעתי לים עם חברות
טבעת פעם? איך? לאא חס וחלילה טפו טפו אבל חברה שלי טבעה בבריכה כי היא לא יודעת לשחות והייתי איתה והמציל המפגר בכלל לא ראה איזה איש הציל אותה חחחח זה היה מפחיד את אוהבת אבטיח? רק כשחם ליי ורק כשהוא מתוקק חחח אפרסק? כהה
מנגו? כן
תותים? כהה
מתי את קמה בחופשים? אממ תלוי מתיי אני הולכת לישון לרוב 11 וחצי בערך
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי יש להם פיפי דחוףף חח עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? אמממ שיש לי דחוףף חחחח את לא משקרת, נכון?ללללאאאאא
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? עם המשפחה לים ובד"כ אני לוקחת חברה ועם החברוצ ללבריכה ומדיי פעם עם אבא שלי ואחותי ולפעמים אמא שלי באה חחח שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לאאאאאאאאאאאאאא
הים הוא מקום רומנטי לדעתך? אממ תאמת כן
את אוהבת שקיעות? כןן
וגם זריחות? כןן אבל פחות
מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעה
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? ממש לא!!!! מדוע? כי פעם אחת נדבקה לי אחתת לבטן וזה לא היה נעים בכלל~!! את חמודה? אממ לא יודעת תישאלו את זה אל תשאלו אותי
ידעתי את אוהבת להשתזף? כההה
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחוםם
אב לא יותר מידיי כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שייצא ניראה לי שהרבהההה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? אממ אני תמיד לבריכה לוקחת 20 שקל וחוזרת בלי כלום חחח ולים זה רק עם ההורים אז הם קונים לי מה שאני רוצה
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בצהרייםם הכי טוב יש שמששש
את שוחה לעיתים בלילה? אמממ לא ייצא לי
שחית פעם בעירום? לאאא
אם לא, את רוצה בעתיד? לאאא
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? אמממ אני לוקחת ולפעמים שמה אם באלי
בדרך כלל לא חחחח וקרם הגנה? לאאא אלא אם כן אמא שלי לא נותת לי לצאת לפני שאני נמרחת חחח היא מורחת אותי בבית
ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודהה
שאלון 2:שאלון חגים איזה חג אתם הכי אוהבים? פורייםם
איזה חג אתם הכי שונאים? אמממ אני לא שונאת אף חג
למה? כייי אני אוהבת חגים לראות את כל הדודים וצחוקים וזהה
הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס)לאאאא!!!
הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לאא
אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? אמממ חג ה"אין בצפר" חחחחחח
מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל... זה או זה: פורים או לג בעומר? םורים
פסח או יום העצמאות? יום העצמאוצ
חגים או מועדים? חגיםם
יום כיפור או צום 9 בא"ב? יום כיפור... שבועות או טו בשבט? שבועות
ראש השנה או חנוכה? חנוכההה סוכות או חנוכה? סוכות
לג בעומר או יום העצמאות? יום העצמאות
פסח או פסחא? פסח
מה אתם חושבים על ראש השנה? אחלה חג
אוהבים תפוח בדבש? כןן
אוכלים ראש של דג? לאאא בעעעעע :-{ בונים סוכה בסוכות? אצל סבתוששש מקבלים דמי כיס בחנוכה? כןןן
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? ריבהה
שותלים עץ בטו בשבט? לפעמים
מתחפשים בפורים? כןןןן
אוכלים מצות בפסח? כןןןן
עושים סדר? כןן בטחח!! עושים מדורה בלג בעומר?בארור
יוצאים ביום בעצמאות? בארוררר
אוהבים את שבועות? כןן חוץ מהביציםם

ועכשיו אני עונה על השני ../images/Emo13.gif

שאלון 2:שאלון חגים איזה חג אתם הכי אוהבים? אממ יש לי כמהה ניראה לי לג העומרר
איזה חג אתם הכי שונאים? כיפוררר
למה? כי זה קשה לצוםם!!
הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס) איכסססססססס לווווווו זה חג של נוצריםםםם
הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לאאאאאאאאא!!
אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? אמממממממממממממ לא יודעתתתתתת
מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? יוואוו לשניהם זהה ממש עצובבב
זה או זה: פורים או לג בעומר? לג בעומררררררררררררררררר!!!!!!
פסח או יום העצמאות? אממממ וואי שאלה קשהה ניראה לי עצמאותתת
פסח זה אחלה חג אבל עצמאות זה חג של חברים
ופסח לאאא
חגים או מועדים? מה??????
יום כיפור או צום 9 בא"ב? ב9 באב אני לא צמהה!!! אז תישעה באב
שבועות או טו בשבט? שבועותת למרות ששניהם לא משהוו
ראש השנה או חנוכה? חנוכה!!!
סוכות או חנוכה?סוכותתתתתתת!!
לג בעומר או יום העצמאות? לג בעומרררררררררררר!!! הכי שווהההההה
פסח או פסחא? פסחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! מה אתם חושבים על ראש השנה? אחלה חגגג אבל יש חגים הרבה יותר שווים
אוהבים תפוח בדבש? כןןןן
רק את הדבשש!!
אוכלים ראש של דג? איכסססססססססססססססס
לאאאא
בונים סוכה בסוכות? כןן
מקבלים דמי כיס בחנוכה? כןן
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? איכססססס בארור שבלייי
אבל סופגניה זה משמיןןןןןןןןןןןן!!!!!
שותלים עץ בטו בשבט? לאא
מתחפשים בפורים?כןןן השנה לא התחפשתייייי
אוכלים מצות בפסח? כןןןן
אבל זה גם משמיןןןןןן
עושים סדר? בארוררררררררררררררררררררררר
עושים מדורה בלג בעומר? ב=א=ר=ו=ר======================!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוצאים ביום בעצמאות? ב=א=ר=ו=רר!!! אוהבים את שבועות? לא כל כך

../images/Emo124.gif הודעה מרעותוושששש:]]

היא מוסרת ד"ש
ושהיא נהנת מלאןן והיא הרגע חזרה מקרטינג
ושהיא מתגעגעת מלאןן:]

זיוו2

New member
תמסרי לה שגמאנחנו התגעגענו../images/Emo20.gif

מלאאאא ושתנהה הכי הכי שישש

זיוו2

New member
חחחח ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

מה את מחוברת ממנהה יענו?? חחח לא הבנתי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ללאאאאאא
פשוט היא מחוברת במסן
עכשיו כבר לא. מקודם היא תהחברה
עכשיו היא אוכלת

זיוו2

New member
אהההה אמא'להה חחחחחח../images/Emo20.gif

חשבתי רעות השנייה ולא הבנתי כאילו היא הייתה בפורוםם!! חשבתי שדיברת איתה בפלא חחחחחחח אם היא תיהיה ששוב מחוברת ואני לא יראה תמסרי לה שאני מתגעגעת מלאןןן

למעלה