אז מה שלום האנשים הנחמדים שבפורום?
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #45 אולי פשוט נקים אותו?!?! ../images/Emo8.gif מי נמצא?? אצלי עכשיו צריים.. אצלכם לילה.. אתם פה??????
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #48 ספר משו מעניין שקרה בארץ.. משו עסיסי כזה.. אולי על ההתנתקות.. קיצר.. שפוך!!
א אני המלך היחיד New member 29/7/05 #52 סוריי... בדיוק אני הולך לראות טלויזיה...נגה שכנעה אותי לראות....חחחח
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #58 מה ראית בטלוויזיה? הערוץ היחידי שלי כאן שאני יכולה להבין זה אמ טי וי...
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #53 אממ.. תלוי.. ../images/Emo6.gif סתם.. בטח שכיף!! יללא ספרו דברים!!! בחו"ל משעממם.. אבל יש פה טונה של יורדים... וגם המווןן חבדניקים דוסים בטירוף, שיוגעים רק אנגלית. בכולופן אפחד מהם לא מעניין...
אממ.. תלוי.. ../images/Emo6.gif סתם.. בטח שכיף!! יללא ספרו דברים!!! בחו"ל משעממם.. אבל יש פה טונה של יורדים... וגם המווןן חבדניקים דוסים בטירוף, שיוגעים רק אנגלית. בכולופן אפחד מהם לא מעניין...
N noooga New member 29/7/05 #57 לספר דברים? אממ.. החופש אוטוטו נגמר וזה די מדכא.. זהו.. אין חדש תחת ה-
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #59 חחחח.. דווקא לנו החופש הוא 3 חודשים!! אני מתחילה אחריכם ללמוד.. וגומרת לפניכם!!!
N noooga New member 29/7/05 #60 הקנאה אוכלת אותי ברגע זה../images/Emo7.gif לא היית צריכה להגיד לי את זה! אני במצב נפשי רגיש כרגע... כיף לך!!
הקנאה אוכלת אותי ברגע זה../images/Emo7.gif לא היית צריכה להגיד לי את זה! אני במצב נפשי רגיש כרגע... כיף לך!!
י יעריתושתושתושתוש New member 29/7/05 #61 חחחחחחח.. לספר עוד כמה דברים שיוציאו לך ת'עיניים? לדוגמא.. החנות הכי קטנה םפה היא בגודל קניון שלם בישראל.. ו.. קניתי דברים בלי סוף.. חחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח.. לספר עוד כמה דברים שיוציאו לך ת'עיניים? לדוגמא.. החנות הכי קטנה םפה היא בגודל קניון שלם בישראל.. ו.. קניתי דברים בלי סוף.. חחחחחחחחחחחחחחח