שרשור
ים

דנה111111

New member
אתם יודעים ש.... ../images/Emo58.gif

בקרוב ישודר פרק מיוחד של סוף הדרך בו יתמדדו מפורסמים על פרס כלשהו(שכנראה ייתרם...).
בין המפורסמים יהיה ניתן למצוא את יעל גולדמן חובבת האקסטרים
מה דעתכם?

פרק הסיום

בכל הארץ ידוע כבר מי הזוג הזוכה אבל זה סוד ואשמור אותו עד סוף התוכנית.

shakshuka6

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo2.gif הצילוווווו דחוף!../images/Emo46.gif../images/Emo62.gif

ציפי ומידן מובילים בפרס של התחרות אקסטרים!!! ועוד בהפרש ענקי!! כנראה שהם יצאו באיזה מבצע "מצ'פרים את ציפי ומידן" ושכרו את כל העולם שיצביע להם!!! אתם לא רוצים לתת קורס אקסטרים למי שדופק תבת זוג שלו בכך שהוא עם פחד גבהים ובא לתכנית אתגרית!!! אתם לא רוצים לתת תפרס לזוג הכי פחות אהוב(לפי הסקר בפורום)!!!! אז יאללה נכנסים לקישור ומצ'פרים את יהודית ורעות!! למה? בגלל שז'ניה ועובד מקבלים מספיק דברים הם לא צריכים גם תקורס אקסטרים, וחוץ מהם הם היו הכי הוגנות והכי נחמדות וגם לא לוזריות!! אז בחייכם תצביעו להם חייבים לעשות משו בנידון!!

ש י ר 0 0 1

New member
../images/Emo58.gif לגבי משימת אקסטרים שתהיה..

היום... שמעתי שהיום הולכת להיות משימת אקסטרים הכי מטורפת שנראתה אי פעם (אצלנו) יהיו צריכים ללכת על חבל בגובה של מגדל עזריאלי... מהבניין המשולש שם אל בניין העיגול... (של עזריאלי) להפקה לקח ארבעה ימים להכין את זה
זו הולכת להיות ה משימה של סוף הדרך... אל תפסידו
כל הכבוד להם על היצירתיות.... איזה מטורפים הם

אין לך מה לשמור...

חצי מהפורום כבר יודע!!! יאלה אנשים תתחילו קצת להתעורר משעממם פה.. נגמרה שבת!! מתחיל שבוע חדש..

נכון, את כבר השנייה שאומרת את זה

נראה לי שזאת הולכת להיות התוכנית השנייה הכי יפה אחרי הגמר

emh

Member
כתבו את זה לפני שבוע בעיתון....

אמרו שלקח שבוע להכין את המשימה הזו.

בדיוק!!!!!!!!!!

אם הייתי יכולה הייתי מצביעה להן עוד 1000 פעם אבל מה לעשות אי אפשר....
תודו שמגיע להן!!!

davidori

New member
אני מצטער, אבל

לז'ניה ועובד מגיע ה-כ-ל-!!! גם אם הם זכו כבר בחופשות זוגיות או דברים... תצביעו רק להם!!!!

ahron 100

New member
נכוןןןןןןן!!! אבל:

אני מאמין שמגיע גם לעובד וג'ניה וגם ליהודית ורעות!!!

תשמע, נראה לי שמידן יידפק בכל מקרה

קורס אקסטרים לא יעזור לו, גם ככה יש לו פחד גבהים ורוב משימות האקסטרים קשורות איכשהו למקומות גבוהים. אז להפך בצורה כזו הוא יידפק וציפי תרוויח- מגיע לה בסה"כ היא הייתה בסדר והייתה מוכנה לעשות את המשימה.

וזה לא יעזור להצביע ליהודית ורעות

הם בכלל לא בתמונה, יש להם פחות מ-16 אחוז ובטח הצביעו מלא אנשים, לא משנה אם כל הפורום הזה יצביע להם, לא נראה לי שיש להם סיכוי לזכות

א-מ-א!!!!!!

מה זה השטותניקיות הזאת???????? בת כמה את??? {האמת?! לי נראה שעדיין לא סיימת יסודי!!!! תת-ב-ג-רי מותק!!!

לא קשור! לא כולם יודעים!!:

לא כל הפורום יודע!! רק מי שפתח הודעות סתם והיה בתוכו את הזוג המנצח ולא שמו בכותרת ספוילר! מגיעלות לשמה!!!!

חחחחחחחחח מצחיק אתה

בכל הארץ ידוע מי הזוכה אבל אשמור אותו בסוד חחחחחחחח זה אומר אם בכל הארץ ידוע זה אומר שהם כבר יודעים מבין חחחחחח זה היה טוב ענק גדול יש לך עוד אחד כזה חחחחחחחחחח אהבתי.

למעלה