שרשור
ים

cold metal ass

New member
יש לי שאלונת ..

ז'ניה ועובד ..עפו מהתוכנית אבל לפי מה שהבנתי .. הם יחזרו פרק הבא או משהו כזה כי יגלו שאחד מהזוגות רימה .. יש מצב ??

לימור ואריאל הכי טובים

לימור ואריאל קורעים את כולם בסוף הדרך 2. הם צריכים לזכות בגמר ולקבל מיליון ש"ח

אתוש1

New member
../images/Emo58.gif

ג'ניה ועובד בגמר !!!! הם יהיו בחיפה (בכרמל) ותהיה להם משימה לאסוף חמישים שקיות לחיילים!!!! שווה לראות....

בואו ואחסוך לכם וויכוחים (כנסו)

השנייה חזרתי מהבריכה ביישוב שלי,איפה שעובד עובד. שאלתי אותו לגבי החזרה והוא אמר שזה שטויות והלוואי שהיה יכול לחזור. והוא לא יודע על זה כלום,כי כבר שלושה שבועות מאז הסתיימו הצילומים שלו לא דיברו איות מההפקה. הוא אמר שאם היה עולה מזמן לא היה פה.. אגב,הוא דיבר עם ז'ניה גם.. וששאלתי אותו למה לא בא לתפוז אתמול,הוא אמר שהוא ראה את הפרק עם האחים שלו ברמת הגולן..שם הוא גר.

poli55

New member
סבב שלישי

אני יודע מי ניצח בסבב השלישי אמילי ורותי ניצחו בסבב שלישי!

Lilachal

New member
סופסוף

מישהו שמבין שבמשחק הזה מגיע לנצח למי ששיחק הכי חכם!

ספווייילר!!

לMP30.. לגמר הגיעו ישאל ואוהד לימור ואריאל רותי אמילי ג'ניה ועובד- הם עלו כי חמודי והזוג שלו רימו..

ז'ניה ועובד

ז'ניה ועובד הגיעו לגמר בדוק! הם היו בכרמל יחד עם אמילי והדס. ולא הגיוני שאמילי והדס היו בסבב הצלה ובגלל זה עובד וז'ניה יהיו בגמר.

תגידי מה לא ברור...

חמודי -(לירון) ודנה ירמו ביום ראשון הם הגיעו ראשונים אבל לא פתרו את המשימה. אז אמלי ורותי הגיעו במקום הראשון--עולים לגמר ובגלל שדנה ולירון רימו אז הם לא עולים לגלגל ההצלה אין להם זכות אז ז'ניה ועובד עולים לגלגל ההצלה והם ינצחו... אז הזוגות שבגמר ישאל ואוהד, אריאל ולימור, רותי ואמלי וז'ניה ועובד... ד"ר:מיזאת הדס??????

../images/Emo58.gif

נוו ומה אמרתי שאח שלי ראה את עובד וג'ינה בגמר הם היו ליד הבית שלי בחיפה

למעלה