וואי את בחו"ל כבר?...מגניב... איך שם?
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #35 אאממ.. סביר למרות שדי משעמם... השיקעה פה ב-10, ואני שומרת שבת, אז היה לי פשוט משעמם מוות!! אפילו ביכנה"ס פה הוא רבע ממה שהיה לי פעם...
אאממ.. סביר למרות שדי משעמם... השיקעה פה ב-10, ואני שומרת שבת, אז היה לי פשוט משעמם מוות!! אפילו ביכנה"ס פה הוא רבע ממה שהיה לי פעם...
R RiKi היחידה New member 28/7/05 #22 יייא יעריתו'ש../images/Emo24.gif איך בארה"ב ואיפה בדיוק בארה"ב את גרה התגעגענו
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #36 דיי נו..... ../images/Emo13.gif אני גרה בפורטלנד, שזו עיר "קטנה" באורגון..
N noooga New member 29/7/05 #38 חח.. לפעם הבאה קחי איזה חוברת תפזורות.. בעצם זה לא כ"כ עוזר.. יש יותר מדי בחילה בשביל לחפר מילים איפה נחתתם? איזה בארה"ב?
חח.. לפעם הבאה קחי איזה חוברת תפזורות.. בעצם זה לא כ"כ עוזר.. יש יותר מדי בחילה בשביל לחפר מילים איפה נחתתם? איזה בארה"ב?
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #39 חחחחח... נחתנו נחיתת ביניים בגמניה.. ואח"כ ישר במקום שאנחנו צריכים להיות בו.. שעה תעופה בפורטלנד
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #42 תודה.. נקווה.. בינתיים רק השופינג פה מחזיק אותי שפויה.. קניתי טונה של דברים!!..
ד דנית דגבלי2 New member 28/7/05 #26 ירעתווווווווווווווווווווש!!!!!!!! מה קורה<? איך בארה"ב??... חחח.... התגעגעתי...
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #41 ../images/Emo13.gif.. דיי.. כולם מתגעגעים.. יוווו... זה מחמם ת'לב.. למרות שהוא במילא חם.. כי כאן זה קיץ עכשיו, ואין לנו מזגן!!!!! אממאאאאא!! למרות שזה כלום לעומת ישראל...
../images/Emo13.gif.. דיי.. כולם מתגעגעים.. יוווו... זה מחמם ת'לב.. למרות שהוא במילא חם.. כי כאן זה קיץ עכשיו, ואין לנו מזגן!!!!! אממאאאאא!! למרות שזה כלום לעומת ישראל...
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #40 אממ.. בחו"ל.. סביר- ../images/Emo8.gif למרות שמתרגלים אט אט לשיעמום...