אני לא עניתיי...עונהה..:]]
שלון 1:שאלון קיץ את אוהבת בריכה? מדוע?כההה..כי ככה אני אוהבבתת זה כייפפפ.. את אוהבת ים? מדוע?כהה..כי אפשר להשתזזףף מלאאאאאאאאא מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?בקיני.. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?שהייתי קטנה.. את קוברת אנשים בחול בים חיים?לאא... מה עדיף - ארטיק או גלידה?ארטיק.. מדוע?ככה..כי אני לא אוהבת ממש גלידה.. בים, את פוגשת הרבה בנים?כה.. את מתחילה איתם, או שהם איתך?הם..חחח בסוד, נכון רובם ערסים?כהה..מלאאא את שוחה רחוק בים?מי שוחהה..חחחח..משתזפים.. את יודעת לשחות?כה..בערך.. ממתי?גיל 6-7 איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?החופשההה שהייתי בבית מלוןןן...=] טבעת פעם? איך?כה..שהייתי בת 6-7 אולי 8 אפילו יותר קטנה ממש פיצקית היינו בבריכה באילת עכשיו אני נכנסתי למים העמוקים בלי לשאול ובקושי ידעתי לשחותת ואז טבעתי וממשש הייתי בתווךך המים כמעט הגעתי למטה והייתי שם כמה דק' ניסיתי לעלות ולא הצלחתי ואבא שיילי מהרר בא וראה אותי והוא עם משקפיים והוא לא רואה בלי אז הוא בסוף מהר הוריד אותם וירד להציל אותי ויצאתיי ובלעתי מלאא מיםם ונחנקתי כזה..וניצלתיי..מזזלל..והמציל בכלל חולםם לוו.. את אוהבת אבטיח?לא ממש.. אפרסק?כה..אבל אלרגית.. מנגו?כה.. תותים?כה.. מתי את קמה בחופשים?לפעמיים מוקדם ולפעמיים מאוחרר.. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?מאיפהה לי..חחח..כי דחוףף לההםם.. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?פעםםם פעעםם...חחחחחח..רק שממש דחוףף.. את לא משקרת, נכון?לא.. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?משפחה,חברות.. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לאאאאאאאאאאאאאאא... הים הוא מקום רומנטי לדעתך?כהה... את אוהבת שקיעות?מאודד.. וגם זריחות?כהה.. מה יותר עדיף מהנ"ל?שקיעות.. יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?לא מדוע?לא יודעת.. את חמודה?מה אתם שואלים אותי..חחחח..שאלו את האחרים.. ידעתי את אוהבת להשתזף?כהההה מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום בהיר.. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?כמה שיצא ליי.. כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?ההורים מוציאים לא אני..חחחח..בערך 20-30 בבריכה ולא'דעת כמה בים.. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?צהריים בשביל להשתזף.. את שוחה לעיתים בלילה?לאא..הייתה פעם אחת שחיה לילית אבל לא הלכתי לא רציתי.. שחית פעם בעירום?לאאאא אם לא, את רוצה בעתיד?לאאאאא.. את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?כה..אבל לא שמה על הראש...חחחח וקרם הגנה?מורחים אותי אני שמה אבל שמן שיזוף...לי לא נותנים בלי קרם הגנה..חחחח..אבל אני עושה כאילו ושמה טיפה..שהייתי קטנה הייתי אוהבתתת ממש כל הזמן הייתי שמהה..כי הייתי אוהבת את הלבןן של זה ישלי אפילו 2,3 תמונות שהייתי עם זה לפני שזה נספגג..חחחח..אהבתי להתלכלך וכל מיני לשים..חחח ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!!תודההה..=]