שרשור
ים

ג'ניה ועובד שולטים..ולמי שלא יודע..

מקורות סיפרו לי שהם זכו בגמר הענק והסופי לגמרי..

shakshuka6

New member
יופי נמאסת אתה ימעצבן!!

כל העולם כבר יודע ואתה בא חושב כאילו המצאת את החשמל יאללה איתך

oshrib7

New member
לא יודע אבל כנראה

הם שומרים על המקום הראשון. אם הם ימשיכו גם בגמר המכריע, הם ינצחו.

yuvalika81

New member
אוף :(

שבוע הבא אני אהיה בחו"ל, מישהו יודע מי זוכה? אני חייבת לדעת !!

עאש

New member
הגדולים מכולם

אני מקווה מאוד שעובד וג'ינה יקחו את הגמר. במידה וכן לדעתי על עובד לתת חיבוק גדול לג'ינה כי היום היא היתה |הגדולה מכולם.

oshrib7

New member
../images/Emo45.gif

עובד וז'ניה לוקחים
אבל גם ישאל ואוהד בסדר. אבל אמילי הזאת, שונא אותה איך אכפת לה רק מעצמה ושאחרים ייסבלו.

shakshuka6

New member
../images/Emo11.gifידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

מאז שפרסמתי פה בפורום לפני חודש וחצי בערך שאני יודעת מי זכה בגמר קיבלתי מלללללללללאאאאא מסרים, בערך 4 חדשים כל יום, מאנשים שמבקשים לדעת מי זכה בגמר. לכולם כתבתי שבגמר ז'ניה ועובד, וביחד איתם או רותי ואמילי או ישאל ואוהד כי יש שמועות שגם הם בגמר וגם הן בגמר. היום הכל התברר לי
כ-ו-ל-ם בגמר!!

אילת123

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

איך בדיוק ידעת על המנצחים לפני חודש וחצי?!?! התוכנית עוד הייתה בעיצומה! אני הייתי שם כשעובד ביקש אנשים למשימת הקומבינה שלו בפרק האחרון וזה היה לפני פחות מחודש!!!

shakshuka6

New member
טוב אולי קצת התבלבלתי בזמנים אבל

הפרק הראשון של הגמר צולם לפני חודש וחצי לידיעתך!!! ושאר הפרקים צולמו קצת אחריו! אבל הפרק האחרון-הגמר הגדול צולם בתחילת יולי והיום היה יום רביעי ולידעתך גם אני הייתי קשורה למשימת קומבינה עם עובד וז'ניה!! עם הריקודי הורה...

ariel1989

New member
../images/Emo58.gif הנה מי שזוכים:

ז'ניה ועובד זכו בסוף הדרך 2

נכון

עובד פתאום קנה מכונית חדשה... אוהד וישאל מקום שני ורותי ואמילי השאקליות מקום שלישי

shakshuka6

New member
אה וגם יש לך טעות!!../images/Emo58.gif

אמילי ורותי הגיעו שניות... אבל אולי גם זה טעות אין לי שמץ

mayan174

New member
את באמת יודעת....../images/Emo12.gif

או שסתם את אומרת? ואם זה נכון, זה היה ברור כשמש שהם יזכו! נראהלי שהם גם הפייבוריטים של אילדיס!

למעלה