שרשור
מומלץ
לא מומלץ?

רוני325

New member
../images/Emo45.gifהמלצה על טופ מיוחד של essie

קניתי אותו לפני כחודשיים ולא יצא לי להשתמש בו בכלל ואז נזכרתי בו, זהו טופ של essie שהופך כל לק ל...מאט
הרעיון נראה לי מאד מדליק שכן אני אוהבת מאד לקים בגימור לק..

רוני325

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifמייבש לק של אורלי

שנקרא insta dry מגיע באריזה אדומה (בפנים שקוף):
מייבש מהר מאד את הלק תוך 30 שניות כמו שמצוין על האריזה
המברשת מאד לא נוחה, אחרי שמגיע לחצי הבקבוק הופך להיות מעט צמיגי וקצת קשה לעבודה

המלצה על מייבש [מאוורר] לציפורניים של ביוטיקר

כמו שכתבתי כאן אתמול , בגלל קריאת הפוסטים של מעיין שלנו , הלכתי לחטט באתר של ביוטיקר כיון שידעתי שאני הולכת להיות בקניון פ"ת שבו יש סניף. בזמן הפשפוש באתר מצאתי את המאוורר הקטן הזה שהוא לשימוש ביתי ועובד על שתי סוללות פשוטות. חייבת לומר שהייתי מ-א-ו-ד סקפטית כי מדובר בכל זאת במוצר מאוד זול , תוצרת סין כך שלא היו לי המון ציפיות אבל באמת ובתמים שהתבדיתי [ולא, אין לי מניות בביוטיקר] . מוצר שהוא הפתעה מגניבה מבחינתי. עונה על כל הצרכים שלי , חוסך לי זמן נפנוף לכל עבר עם הידיים עד שהלק יתייבש . למייבש הזה יש מעין דוושה שנלחצת כלפי מטה עם הידיים ואז מופעל המאוורר. לא בדקתי תוך כמה זמן התייבש הלק אבל זה היה מאוד מהיר [במיוחד עם טופ]. זה הכל- ממליצה בחום , עולה 19.90 ש"ח . והנה תמונה מאתר ביוטיקר ששלפתי

רוני325

New member
תודה נשמע ממש מגניב אני חייבת אחד כזה...

מקווה שיש בסניף ראשון

lulilol2

New member
וואי גם אני ממש התלבטתי לגביו

אבל אחרי שאת אומרת שהוא באמת עובד, אני אשמח לאחד כזה :)

עינב ג ל

New member
מסיר לק עדין של אורלי ללא אצטון ../images/Emo45.gif

אני חייבת להודות שאני מופתעת ממנו לטובה. ציפיתי ממסיר לק שמיועד לציפורניים עדינות ומסכנות, שאין בו אצטון, שלא ממש יסיר את הלק ואני אצטרך להתאמץ, במיוחד אחרי שנים שאני מסירה באציטון נקי... ובכן - ממש לא! כמה טיפות בודדות על צמר גפן דק (וזה חייב להיות דק, אחרת החומר הולך לאיבוד), מניחים 2 שניות על הציפורן - והלק יורד בקלות. שיהיה ברור: אני שמה 4 שכבות לק! בסיס, 2 שכבות לק ומייבש, והכל ירד בקלות, כולל צבעים כהים. בנוסף הוא לא גורם ליובש מטריד בציפורניים או בעור שמסביב, אבל גם לא משאיר שכבה שומנית ומטרידה על הציפורניים. מומלץ בחום!

poynter

New member
איך שהבנתי כאן מהבנות

יש כל מיני מסירי לק של אורלי, איך נראה הבקבוק של זה? ראיתי שמבדילים ביניהם לפי הצבעים. מה המחיר?

noash5

New member
סליחה על הבורות אבל..

מאיפה את קונה אותו? חנויות מתמחות?

למעלה