שרשור
מומלץ
לא מומלץ?

צונית

New member
לק קראקל של NITZA ../images/Emo31.gif

אללה יוסטור ולהקתו!! מה זה הריח הזה?! מחריד את השועלים!!!
קניתי שחור כי כל שאר הגוונים היו מוזרים להפליא ואני נשבעת שזה כמו נפט מזוקק! ריח חזק וחריף של נפט או דלק או בנזין או לא יודעת מה. ניסיתי על שתי ציפורניים, נשבר יפה, אבל לחלוטין לא שווה את הריח הלא הגיוני בעליל. חוזר לחנות דבר ראשון ביום שני בבוקר.

iefrat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|קרם ידים פנגל 3 יח' 14 שח ס.פארם

איך שכחתי! קראתי בפוסט של עדן סקירה מקיפה על קרמי ידיים (עדיין מחכה לשלך דנרה!!!) ובתוספת התגובות לפוסט החלטתי - קונה פנג'ל. ושכחתי מזה לגמרי השבוע הייתי בסופר פארם והושטתי יד לשפופרת של קרם פנג'ל - 10 שקלים האחת(80 ג'). לידה נחה לה קופסת קרטון ובה שלושה קרמים (80 גר' האחד) במחיר 14 שקלים. מיד ניתבתי אחד לחברה, אחד ליד המיטה (הקודמים טוטאו משם במיידי)ועוד אחד לסטוק. 1. הריח - לא הפריע לי בכלל (אולי כי אני מצוננת וסתומה...רק האף, להירגע שם) 2. קצת גרד לי ביד אבל לא כל היד אלה רק במקום אחד. - כפי שעדן כתבה-מן הסתם לא מתאים למי שאלרגי קרם ידיים שמן וטוב ב 4.66 - ממש כמו לקנות מוצר שאוהבים בשליש מחיר ברשת... (היו בזבוזים אחרים אבל זה שייך לנושא אחר)

edenable

New member
יופי, אלך לקנות כי שי נגמר

ותודה על הקרדיט
אגב יש לי עוד כמה קרמי ידיים על הכוונת, ממחלקת הטבע שאני מאוד רוצה לבחון (כמובן שאעדכן)

iefrat

New member
הנה הקישור לפוסט על קרמי הידיים

למי שרוצה המלצות נוספות לעוד קרמים חשוב מאוד בחורף במיוחד למען הידיים והציפרניים כאחד ודרך אגב- לי בורחות האותיות כל הזמן בלי קשר לחתולים רק שרני קשורה למקדלת שלי ולא בא לי להחליף... פוסט קרמי ידיים

danra

New member
תודה מותק, בקרוב...

הפוסטים שלי כתובים אבל לוקח לי זמן להעלות בגלל התמונות. אין לי זמן לצלם. בכל מקרה פנג'ל בהחלט מומלץ!

angell4

New member
../images/Emo45.gifמסיר לק של ביוטיקר

הצליח להסיר לי בקלות גם גליטרים קשים להסרה. הוא ממש טוב והמחיר בדיחה 4 ש"ח, כמות 150 מ"ל. מצפרת תמונה מהאתר

iefrat

New member
מן הסתם יש בו אציטון?

המחיר הוא מעולה. לביוטי קייר יש מוצרים לציפרניים זולים ומועילים, אין ספק.

למעלה