שרשור
מומלץ
לא מומלץ?

Ultra marine

New member
אני גם אוהבת אותו

את יכולה לציין לטובה גם שאין לו ריח מזעזע וחריף (כמו קיוטיקס לדוג'..) מה שכן, לאחרונה, כשאני משתמשת בבסיסים "חזקים" ההסרה בכל זאת קשה איתו. אני תוהה אם עדיף להשתמש בו ולהתאמץ מאוד או לשים אצטון נקי ופשוט להסיר מהר יותר (כי אצטון גם ככה נדיף) אז לא יודעת עדיין.. לא רוצה רעלים מצד שני, לא רוצה סיוט של הסרה.. בטח של גליטרים..

G r o k e

New member
../images/Emo45.gif מייבש לק של וואו

מעולם לא היה לי מייבש לק, אבל הדבר הזה מדהים!!! תוך דקה הכל יבש וקשה, משאיר קואט מבריק ויפה ששומר על כל העסק. שרד אצלי 4 ימים בלי קילופים ובלי חתכים ושריטות, מה שכן רק התכווץ קצת בקצוות אבל על זה אין תלונות בכלל כי אני היחידה שבאמת שמה לב

../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

השתמשתי לפני כן במייבש של CND והמייבש של וואו לא נופל ממנו בהרבה... הלק באמת מתכווץ קצת אחרי שלושה ימים, אבל למישהי כמוני שגם ככה מחליפה לק פעמיים בשבוע זה ממש לא משנה... זמן ייבוש גם סבבה, אצלי זה לקח קצת יותר, משהו כמו 3 דק' אבל זה עדיין יחסית מהיר. אני מרוצה בסך הכל

angell4

New member
תודה אני אנסה אותו בהזדמנות

יש עליו הרבה המלצות כמה הוא עולה?

G r o k e

New member
בבקשה..תראי

אני באמת לא זוכרת, לא יותר מ30 שקלים זה בטוח. לא יודעת אם זה נחשב הרבה או לא, הוא שווה כל שקל לדעתי..

iefrat

New member
ערכת ציפרניים לייף

מישהי שאלה עליה פה בפורום ואצתי רצתי לקנות. היא במבצע 8 שקלים ומכילה: זוג מפרידים לפדיקור (מחיר 12 אם קונים אותם בנפרד) מברשת צרה לניקוי הציפרניים. קוצץ ציפרניים, פצירה מוקטנת (לתיק...) ומשייף 4 צדדים טרם ניסיתי, אבל עושה רושם טוב.

lulilol2

New member
וואוו 8 שקלים במקום 40??

זה לכולם או רק ללייף סטייל? כי שמעתי מחברה, שיש מבצעים ללייף סטייל של כל מני מוצרים ב8 שקלים, נראה לי שאני אנצל אותה קצת

poynter

New member
כל כך חייב להירכש!

אני מקווה שלא יגמרו את הכל במחיר כזה..

iefrat

New member
בקניון מודיעין היו הרבה, בירושלים פ.זאב-כלום

צריך להתעניין איפה יש לפי סביבת מגורייך אני קניתי 2 אחד לחברה, זה מאוד כדאי

ליאני777

New member
גם אני קניתי אותה.. והיא שווה כל שקל ! ../images/Emo9.gif

אהבתי במיוחד את הבאפר.. הוא מצויין