אניייי../images/Emo20.gif
שלון 1:שאלון קיץ את אוהבת בריכה? מדוע? בארור שכןן משתזפים עושים צחוקים עושים ברכות מורידים קצת ממה שאכלנו חחחח
את אוהבת ים? מדוע? יםם
אין על היםםם שמממששש להשששתזףףףף מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני =] את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? אממ לפעמים עם אחותי הקטנה ובני דודים שלי חחחח את קוברת אנשים בחול בים חיים? חחח לעמים
מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיק
מדוע? כי אני לא אוהבת גלידה
בים, את פוגשת הרבה בנים? כןן חח
תמיד באים ומתחילים לדבר איתי חחח את מתחילה איתם, או שהם איתך? הםם איתי
בסוד, נכון רובם ערסים? אממ לרוב כן חחח
את שוחה רחוק בים? מי שוחה ביםם?? חחחחחח את יודעת לשחות? בארורר ממתי?מאז שאני בת 6 איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? שנסעתי לים עם חברות
טבעת פעם? איך? לאא חס וחלילה טפו טפו אבל חברה שלי טבעה בבריכה כי היא לא יודעת לשחות והייתי איתה והמציל המפגר בכלל לא ראה איזה איש הציל אותה חחחח זה היה מפחיד את אוהבת אבטיח? רק כשחם ליי ורק כשהוא מתוקק חחח אפרסק? כהה
מנגו? כן
תותים? כהה
מתי את קמה בחופשים? אממ תלוי מתיי אני הולכת לישון לרוב 11 וחצי בערך
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי יש להם פיפי דחוףף חח עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? אמממ שיש לי דחוףף חחחח את לא משקרת, נכון?ללללאאאאא
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? עם המשפחה לים ובד"כ אני לוקחת חברה ועם החברוצ ללבריכה ומדיי פעם עם אבא שלי ואחותי ולפעמים אמא שלי באה חחח שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לאאאאאאאאאאאאאא
הים הוא מקום רומנטי לדעתך? אממ תאמת כן
את אוהבת שקיעות? כןן
וגם זריחות? כןן אבל פחות
מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעה
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? ממש לא!!!! מדוע? כי פעם אחת נדבקה לי אחתת לבטן וזה לא היה נעים בכלל~!! את חמודה? אממ לא יודעת תישאלו את זה אל תשאלו אותי
ידעתי את אוהבת להשתזף? כההה
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחוםם
אב לא יותר מידיי כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שייצא ניראה לי שהרבהההה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? אממ אני תמיד לבריכה לוקחת 20 שקל וחוזרת בלי כלום חחח ולים זה רק עם ההורים אז הם קונים לי מה שאני רוצה
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בצהרייםם הכי טוב יש שמששש
את שוחה לעיתים בלילה? אמממ לא ייצא לי
שחית פעם בעירום? לאאא
אם לא, את רוצה בעתיד? לאאא
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? אמממ אני לוקחת ולפעמים שמה אם באלי
בדרך כלל לא חחחח וקרם הגנה? לאאא אלא אם כן אמא שלי לא נותת לי לצאת לפני שאני נמרחת חחח היא מורחת אותי בבית
ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודהה
שאלון 2:שאלון חגים איזה חג אתם הכי אוהבים? פורייםם
איזה חג אתם הכי שונאים? אמממ אני לא שונאת אף חג
למה? כייי אני אוהבת חגים לראות את כל הדודים וצחוקים וזהה
הייתם נותנים את פורים בתמורה לחג המולד?(כריסמס)לאאאא!!!
הייתם נותנים את פסח בתמורה לליל כל הקדושים? לאא
אם הייתם יכולים להמציא חג,איזה חג זה היה ומה היה בו? אמממ חג ה"אין בצפר" חחחחחח
מתחברים יותר ליום הזכרון לשואה או ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל? ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל... זה או זה: פורים או לג בעומר? םורים
פסח או יום העצמאות? יום העצמאוצ
חגים או מועדים? חגיםם
יום כיפור או צום 9 בא"ב? יום כיפור... שבועות או טו בשבט? שבועות
ראש השנה או חנוכה? חנוכההה סוכות או חנוכה? סוכות
לג בעומר או יום העצמאות? יום העצמאות
פסח או פסחא? פסח
מה אתם חושבים על ראש השנה? אחלה חג
אוהבים תפוח בדבש? כןן
אוכלים ראש של דג? לאאא בעעעעע :-{ בונים סוכה בסוכות? אצל סבתוששש מקבלים דמי כיס בחנוכה? כןןן
ריבה\בלי ריבה בסופגניה? ריבהה
שותלים עץ בטו בשבט? לפעמים
מתחפשים בפורים? כןןןן
אוכלים מצות בפסח? כןןןן
עושים סדר? כןן בטחח!! עושים מדורה בלג בעומר?בארור
יוצאים ביום בעצמאות? בארוררר
אוהבים את שבועות? כןן חוץ מהביציםם