הם זוג מגעילים ולצערי הם לא יעופו ביום הראשון אבל אני מאוד מקווה שביום השני הם כן יעופו. ולאריאל יש שפתיים כמו של דג וחלימור היא זקנה. לעזאזל!!!!! שונא את כל מי שבגמר חוץ מז'ניה ועובד החמודים אבל למה דווקא הכי נחמדים צריכים לעוף!?!?!?!?!? רותי די נחמדה והיא ווינרית חבל שנדפקה עם הרשעה הזו. אוהד ואמילי מניאקים מגעילים וישאל קרצייה מעצבנת. אוף הלואי וזו טעות וז'ניה ועובד לא עפו ביום הראשון.
בפרומו אילדיס אמר "הגעתם לנקודת הסיום אך לא השלמתם את המשימה" (מישהו יכול להגיד לי אם זה "הגעתם" או "הגעתן"?, לא שמתי לב) בכל מקרה הוא אמר "הגעתם" ולא "הגעתם ראשונים" כלומר מי שהגיע ולא השלים את המשימה הוא הזוג שהגיע שני מכיוון שהם הגיעו ולא השלימו את המשימה הם כביכול שיחקו לא לפי החוקים מה שאומר שהם נפסלים מסבב ההצלה וג'ניה ועובד עולים לשם במקומם מנצחים ומגיעים לגמר
אם לירון ודנה ממיילא מודחים למה שג'ניה ועובד יחזרו? יכולים להעלות את אמילי ורותי ישר יותר הגיוני שהם עלו מסבב הצלה זה גם תסריט מציאותי, תחשבו על זה אריאל ולימור, אוהד וישאל ומי שיגיע בסבב הזה בסוף בהחלט יעדיף להעלות לגמר מישהי שברירית בלי כח רצון מאשר שניי זוגות שהעבירו כמה מהם הרבה מאמץ ושהקרב ביינייהם היה צמוד
טוב אז ככה... שבוע הבא הבן והבת--דנה ולירון.. יגיעו במקום הראשון אבל הם לא סיימו את המשימה --לא עשו אותם אז הם רימו.. אז הבנות הגיעו במקום השני --ובעצם מקום ראשון וג'ניה ועובד עוברים לגלגל ההצלה ולא דנה ולירון כי הם "רימו....."
--אני היתי שבוע שעעבר בפארק רעננה והיה שם משימצת סוף הדרך-- הגמר של היום השני ... והזוגות שהיו אוהד וישאל--ראיתי אותם.. אריאל ולימור והבנות --בסבב השלישי